DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Realna vrijednost dionica DDJH je oko 100,kn i na većoj cijeni se ne isplati kupovat. Treba samo čekati,čekati i doći ćemo na tu cijenu. Ako je cijena pala sa 300kn do sadašnje 210kn a da niti jedan “branitelj” nije prodao ni jednu dionicu, što mislite što će se dogoditi kada krene stampedo naloga na prodaju? Tu nema obrane cijene-jedina obrana bi bila-moratorij na prodaju a to se neće dogoditi. Realna vrijednost dionica DDJH je oko 100,kn. Nemojte mi ništa govoriti o nekim navlaćenjima- sve bumo videli. Sretno svima!!!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Realna vrijednost dionica DDJH je oko 100,kn i na većoj cijeni se ne isplati kupovat. Treba samo čekati,čekati i doći ćemo na tu cijenu. Ako je cijena pala sa 300kn do sadašnje 210kn a da niti jedan “branitelj” nije prodao ni jednu dionicu, što mislite što će se dogoditi kada krene stampedo naloga na prodaju? Tu nema obrane cijene-jedina obrana bi bila-moratorij na prodaju a to se neće dogoditi. Realna vrijednost dionica DDJH je oko 100,kn. Nemojte mi ništa govoriti o nekim navlaćenjima- sve bumo videli. Sretno svima!!!

Kolega, svakako bi Vas zamolio da pogledate gdje su danas postavljeni nalozi od 15000 kom pa onda da komentirate o cijeni DDJH.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Današnja prosječna cijena bila je 217,20 kn uz protrgovanih 6.700 dionica. Ja sam prije par mjeseci kupil po dosta višoj cijeni ali na savjet mojeg “osobnog savjetnika” iz Fime. Tako dugo dok FIMA skuplja kroz Equity, Maximum i indirektno Breza Invest, ne pada mi na pamet da te dionice prodam. Ovo je rat živaca a zna se da je u ratu…..sve dozvoljeno!

Kako to misliš da fima skuplja kad već nekolino dana, tjedana, nema vidljivih promjene na njihovom broju komada dionica u prvih 10. Dali oni mogu skupljati i na nekom drugim računima i kasnije ih spojiti da se vide promjene u prvih 10.

Goran8 Kolega, svakako bi Vas zamolio da pogledate gdje su danas postavljeni nalozi od 15000 kom pa onda da komentirate o cijeni DDJH.

15000 / 200 = 3000000 kn. Tri miliona kuna nije nikakav novac za veće igrače. Svakm dano po malo dolje danas je malo falilo da ne završi na 200 kn ali sutra hoće.Tko proda iznad 200 kn dobro je prodao.

Molim Vas, kakvi nalozi od 15.000,komada dionica na kupnji mogu zaustavit 300.000,-400.000, komada dionica na prodaji ako dođe do prijenosa braniteljima??? Nema obrane-cijena ide prema 100,kn!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Realna cijena Đure je oko 100 kn po dionici…

Sva sreća da se na ovom forumu ovakve delegate ipak sve više ignorira.

Vidim stampedo istomišljenika . Pitam se koliki je broj contrarians ( oni koji misle suprotno ) ?

što mislite što će se dogoditi kada krene stampedo naloga na prodaju?

Vjeruj mi, kod DDJH možeš očekivati neočekivano. Povoljne vijesti, cijena pada i obrtnuto.

Može se čak dogoditi i scenarij IPKK (valjda jedinstven u svijetu) pa da cijena poraste s velikim volumenom prodaje.
[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Raikkonen: ” što mislite što će se dogoditi kada krene stampedo naloga na prodaju? ” Vjeruj mi, kod DDJH možeš očekivati neočekivano. Povoljne vijesti, cijena pada i obrtnuto. Može se čak dogoditi i scenarij IPKK (valjda jedinstven u svijetu) pa da cijena poraste s velikim volumenom prodaje. [smiley2]

Riječi ti se pozlatile,muka mi je više od ove dionice,molim Boga da ode malo gore da je se rješim po ulaznoj cijeni,i zaobilazit ću je u velikom luku.

Raikkonen:

Realna cijena Đure je oko 100 kn po dionici…

Sva sreća da se na ovom forumu ovakve delegate ipak sve više ignorira.

Da neki ga stvarno znaju pretjerati izvan svake pameti. Ali da se bar poslije jave i kažu , vidi bio sam totalno u krivu , pa bi mu čovjek rekao svaka čast. Nego jednostavno koda se ništa nije dogodilo. Ja bi se recimo sigurno ispričao da nije bilo ništa od braniteljske priče i da je cijena otišla nazad na 300. Ovako čekam na kupnji , ali na ipak malo realninij razinama nego li nadobudni kolega Raikkonen. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ajde bit će mjesta za sve! [smiley1][smiley2][smiley1][smiley2]

La vita e bella!

ŠALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close