sad je sve 5[smiley2]… inace, hvala na slikici.. nisam jos vidio kak to sve zgleda do sad.. brat bratu zemljiste je vrijedno 40-60 miliona kuna doduse.. po tolko idu zemljista u industrijskim zonama kad ih drzava dijeli.. pa i za manje..
vrlo je još daleko 17.09. čisto sumnjam da će fondovi i ini. dozvoliti da ovo samo pada vjerojatniji je još jedan luping tipa onog od prije nekoliko dana kad je dionica otišla na 250 kn, čisto da se prikupi još nešto keša za daljnju nadokupnju, sad se već dovoljno toga natržilo po niskim cijenama pa je tako nešto izvedivo, dakle vežite pojaseve uskoro moguće polječemo, tko je jamio je jamio.[smiley2][smiley2]
Polijećemo prema dolje i za fondove je dobro da jeftino dokupe.
sad je sve 5[smiley2]… inace, hvala na slikici.. nisam jos vidio kak to sve zgleda do sad.. brat bratu zemljiste je vrijedno 40-60 miliona kuna doduse.. po tolko idu zemljista u industrijskim zonama kad ih drzava dijeli.. pa i za manje..
Jednog dana se možda odluči da se proda manji dio zemljišta (100.000 m2 Ha-Ha) koje će se naravno prije prenamjeniti u stambenu izgradnju. Isti takav primjer ti je Varaždin i Varteks koji je ind. zona okružena kućama tako da će premještajem varteksa izvan grada sve to preći u stambenu izgradnu. Pa recimo u VŽ je na području nekadašnje ružne vojarne izgrađen cijeli stambeni kvart.
Kada su velike firme u pitanju prenamjena zemljišta je uvijek moguća.
Znanac je napisao Reži i bježi i HPB ga je doslovno poslušao i u četvrtak prodao nešto više od 5.000 komada te ispao iz prvih 10 dioničara, dok je Fima prodala samo 1.700 komada. Inače u četvrtak je ukupno protrgovano 7.060 komada.
Znanac je napisao Reži i bježi i HPB ga je doslovno poslušao i u četvrtak prodao nešto više od 5.000 komada te ispao iz prvih 10 dioničara, dok je Fima prodala samo 1.700 komada. Inače u četvrtak je ukupno protrgovano 7.060 komada.
Ono što ja mogu primjetiti je da HFP i dalje ima sve dionice znaći braniteli i dalje ništa, al ih je rumeni preveslao, njih skupa sa njihovim Barićem. Da sam danas prodavo na ovim cijenama polako bi se počeo brinuti. Sada će vjerojatno početi sa prijetnjama novim prosvjedima, a rumenog nigdje, čini mi se da se nije pojavio u medjima dobrih tjedan dana ako ne i više. Doduše ja sam ga gledao ovdje – http://www.youtube.com/watch?v=NmVPnzUgESc
sad kad vidimo da Fima prodaje… ocito ZNAJU da ce se kupovat jeftinije. lijepo vam govorim da tanjite pozicije i postavite se na bid dovoljno nisko….
sad kad vidimo da Fima prodaje… ocito ZNAJU da ce se kupovat jeftinije. lijepo vam govorim da tanjite pozicije i postavite se na bid dovoljno nisko….
Gle, FIMA moze imati i druge motive za prodaju 1700 komada dionica – npr. kontrolirano rusenje cijene s ciljem jeftinijeg dokupa. I sto je to 1700 kom prema mogucoj dobiti koju mogu ostvariti i 100.000 kom koje ukupno imaju. Zabrinut cu se kad FIMA proda barem 10% svog udjela.
Možda je i razlog prodaje Fime da zavlada panika među malim dioničarima kad vide da oni smanjuju i tako počmu i oni rasprodavati, sjetimo se prije neki dan su isto tako prodavali a onda opet kupili.[smiley7]