DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[ Kako je kolega Saško rekao puno njih nije nikad vidjelo taj novac tako da vjerujem da će manje od 5% zadržati dionice.
[/quote]

Ja pak sam uvjeren da neće nikakvog istresanja biti. Iz Broda sam, radim u firmi sa trojicom vlasnika braniteljskih paketa koji opet znaju maltene sve druge. ONi koji su trebali cash (a po riječima ovih mojih njih je preko 50%) već su torbarima davno prodali pakete za 100000 kuna. Ostatak ih ne misli prodavati uopće ili tek mali dio. TOrbari ih sigurmno neće davati ispod 200kuna. Po vama trebali bi oni prodavat debelo ispod cijene i upustiti se u neizvjesni HT.
Ovo je priča sa terena a ne iz ZG ili negdje drugdje.

I ja znam branitelje iz Broda i te kako će biti istresanja. Svi koji uspiju prodati prije nego krene stampedo na 150 do 140 kn bit će sretnici.

Bio sam uvjeren da će se Đuro kupovati na 200 kn , a sad vjerujem da se vidimo na ispod 150kn

Ima jedna pjesma, neznam dali je znate, a ide ovakio: Milaaaa majkoooo tone brod….
Jo da oce past ne ispod 200, ma ispod 100, na cijenu od 30 kn po kojoj su je dobivali. Pa kad je bal, nek je maskembal.[smiley1]P.S. Polancecu svaka ti cast, odlicno si zastitio postojece dionicare i cijenu dionice, upravo onako kako si rekao u Kontraplanu, nema sanse da dionicari tvrtke koja je sanirana drzavnim novcem dobiju dionice, nema sanse….

Bounce back na 210

Hell is Empty and all the Devils are Here

Puno su dionica branitelji dobili ,nemoguče je zaustaviti pad Đure ali zato treba pripremiti sredstva za povoljan dokup

ANRICOM : Bio sam uvjeren da će se Đuro kupovati na 200 kn , a sad vjerujem da se vidimo na ispod 150kn

Točno potpuno točno treba se postaviti nisko i čekati sada prva kupnja 210 kn. što je još uvijek super ponuda za kupnju koja tu sigurno neće biti sutra.

Pitanje je odakle će se odbiti. Strah me da ne ostanem kratkih rukava (bojim se da će mnogi ostati)

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mene samo fascinira kako svi znate da su branitelji dobili dionice a nitko ne zna po kojim uvjetima [smiley1]

Imas ugovor na 4xx stranici (ne da mi se sad traziti).
Tamo ti sve pise.

Mislim da ce ipak ostat ce kratkih rukava samo oni koji ne uspiju kupit na razinama od 100-150kn[smiley2]

Moze trenutno stanje K/P

I ja znam branitelje iz Broda i te kako će biti istresanja. Svi koji uspiju prodati prije nego krene stampedo na 150 do 140 kn bit će sretnici.

Ja i računam na ponovni ulaz oko 150kn +-10kn, kao prije godinu dana, pa ćemo opet godinu dvije jahati na BOV-ovima, šeicima, i dobrom poslovanju.

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

New Report

Close