DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Gelder:

Evo kolega prije moje replike odma da kažem da ne idem na skupštinu jer mi je SB malo daleko, pa bi mi bilo previše otići tamo i vratiti se isti dan, a zbog obveza nemogu ostati duže.

A moja replika glasi: ako netko ide na skupštinu ne znači da je veći ili manji poznavatelj firme od nekoga drugoga. Postoje brojni načini da se o nekoj firmi informira , a skupština je samo jedan od načina da se to učini. U većini slučajeva na skupštinama se ne saznaju neke spektakularne informacije, iako ne kažem da nije korisno ići.

Pozdrav.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

zeko_ma:

trenutno se na braniteljskom lokalnom tržištu nude dalje po 160 Kn

znaci onda ih i mi cekamo tu negdje…

ne znam, ne bi želio da netko krivo shvati, ne želim nikome rušiti cijenu samo komentiram ono što sam čuo iz dovoljno pouzdanih izvora iz Slavonskog Broda… ne znači da će cijena na burzi ići do 160 niti da će odmah svi branitelji pohrlit prodavat po 160, još jednom da kažem, ako će uoće moći prodavat, ukoliko ne bude nekakav lock up period

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Uistinu je nejasno otkud se pojavio ovako veliki broj poznavatelja stanja u tvrtki DDJH. Svi jako dobro poznajete situaciju i imate pouzdane informacije o događajima u i oko ddjh, pa sam na današnjoj skupštini društva očekivao veliku raspravu o budućnosti holdinga i trenutnim događanjima, te s nestrpljenjem očekivao vijesti sa skupštine. I tako u velikom išćekivanju potrudio sam se saznati broj prijavljenih za skupštinu, te ostao potpuno zatečen kada sam čuo da prijavljenih ima ni manje ni više nego da svi stanu na jedan trosjed. Dakle postoji vrlo mali broj onih koji su ozbiljo pristupili analizi poslovanja i perspektive ovog društva pa se nameće zaključak da više od 95% onih koji pišu na temi ddjh zapravo nemaju baš puno veze s tom tvrtkom, događanja prate površno, a njihovi postovi mogu se klasificirati isključivo kao navijačka naklapanja i mlačenje prazne slame. Zbog gore navedenog pozivam sve “poznavatelje” situacije da oslobode ovu temu i tako daju prostor ljudima koji uistinu prate ovu tvrtku i imaju informacije ako takvi uopće žele pisati ovdje. Mislim da je ovaj forum zamišljen kao mjesto za razmjenu informacija, a ne razmjenu “informacija”, a pretvorio se u navijačku tribinu gdje se svi osječaju pozvanim nešto reči na temu…. Nadam se da će se uskoro pokrenuti i stvari vezano uz kažnjavanje onih koji svoje “informacije” objavljuju na forumu i tako obmanjuju investitore i potencijalne investitore, pa da se već jednom riješimo navijača i naklapača… Siguran sam da će se sada prepoznati puno prozvanih u mom tekstu pa ih molim prije nego što mi repliciraju samo da napišu idu li na skupštinu ili ne.

Konačno jedan ozbiljan investitor, molim tvoj profesionalni osvrt na ovu sapunicu i molim što prije da nas obavijestiš o tijeku skupštine gdje će biti i predstavnici branitelja sa svojim ekonomskim vidjenjima i projekcijama ove naše ljepotice.
Ne idem na skupštinu a iz SB sam. Tamo ne očekujem ništa osim političkih govora i predstavljanja FI koje znam da neće biti kako mi očekujemo

zeko_ma: ” trenutno se na braniteljskom lokalnom tržištu nude dalje po 160 Kn ” znaci onda ih i mi cekamo tu negdje…

Po 160 jedino na Korzu u Brodu. Znak prepoznavanja torbica.

Uistinu je nejasno otkud se pojavio ovako veliki broj poznavatelja stanja u tvrtki DDJH. Svi jako dobro poznajete situaciju i imate pouzdane informacije o događajima u i oko ddjh, pa sam na današnjoj skupštini društva očekivao veliku raspravu o budućnosti holdinga i trenutnim događanjima, te s nestrpljenjem očekivao vijesti sa skupštine. I tako u velikom išćekivanju potrudio sam se saznati broj prijavljenih za skupštinu, te ostao potpuno zatečen kada sam čuo da prijavljenih ima ni manje ni više nego da svi stanu na jedan trosjed. Dakle postoji vrlo mali broj onih koji su ozbiljo pristupili analizi poslovanja i perspektive ovog društva pa se nameće zaključak da više od 95% onih koji pišu na temi ddjh zapravo nemaju baš puno veze s tom tvrtkom, događanja prate površno, a njihovi postovi mogu se klasificirati isključivo kao navijačka naklapanja i mlačenje prazne slame. Zbog gore navedenog pozivam sve “poznavatelje” situacije da oslobode ovu temu i tako daju prostor ljudima koji uistinu prate ovu tvrtku i imaju informacije ako takvi uopće žele pisati ovdje. Mislim da je ovaj forum zamišljen kao mjesto za razmjenu informacija, a ne razmjenu “informacija”, a pretvorio se u navijačku tribinu gdje se svi osječaju pozvanim nešto reči na temu…. Nadam se da će se uskoro pokrenuti i stvari vezano uz kažnjavanje onih koji svoje “informacije” objavljuju na forumu i tako obmanjuju investitore i potencijalne investitore, pa da se već jednom riješimo navijača i naklapača… Siguran sam da će se sada prepoznati puno prozvanih u mom tekstu pa ih molim prije nego što mi repliciraju samo da napišu idu li na skupštinu ili ne.

gerlone prije nego sto napises ovakav post trebao bis malo razmislit o tome dal je dobro pametovati ili bolje samo sutit…..ja , kao sto vjerujem i vecina ljudi, ne zivi blizu sl.broda, zivim daleko, i pored toga imam i obaveza (nije valjda da ti cijeli dan sjedis pred kompjuterom i gledas na burza live)….kao drugo kao sto je vec netko rekao ovdje, na skupstini se ne objavljuju nikakve spektakularne informacije , i zivimo u doba interneta gdje se informacija siri brzinom od odmah (naravno, treba gledat samo sluzbene izjave) , da zivimo u 70-ima bila bi druga stvar……znam da ti je bila zelja napisat poptuno drugaciji post od ostalih ali ispalo je u najmanju ruku pametovanje koje nema smisla…..pozdrav

DOKUP!

Zatišje pred buru

Jesi li branitelji dobili dionice i mislite li da će navaliti s prodajom?

Imam fantomske dionice

Jedan dio če navaliti sigurno

Naravno da će navaliti. Pa da smo mi na njihovom mjestu rađe bi prodali Đuru i kupili koji paket HT-a.

Mislim da će ih najmanje 75% prodati.

Pazite ovdje nije riječ o npr. dionicama VIS-a čiji su paketi dobiveni po 0 kuna i to male količine. Ovdje se za cca 10.000 Eura dobiva tržišna vrijednost od 75.000 Eura a morate priznati da je to velik novac. Recimo čak i da dobiju 50.000 Eura i kupe za to THT ( mogu kupiti 10 paketa ).

Napominjem da puno njih i ne zna proceduru prodaje, ali moramo poći od činjenica da će biti sigurno upisani kao vlasnici. Da li će biti lock up perioda uopće nije važno jer prije ili kasnije oni će prodati dionice po nekoliko puta većoj cijeni. Uzevši u obzir plaće u Sl. Brodu i nezaposlenost to im je cca sedmogodišnja plaća.

Zapitajte se što bi Vi uradili na njihov mjestu i sve će Vam biti jasno. Uzmite u obzir da je riječ o cca 130 mil kuna koje Fima sigurno sama ne može progutati.

Moj savjet je: Prodati odmah, a neki “iskusniji forumaši” rekli bi Reži i bježi !!!

Znanac,

slažem se s tobom osim u jednom dijelu citata koji bih promjenio u : ”Reži i u zasjedu na < 200''. Jer dionica ima perspektivu kad cirkus ode iz našeg grada. Pozdrav!

Znanac,

slažem se s tobom osim u jednom dijelu citata koji bih promjenio u : ”Reži i u zasjedu na < 200”.
Jer dionica ima perspektivu kad cirkus ode iz našeg grada.

Pozdrav!

zašto svi uzimaju u usta baš tih 200, šta fali 180? [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ili 176.. to je moj sretni broj[smiley2].. bar bi mogao postati[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close