DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1H zse

Oho, kolko ja vidim da montaža čini samo 20% dobiti holdinga. Znači morali bi malo korigirati cijelu priču o cijeni Đure. Još ako branitelji nisu baš toliko “naivni i gladni”…

Znači da dobitak ne pokriva prošlogodišnji gubitak. Još jedan razlog više da padne cijena.

Joj koje izvješće, gdje je sad Mich sa mojnovac sa pričama o udjelu od 40% dobiti od strane montaže u holdingu. Spalo to na 19,75%. Ukratko: gubitak 1H 2006 -14.825.000, dobitak 1H ove godine [color=blue]10.595.000 kn[/color], a dobit čitave prošle godine bila 10.523.000kn koja je ocjenjena odličnom.

Bit će naravno još mnogo više dobiti kad Montaža napravi onaj most. Nakon toga projekta cijena Montaže je otišla u nebo, a Đure pod zemlju. Kolko ja znam, odnosi bi morali biti proporcionalni… Ali naravno, tu su “naivni i gladni” branitelji

Izviješće izgleda jako dobro prihodi povećani i u zemlji i u inozemstvu ,ukupno povećanje za cca 60% o dobiti neću ni pisati

SAM PROTIV SVIH

Rekao bih iznad svih očekivanja

SAM PROTIV SVIH

evo već su prošli

Evo izgleda da su se branitelji ‘ispucali’.[smiley2]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ljepo đuka danas poteže u vis, naravno kod ovakvih dobrih rezultata i branitelji bi trebali dva puta razmisliti. Trenutno se trguje po 220 kunića.[smiley7][smiley8]

svi zaboravili branitelje..ja recimo nisam.. 200kn po dionici je super cijena za branitelje.. po tolko bi ja proda da sam ih dobio po 30-50 i sve na HT.. a vi koji placate vise, ste dobri ljudi i domoljubi[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

DDJH-R-A 205,04 221,00 220,00 212,18 220,00 222,48 3284 696.785,14 4,76%

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Samo ovi nalozi što dolaze na prodaju izgledaju sumljivo, očito netko od fondova pokušava zaustaviti daljnji rast. Evo po ovom izvješću vidimo da se za budućnost Đure i njegovih dionica netrebamo bojati. Trenutno rušenje cijene sa pričama o braniteljima će u par narednih mjeseci dovesti sve na svoje mjesto.

kao što jučer napisah, vrijeme je da odemo malo gore, masovna prodaja po bagatelnim cijenama, laži i psihološke igre koliko oćeš, trenutno najpogodnija dionica na špekulaciju, a vrhunac svega je ovo sa tajmingom objavljivanja FI. Bit će tu još šokova nije to kraj.

New Report

Close