DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Realna cijena Đure je oko 100 kn po dionici…

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Znanac,

ja sam u zasjedi.

RIUZ:)

Pozdrav!

Branitelj sam sa udjelom (17) u fondu. Ne znam kad i kako ce se to dalje riješavati a čitam ovdje da će to kao uskoro ići i to baš kroz dionice DDJH-a.
Ako može kakva informacija oko toga.
Vjerovatno ne trebam naglašavati da nisam baš na ti sa dioničarstvom[smiley2]
Hvala i pozdrav.

Iz vašeg posta nije jasno imate li udio u braniteljskom fodnu ( 17 udjela) ili imate pravo na povlaštenu kupnju dionica Đure Đaković d.d. ? Ako je ovo prvo u pitanju to nema nikakve veze s dionicama DDJH.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

kako neki pišu ovdje na forumu ispada da kad branitelji dobe dionice da će ih oni davati po onoj “daj što daš”.

Još uvijek neznamo kaj je Rumi potpisao sa svojim advokatima.Njegov autogram otvara i Midas kutiju .

Važeći podaci za uredovni dan 03.09.2007

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 102.500 3,17 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 29.000 0,90 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.000 0,59 Skrb. račun
10. HPB D.D. 15.598 0,48 Skrb. račun
Ukupno: 85,08

samby točno nitko nezna dali je išta Polančec potpisao, kako je nama u Kontraplanu pričao da nema šanse da branitelji dobiju dionice tako je Bariću pričao da će dobiti dionice. Kako mogu primjetiti branitelji nisu ništa dobili, HFP i dalje ima 29,54%. Pa nije li se pričalo da prijenos dionica ide prošli tjedan, te da će u ponedjeljak prodavati dionice. Tjedni prolaze, a dionica nigdje, ali ja sam nešto malo danas kupio.

Važeći podaci za uredovni dan 03.09.2007 ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun 2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun 3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun 4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun 5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 102.500 3,17 Skrb. račun 7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun 8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 29.000 0,90 Skrb. račun 9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.000 0,59 Skrb. račun 10. HPB D.D. 15.598 0,48 Skrb. račun Ukupno: 85,08 samby točno nitko nezna dali je išta Polančec potpisao, kako je nama u Kontraplanu pričao da nema šanse da branitelji dobiju dionice tako je Bariću pričao da će dobiti dionice. Kako mogu primjetiti branitelji nisu ništa dobili, HFP i dalje ima 29,54%. Pa nije li se pričalo da prijenos dionica ide prošli tjedan, te da će u ponedjeljak prodavati dionice. Tjedni prolaze, a dionica nigdje, ali ja sam nešto malo danas kupio.

Sutra je utorak reko mi Apoksimenov rođo da pinove dobivaju svaki utorak ali samo po jedan broj sutra trebaju dobit zadnji broj i složit dobitnu kombinaciju za izlazak na burzu.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Ma neka braniteljima dionice i sve, ali očekivati da će cijena ići ispod 175-180 je van svake pameti… pa samo danas popodne su fondovi na 200 postavili 15.000 komada na kupnju… Get a grip, folks! (A na 180 bi bilo valjda 100.000 komada!) [smiley1]
Ovo je moj apel na normalne ulagače da ne vjeruju manipulatorima i navlakačima!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Digo je Polančec i ruku za KIM, pa je odustao. Kak je ono rekel, nije bio skoncentriran[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

Današnja prosječna cijena bila je 217,20 kn uz protrgovanih 6.700 dionica. Ja sam prije par mjeseci kupil po dosta višoj cijeni ali na savjet mojeg “osobnog savjetnika” iz Fime. Tako dugo dok FIMA skuplja kroz Equity, Maximum i indirektno Breza Invest, ne pada mi na pamet da te dionice prodam. Ovo je rat živaca a zna se da je u ratu…..sve dozvoljeno!

marcello

Što sad na kraju ako dobivaju.kada ih dobivaju molim točan datum ako neko zna

SAM PROTIV SVIH

Sutra bumo dodirnuli 200 kn.

New Report

Close