Preneseno sa drugog foruma: ( moj novac )
Sa HINA.e zadnja vijest:
Sl. Brod- branitelji-dioničari Holdinga “Đuro Đaković” odustali od blokade
SLAVONSKI BROD, 30. kolovoza 2007. (Hina) – Branitelji koji sudjeluju u naknadnom otkupu dionica Holdinga “Đuro Đaković” na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u Slavonskom Brodu rekli kako više nema razloga za najavljeni prosvjed u vezi sa sutrašnjom skupštinom dioničara, jer im je iz Hrvatskog fonda za privatizaciju potvrđeno da se krenulo s upisom njihova vlasništva.
Neki bivši članovi foruma rekli bi: Reži !!!
a tamo preneseno s ovog foruma..
a tamo preneseno s ovog foruma..
Nema veze. Glavno da se družimo. [smiley11]
Još napravim tipfeler, umjesto HINA-e napišem HINA.e.
I nek gospon shooter drugi put navede “preneseno s drugog foruma” kao što je to kolega znanac učinio.
Branitelji-dioničari Holdinga odustali od blokade
Branitelji koji sudjeluju u naknadnom otkupu dionica Holdinga “Đuro Đaković” na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u Slavonskom Brodu rekli kako više nema razloga za najavljeni prosvjed u vezi sa sutrašnjom skupštinom dioničara, jer im je iz Hrvatskog fonda za privatizaciju potvrđeno da se krenulo s upisom njihova vlasništva.
Napokon da se i ova priča završi, te da se istovare na burzi pa da se sve ovo zaboravi.
S ovog na onaj forum ili s onog na ovaj Znanac je u pravu : REŽI !!!
S ovog na onaj forum ili s onog na ovaj Znanac je u pravu : REŽI !!!
Neznam tko će se sad iskrcavati kad je čin svršen.Kako to da se kupnja nabildala na samo kraju i kupila solidne količine.Čudno u najmanju ruku!
Može netko k/p?
Sutra će biti zanimljiv dan!
Imamo DIONICE…
Još ih nemamo… tek se grupiraju u krdo i spremaju da se zalete prema nama [smiley2] come to daddy! [smiley1]
Imamo DIONICE…
Ma da imao ih još od 6mj evo sad će samo što nisu u utorak reko mi Apoksimenov rođo.
karleone:
”
Imamo DIONICE…
”
Ma da imao ih još od 6mj evo sad će samo što nisu u utorak reko mi Apoksimenov rođo.
Pa nije vrag kolega da imaš još dvojbi po ovom pitanu? Misliš da je ovo sve jedna velika medijska urota usmjerena protiv vas nekolicine forumaša? [smiley1]