Samo vi širite paniku… pa zar mislite da su fondovi tak bedasti pa da puste da stavri izmaknu kontroli? Čisto sumnjam. Može još dolje, ali ne previše, nećete vidjeti ni 180, a kamoli 150-
Samo vi širite paniku… pa zar mislite da su fondovi tak bedasti pa da puste da stavri izmaknu kontroli? Čisto sumnjam. Može još dolje, ali ne previše, nećete vidjeti ni 180, a kamoli 150-
Je je ma sačuvaj me bože da bi palo. Ja nebi htio ali da je neko reko prije 4 mjeseca da bu ovo na 210 i dao broj telefona ja mislim da bi ga ubil.
Branitelji će dobiti dionicu po 30 kuna ,ako prodaju po 150 to je 500 % nije dovoljno? Onda uđu u HT i dalje zarađuju.
Nema smisla sada raspravljati na koliko će pasti jer to nitko od nas ne može znati. Činjenica je da će pasti na onoliko koliko to fondovi dopuste. Nikako na to neće utjecati hrpa malih investitora jer se jednostavno radi o prevelikim količinama.
Priče da je većina ljudi koja će dobiti ove dionice s popustom odjednom postala financiski educirana ili da su postali ulagači ili nekakvi burzovni špekulanti možete zakačiti mačku o rep.
Dosta ih je u financijskim nedaćama i ljudi će sigurno prodavati kako bi riješili važnija živtno pitanja.
————————————————–
RIUZ !!!! [smiley1]
Počelo se lupati po prodaji ,tko zna šta nas sutra čeka
Pa normalno Polančec se još nije oglasio, zapravo nekoliko dana ga nema uopće.
Evo ga. Sad će opet na 260. Ovo čudo od dionice nikad ne miruje, stalno iz ekstrema u ekstrem.
Počelo se lupati po prodaji ,tko zna šta nas sutra čeka
Realna cijena Đure je preko 300 kn, kao što je već i bila. Ovakav pad je čisto špekulativan zbog branitelja koji će se po predviđanjima mnogih sjesti u vinograd, napiti viskija i prodati dionice po 150 kn. Kao prvo, nadam se da neće, a kao drugo, brzo nakon što rasprodaju šta imaju cijena će brzo opet gore. Pa da vidimo tko bolje špekulira, tko će čekati milostive branitelje, a tko neće.
realna cijena je tu gdje je, uzimajuci u obzir sve sto se dogadja oko ove dionice.. virjedi ona i 300, ali ne vise dok god rade s 13 milijuna kuna dobiti.. iliti 1,5% prihoda..