DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto, brokeri su rekli braniteljima da ne prodaju , već drže dok mogu . Većina ima neku proizvodnju od kulena do voća i povrća , pa i metalne obrade i sl . i za povrat kredita je dovoljno da prodaju par kokoši mjesećno .Nitko neće prodat po 200 , ako se svi kunu u porast do 300 i više. Sada je cijena u rukama branitelja i oni su toga svjesni . Oni sada imaju MOĆ , koja nisu nikada imali.

Eto, brokeri su rekli braniteljima da ne prodaju , već drže dok mogu . Većina ima neku proizvodnju od kulena do voća i povrća , pa i metalne obrade i sl . i za povrat kredita je dovoljno da prodaju par kokoši mjesećno .Nitko neće prodat po 200 , ako se svi kunu u porast do 300 i više. Sada je cijena u rukama branitelja i oni su toga svjesni . Oni sada imaju MOĆ , koja nisu nikada imali.

Daj ostavite ljude na miru bit će oni bolji vlasnici DDJH nego mi .

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Imaju frišku figu a ne moć!
Imaju tamo neke nematerijalizirane vrijednosne papire.
A život je vrlo materijalna pojava.[smiley1]

Ili kako Madonna pjeva: “I´m material girl!!!”

La vita e bella!

Dakle ako se vi oslanjate na novinske članke ovakvog tipa onda je to žalosno evo što novina navodi trenutno ih ima 2.225 koji trebaju dobit dionice a svi znamo da je to terhnički neizvedivo jer fond za privatizaciju nema tolike dionice.

Mislim da si ovo krivo pročitao, mislili su da trenutno ima 2.225 sveukupno malih dioničara bez branitelja, a kad se oni pridruže bit će ih 682 nova dioničara.

Posejdon:

OPORTUNIST, 01.09.2007. u 20:18
Imaju frišku figu a ne moć!
Imaju tamo neke nematerijalizirane vrijednosne papire.
A život je vrlo materijalna pojava.

Ili kako Madonna pjeva: “I´m material girl!!!”

apsolutno se slažem, dio neće popustiti ali većina će kapitalizirati ….netko odmah….netko kroz tjedan ,dva

Nepravda prema braniteljima koji nisu imali pravo na povlaštenu kupnju, jer nisu u vrijeme privatizacije bili na ratištu. Pa pitam vas da li bi i ovi branitelji koji sada imaju pravo na te dionice 93.g kupovali te dionice, siguran sam da nebi. Zašto nisu svi branitelji, bivši radnici Đure dobili pravo na neki realni paket po cijeni npr. od 100k i tako svi dobili, a ne jedni dobiju sve, drugi ništa. Osobno smatram se oštećenim, jer sam se skinuo iz vojske u 9mj,93 i ja nemam pravo a ništa ne znači što sam bio 91/92, jer sam navodno bio kod kuće i mogao kupiti dionice. Ma pitam vas tko se tada usudio u najvećem jeku rata ulaziti u posao privatizacije. Mi obični ljudi sigurno nismo. Smatram da je učinita nepravda prema mnogim branitljima.

Holding “Đuro Đaković” prošle godine imao je 400 dioničara, trenutno ih ima 2.225, a uskoro će im se pridružiti 682 dioničara branitelja

Dakle ako se vi oslanjate na novinske članke ovakvog tipa onda je to žalosno
evo što novina navodi trenutno ih ima 2.225 koji trebaju dobit dionice a svi znamo da je to terhnički neizvedivo jer fond za privatizaciju nema tolike dionice.

Uf, uf…

Prčitaj još jednom. Falio si big time.

Novinar govori o broju dioničara, ne o broju ljudi koji čekaju dionice.

Ali, nevezano uz ovo, drago mi je vidjeti da vas dobro raspoloženje još drži. Ja osjećam krv, njušim je. Ovo je samo zamagljivanje očiju, ovi članci…

samby: ” Eto, brokeri su rekli braniteljima da ne prodaju , već drže dok mogu . Većina ima neku proizvodnju od kulena do voća i povrća , pa i metalne obrade i sl . i za povrat kredita je dovoljno da prodaju par kokoši mjesećno .Nitko neće prodat po 200 , ako se svi kunu u porast do 300 i više. Sada je cijena u rukama branitelja i oni su toga svjesni . Oni sada imaju MOĆ , koja nisu nikada imali. ” Imaju frišku figu a ne moć! Imaju tamo neke nematerijalizirane vrijednosne papire. A život je vrlo materijalna pojava.[smiley1] Ili kako Madonna pjeva: “I´m material girl!!!”

Ako ne prodaju imaju moć , a ako prodaju imaju samo novac.

Ako ne prodaju imaju moć , a ako prodaju imaju samo novac.

Novac je moć, pogotovo nekome ko ga nema na pretek. To nikako nije “SAMO” novac. Nekima je to riješenje mnogih životnih problema. Ako je vama to samo , ne znači da je drugima novac bezznačajan, pa na kraju svi smo mi ovdje radi tog prokletog novca koji nas tjera naprijed. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Tko kupuje dionice , ako nema novaca ?

Kolege i kolegice kakva su predviđanja za sutra ?

Kolege i kolegice kakva su predviđanja za sutra ?

Uglavnom pozitivna![smiley16]

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close