DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogu li oni obraniti to?
Žele li oni to braniti?

Preneseno sa drugog foruma: ( moj novac )

Sa HINA.e zadnja vijest:

Sl. Brod- branitelji-dioničari Holdinga “Đuro Đaković” odustali od blokade

SLAVONSKI BROD, 30. kolovoza 2007. (Hina) – Branitelji koji sudjeluju u naknadnom otkupu dionica Holdinga “Đuro Đaković” na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u Slavonskom Brodu rekli kako više nema razloga za najavljeni prosvjed u vezi sa sutrašnjom skupštinom dioničara, jer im je iz Hrvatskog fonda za privatizaciju potvrđeno da se krenulo s upisom njihova vlasništva.

Neki bivši članovi foruma rekli bi: Reži !!!

a tamo preneseno s ovog foruma..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a tamo preneseno s ovog foruma..

Nema veze. Glavno da se družimo. [smiley11]

Još napravim tipfeler, umjesto HINA-e napišem HINA.e.

I nek gospon shooter drugi put navede “preneseno s drugog foruma” kao što je to kolega znanac učinio.

No respect

S ovog na onaj forum ili s onog na ovaj Znanac je u pravu : REŽI !!!

Branitelji-dioničari Holdinga odustali od blokade

Branitelji koji sudjeluju u naknadnom otkupu dionica Holdinga “Đuro Đaković” na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u Slavonskom Brodu rekli kako više nema razloga za najavljeni prosvjed u vezi sa sutrašnjom skupštinom dioničara, jer im je iz Hrvatskog fonda za privatizaciju potvrđeno da se krenulo s upisom njihova vlasništva.

Vaš link

Napokon da se i ova priča završi, te da se istovare na burzi pa da se sve ovo zaboravi.

Neznam tko će se sad iskrcavati kad je čin svršen.Kako to da se kupnja nabildala na samo kraju i kupila solidne količine.Čudno u najmanju ruku!
Može netko k/p?
Sutra će biti zanimljiv dan!

Novac je kisik burze!

Imamo DIONICE…

Imamo DIONICE…

Još ih nemamo… tek se grupiraju u krdo i spremaju da se zalete prema nama [smiley2] come to daddy! [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Imamo DIONICE…

Ma da imao ih još od 6mj evo sad će samo što nisu u utorak reko mi Apoksimenov rođo.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

karleone:

Imamo DIONICE…

Ma da imao ih još od 6mj evo sad će samo što nisu u utorak reko mi Apoksimenov rođo.

Pa nije vrag kolega da imaš još dvojbi po ovom pitanu? Misliš da je ovo sve jedna velika medijska urota usmjerena protiv vas nekolicine forumaša? [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

DOBRODOŠLI RADNICI/BRANITELJI

Imate li nešto što vam ne treba i rado biste nam to prodali????

[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

New Report

Close