DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo uopće nije jeftino jeftino tek dolazi sve oko 200 kn je još uvijek dobra prodaja. Bit će Đure na 150 kn koliko hoćete.

Dajte ljudi molim vas da se obuzdate od ovakvih baljezganja. Ako vam je ovo sada skupo nemojte kupovati, ako mislite da je povoljno onda kupujte ali prekinite sa ti glupim pričama kako vi znate na koliko će to pasti ili porasti.

ne vjerujem u đuru na 150 kn, malo vjerovatno na 180 kn, ali na 200 kn sasvim moguće.[smiley2][smiley2]

pa ni ne kupujemo.. skupo je brate..[smiley1]..

po fundamentima djuka vrijedi 1 BV, a to vam je 110, neka je i 130.. s ocekivanjima 200-250.. s braniteljima 150.. s HTom 130.. moja sucut svima koji nisu prodai do sada, jer mislim da slijedi dubinski zaron..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Rekao sam ja. Idemo na 0. [smiley1][smiley1][smiley1]

[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

pa ni ne kupujemo.. skupo je brate..[smiley1].. po fundamentima djuka vrijedi 1 BV, a to vam je 110, neka je i 130.. s ocekivanjima 200-250.. s braniteljima 150.. s HTom 130.. moja sucut svima koji nisu prodai do sada, jer mislim da slijedi dubinski zaron..

Promijenit će se BV uskoro, kolko je samo cijena DDJM-a porasla?

pa ni ne kupujemo.. skupo je brate..[smiley1]..

po fundamentima djuka vrijedi 1 BV, a to vam je 110, neka je i 130.. s ocekivanjima 200-250.. s braniteljima 150.. s HTom 130.. moja sucut svima koji nisu prodai do sada, jer mislim da slijedi dubinski zaron..

Daj mi objasni radi ćega bi Đuro trebao vrijediti 1BV, a i taj book je upitan je revalorizacija nije duže vremena rađena, a đuro ima oko 1.000.000.000 kvadrata zemljišta.

Rekao sam ja. Idemo na 0. [smiley1][smiley1][smiley1] [smiley2]

A kako bi bilo da se suzdržite od gluposti?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Trenutačna tržišna kapitalizacije 65 % DDJM (koliko je u vlasništvu holdinga), ako uzmemo da je dionica 2000 kn, je 331 mil. kn. A tržišna kapitalizacija cijelog Holdinga ako uzmemo da je dionica 210 kn je 680 mil. kn. Dakle sve ostalo u Holdingu trebalo bi vrijediti kolko i montaža, a vrijedi sigurno puno više.

Zato je na temelju BV-a pomalo nerealno ocjenjivati vrijednost Đure.

kolko ima zemljista?[smiley2] hahahhahaha

no zemljiste na stranu.. najavljen je prihod i dobit na razini lanjskog,, koji je razlog za napredovanje cijene u ovom, braniteljskom trenutku?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kao sto je dobro napisao stanoviti mich na momnovcu.. ddjm cini 40% prihoda i 40% dobiti grupe.. tak da sve stima..

osim ak ne budu gradili hotele na kanalu Dunav-Sava na ovih navodnih 1000 km kvadratnih, sve stima..

nije pravo pitanje koliko će đuro dolje nego kad će gore.

Ovakvo drukanje za pad je već i degutantno, ljudi, kako vam nije neugodno?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close