Zbog priča o siromašnim braniteljima koji nemaju šta za jesti đuro je već pao za 100 kn (a trebao je i narasti s obzirom da je montmontaža narasla za duplo). Ako padnje za još 50 još bolje, dokupit ćemo uz odličan diskont. Al ne vjerujem da su svi branitelji toliko siromašni i da će samo tako dati dionice koje vrijede barem 300 kn po 150.
Ja čak mislim da bi moglo ispod 150 kn kad počne rasprodaja ,jer nema nas toliko kupaca koliko oni imaju dionica za prodaju
Šta zar je pala ona teza da će fondovi pokupiti sve što se nađe u prodaji, i braniti cijenu…
Ja ću početi kupovati kad vidim da se fondovi u prvih 10 počinju podebljavati u broju dionica a do tada….
decki, ja sam malo izvan svega bio par dana, jel ima kakvih novih vijesti?
Osim da do kraja tjedna slijedi prebačaj dionica braniteljima , gotovo nikakvih novih vijesti nema.
Mene samo fascinira kako svi znate da su branitelji dobili dionice a nitko ne zna po kojim uvjetima [smiley1]
Ima prijatelju ovo nas izluđuje ništa se još ne riješava čekamo te branitelske i u iščekivanju cijena se srozava a braniteljske nikako da dođu.Ne može bit gore.Bar da dođu već jednom i da to riješimo ali ništa još.
Trenutna kupnja na Đuri 212 kn što je još uvijek previše zamislite da se u ovom trenu desi braniteljsko istresanje
mogli bi stvarna na 120 kn.Sjetite se PIF-ova paket DOM fonda 111 dionica se tržio po 500 kn. Pritisak je bio toliko velik da se više nije moglo dobiti. Tako i na Đuri niko neće spriječiti branitelje da prodaju kad žele. Čak i na cijeni od 150 kn imaju debelu zaradu.
da da ovaj đuro je najboji primjer dionice koja bi u normalnim uvijetima imala svijetlu prespektivu, a ne ovdje podzemni rat između finaca i general dynamicsa, nema FI (i to je dio igre), pa branitelji sa dionicama po 30 kn, a i tu polančec vapi za pomoći pravnika, kao da svaki slučaj treba posebno regulirati, a ne da vrijede pravila opća za sve slučajeve, e pa sad kad pada neka padne barem do 180 kn a što se mene tiće može i niže pa da nadokupimo kako treba.
Branitelji bi prema neslužbenim informacijama mogli početi trgovati u četvrtak ili petak ovisno o brzini reakcije.
Za cca 2000 dionica mogli bi dobiti cca 300-400.000 kuna pojedinačno. ( a ako su pametni pa to pretvore recimo u 10 paketa HT-a ) mogli bi odlično zaraditi.
Dakle navalu braniteljskih dionica možemo očekivati krajem ovog ili početkom drugog tjedna. Taman prije početka upisa HT-a.
Priče da će im se više isplatiti da ostanu u DDJH su po mom mišljenju utopija. Kako je kolega Saško rekao puno njih nije nikad vidjelo taj novac tako da vjerujem da će manje od 5% zadržati dionice.
Pao Đuro na koljena.
nije još na koljenima ali je u čućećem položaju…