DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 23:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Iskreno mislim da ima dosta fondova kome je DDJH atraktivan na 230 kuna.

Ali postoji i ona famozna: Zašto platiti više ???

Ipak je riječ o cca 130 mil. kuna. FIMA ne braniti cijenu zbog velikog udjela jedne dionice u portfelju, a ostali bi vjerovatno kupovali ali logično da će čekati na nižim razinama.

Sadašnja cijena se drži samo zbog mogućeg lock up-a. Ako se otkloni ta mogućnost ( a vjerujem da neće biti lock up-a ) što je i bolje jer što prije branitelji prodaju prije će se cijena DDJH oporaviti i vjerovatno doseći cijenu od 300 kuna. Međutim treba počekati prodaju braniteljskih dionica koja bi mogla početi recimo sredinom tjedna.

RIUZ ):

A zašto VABA nebi kupovala? a VABA = FIMA

Teško da će doći na “forumskih” 200…špekuliranja su bila da nakon obijave o nazovima tako “podijeli” dionica braniteljima one dodju na 200…ali cijena im jako male varijacije bilježi…a tek kada bude izišlo fin.izv, još teže da će se cijena spustiti…
[smiley9]

past će cijena ispod 200 ako branitelji dobiju dionice. ne poznate vi ljude zeljne love. pa ne vrte oni na burzi stotine tisuća kuna. većina ih na hrpi nije vidjela nikad u životu 100.000 kn i mislim da većian to neće propustiti. a u prošlosti je bilo previše prevara da bi oni riskirali i čekali.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Znanac citat
Moj savjet je: Prodati odmah, a neki “iskusniji forumaši” rekli bi Reži i bježi !!!

prodat tebi i evogaopet lijepo se se udružili na drukanje.

Samo nešto vam to slabi ide ispod 230kn

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

izgleda da ce FI izac ili poslije 16 sati danas ili slijedeci tjedan kad pocinje show sa braniteljima….jos uvijek cekamo nekakve informacije….lock-up ili ne? tesko da ce biti lock-up ali sve je moguce….cijena zabetonirana na oko 230 i ne mice se dok se ne dobije kakva sluzbena izjava…..
iako mislim da se vec dosta njih iskrcalo i prije (panicara) i nebi ih trebalo biti jos puno….ali ovaj zadnji pad se moze zahvaliti i u jednom dijelu i IPO-u T-HT-a….

DOKUP!

prodat tebi i evogaopet lijepo se se udružili na drukanje.

Samo nešto vam to slabi ide ispod 230kn

Kolega ti si stvarno neki čudan tip. Već tu tjednima tupim o tome kako neću kupovati na ovim razinama, nisam kupovao ni kada je bilo po 220 a moglo se u više navrata. Dakle nemam razloga govoriti ljudima da prodaju sada i u isto vrijeme čekati da kupim. Dovoljno je da pričekam idući tjedan kada će biti itekako dovoljan broj onih koji će prodavati. Nema ovjde potrebe za nikakvim drukanjem, činjenice mi idu u prilog. [smiley2]

Ja ću svoj dokup dočekati i to relativno brzo , a ti i svi ostali koji su s nepovjerenjem čuvali svoje dionice, te ih se nisu htjeli bar djelomično riješiti kada su u par navrata imali za to priliku ( iznad 260 kn) , će morati skupa samnom pričekati malo na one razine iznad 300. Samo je razlika što ću ja i oni koji su rezali pozicije na vrijeme zaraditi malo više. Bitno je da je na kraju za sviju happy end.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

BUMBAR5: ” prodat tebi i evogaopet lijepo se se udružili na drukanje. Samo nešto vam to slabi ide ispod 230kn ” Kolega ti si stvarno neki čudan tip. Već tu tjednima tupim o tome kako neću kupovati na ovim razinama, nisam kupovao ni kada je bilo po 220 a moglo se u više navrata. Dakle nemam razloga govoriti ljudima da prodaju sada i u isto vrijeme čekati da kupim. Dovoljno je da pričekam idući tjedan kada će biti itekako dovoljan broj onih koji će prodavati. Nema ovjde potrebe za nikakvim drukanjem, činjenice mi idu u prilog. [smiley2] Ja ću svoj dokup dočekati i to relativno brzo , a ti i svi ostali koji su s nepovjerenjem čuvali svoje dionice, te ih se nisu htjeli bar djelomično riješiti kada su u par navrata imali za to priliku ( iznad 260 kn) , će morati skupa samnom pričekati malo na one razine iznad 300. Samo je razlika što ću ja i oni koji su rezali pozicije na vrijeme zaraditi malo više. Bitno je da je na kraju za sviju happy end.

postoji i opcija nadokupljivanja radi snizavanja prosjeka ulaza [smiley2]
to vrijedi za one koji nisu imali hrabrosti prodavat i riskirat…..posto se na burzi nikad nezna [smiley2]

DOKUP!

ni danas ništa od FI![smiley3]

Pa dobro ljudi nisu ni branitelji ovce.
Znaju i oni da postoje brokerske kuce, lijepo ce se raspitati i vidjeti sto sa svojim tesko stecenim dionicama. Drugim rijecima, nista nece poduzimati bez prethodnih savjeta strucnjaka.
Ja bih sigurno tako postupio da sam na njihovome mjestu.

Dakle, ocekivanje nekih kolega da ce biti stampedo na Djuri, nakon sto branitelji dobiju dionice, tesko da ce se ostvariti. Osim toga, unatoc T-HT-u, koji broker (da ne kazem koja budala) bi savjetovao branitelje da daju svoje dionice u bescjenje, a i da ne spominjemo nekakvu cifru ispod 300 kn!

Ali, nada umire posljednja…pa neki od vas neka jos cekaju cijenu ispod 200…

"The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself."

Ti govoris o DDJH kao da je neka blue chip dionica. Ona ne vrijedi toliko koliko sad po nikakvim pokazateljima iz FI, vec projekciji buducih poslova. U takvom slucaju tesko da netko moze sa sigurnoscu sugerirati drzanje. Nadalje, navedeni branitelji nisu imali te dionice oduvjek i dobijali prirast kroz vrijeme, vec odjednom dobiju hrpu para i s druge strane kredit. Psihologija je takva, covjek odjednom ne moze hendlati vecu kolicinu novca no sto je navikao i ne razmislja pronicljivo i pametno pogotovo sto DDJH nije za sviju vrijedna dionica i ne uljeva povjerenje, s toga je velik pritisak na kapitalizaciju onoga sto imas da ne bi ostao i bez toga.
Jedino sto moze obraniti cijenu DDJH jest da netko pocne apsorbirati toliku ponudu. Tako da… prometa ce sigurno biti jako puno i sigurno ne u pozitivi. Koliko u negativi? Ovisi samo o potraznji.

Pa dobro ljudi nisu ni branitelji ovce.
Znaju i oni da postoje brokerske kuce, lijepo ce se raspitati i vidjeti sto sa svojim tesko stecenim dionicama. Drugim rijecima, nista nece poduzimati bez prethodnih savjeta strucnjaka.
Ja bih sigurno tako postupio da sam na njihovome mjestu.

Dakle, ocekivanje nekih kolega da ce biti stampedo na Djuri, nakon sto branitelji dobiju dionice, tesko da ce se ostvariti. Osim toga, unatoc T-HT-u, koji broker (da ne kazem koja budala) bi savjetovao branitelje da daju svoje dionice u bescjenje, a i da ne spominjemo nekakvu cifru ispod 300 kn!

Ali, nada umire posljednja…pa neki od vas neka jos cekaju cijenu ispod 200…

ako se kod nas cijena bilo cega moze stopati od strane velikih igraca … onda dionice Djure nisu neki problem ako je nakana jeftino ih (po)kupiti od branitelja [smiley2]

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

Pa dobro ljudi nisu ni branitelji ovce. Znaju i oni da postoje brokerske kuce, lijepo ce se raspitati i vidjeti sto sa svojim tesko stecenim dionicama. Drugim rijecima, nista nece poduzimati bez prethodnih savjeta strucnjaka. Ja bih sigurno tako postupio da sam na njihovome mjestu. Dakle, ocekivanje nekih kolega da ce biti stampedo na Djuri, nakon sto branitelji dobiju dionice, tesko da ce se ostvariti. Osim toga, unatoc T-HT-u, koji broker (da ne kazem koja budala) bi savjetovao branitelje da daju svoje dionice u bescjenje, a i da ne spominjemo nekakvu cifru ispod 300 kn! Ali, nada umire posljednja…pa neki od vas neka jos cekaju cijenu ispod 200…

ne budi previse siguran u ovo sta si napisao…..
ali da mi ne pametujemo sada, cekajmo slijedeci tjedan pa da vidimo tko je imao pravo….da ne ispadne jos da navlacimo….ja sam rekao da pada jer tako i mislim…..

DOKUP!

u večini tekstova na ovim stranicama može se isčitati strah od toga da cijena dionice ĐĐ ne pobijegne jer je vičina pripremila novac za IPO, a što će se i dogoditi čim se završi ova saga sa Hrvatskim telekomom, tu se vide natpisi te tvornica ne vrijedi, te branitelji pa branitelji, sve je to trla baba lan, dionica ide gore odmah poslije IPO-a.

New Report

Close