DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad ti netko savjetuje da prodaš DDJH na 300kn kad postoji potencijalna opasnost da će nastati panika to mi ima smisla,al kad ti netko sugerira da prodaš kad se panika stišala i kad je dionica pala već gotovo 30% to mi je više nego SMIJEŠNO!

Kako dionica istrajava na ovim nivoia a zna se da ce branitelji dobiti dionice?Što se to treba objaviti da cijena krene prema “forumskih” 200kn?

Novac je kisik burze!

FI?[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ili 176.. to je moj sretni broj[smiley2].. bar bi mogao postati[smiley2]

To i mene zascinira kako se svi na forumu složiše da će biti 200kn kad branitelji stave na prodaju.
(valjda je okrugli broj)
Zašto Ina ne ode na 2000kn kad se zna da će radnici krenuti s prodajom a poslovni rezultati su loši,čisto usput da se ne zaboravi!

Novac je kisik burze!

Pa i napisao sam < (manje od ili ispod) 200.[smiley11][smiley11][smiley11] Ne treba se ništa objaviti Rocky, treba samo da dobiju pinove slijedeći tjedan i krenu prodavati. Samo to.

zato sto je Dragicevic napravio pritisak na kupnji..[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kako dionica istrajava na ovim nivoia a zna se da ce branitelji dobiti dionice?Što se to treba objaviti da cijena krene prema “forumskih” 200kn?

Trebaju se dionice još i prebaciti, onda će i zadnja trunka sumnje nestati, mislim da će tada pad biti najžešći ukoliko Fima ne bude branila. Taj bi se dan moglo dobro pecati, a to je navodno početak idućeg tjedna.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Teško da će doći na “forumskih” 200…špekuliranja su bila da nakon obijave o nazovima tako “podijeli” dionica braniteljima one dodju na 200…ali cijena im jako male varijacije bilježi…a tek kada bude izišlo fin.izv, još teže da će se cijena spustiti…
[smiley9]

Znanac,

slažem se s tobom osim u jednom dijelu citata koji bih promjenio u : ”Reži i u zasjedu na < 200”.
Jer dionica ima perspektivu kad cirkus ode iz našeg grada.

Pozdrav!

Slažem se da uvedemo novu kraticu kolega:

RIUZ ( reži i u zasjedu )

P.S. Dinamo-Ajax ( može li bolje ) prva u Maksimiru

Evo ga opet!

Što mislite ima li još koji fond kojem je atraktivna dionica DDJH po 230kn?

Novac je kisik burze!

HT je tu kolega rocky..

Iskreno mislim da ima dosta fondova kome je DDJH atraktivan na 230 kuna.

Ali postoji i ona famozna: Zašto platiti više ???

Ipak je riječ o cca 130 mil. kuna. FIMA ne braniti cijenu zbog velikog udjela jedne dionice u portfelju, a ostali bi vjerovatno kupovali ali logično da će čekati na nižim razinama.

Sadašnja cijena se drži samo zbog mogućeg lock up-a. Ako se otkloni ta mogućnost ( a vjerujem da neće biti lock up-a ) što je i bolje jer što prije branitelji prodaju prije će se cijena DDJH oporaviti i vjerovatno doseći cijenu od 300 kuna. Međutim treba počekati prodaju braniteljskih dionica koja bi mogla početi recimo sredinom tjedna.

RIUZ ):

rocky: ” Kako dionica istrajava na ovim nivoia a zna se da ce branitelji dobiti dionice?Što se to treba objaviti da cijena krene prema “forumskih” 200kn? ” Trebaju se dionice još i prebaciti, onda će i zadnja trunka sumnje nestati, mislim da će tada pad biti najžešći ukoliko Fima ne bude branila. Taj bi se dan moglo dobro pecati, a to je navodno početak idućeg tjedna.

Poštovani kolega,

biti će i onih koji će dati jeftino, ali i onih koji će slušati druge – svoje sindikalce ili će tražiti treće mišljenje.
Mislim da ipak ne živimo pradoba nego ljudi ipak nešto čitaju i slušaju. Vrijeme će pokazati svoje. Želim Vam svima ugodan hunting.

New Report

Close