ako dobiju branitelji lock up nista ne znaci.. NE IDE preko 250-300.. NE IDE.. ako ne dobiju, e onda ce tek biti belaja..
mislim da lock up uopce nije sporan tj. bilo ga ne bilo isto ti se pise… po meni puno je vaznije hoce li dobiti po nominali iz ’93 ili od sad… a o tome nitko ne prica i tu me uredno ignorirate i trabunjate hrpu gluposti koje su vec uracunate u cijenu i/ili nemaju veze s vezom…
Ljudi evo mog mišljenja pa ćemo vidjeti:
Kad Polančec donese konačnu odluku i da službenu izjavu o braniteljima i njihovim dionicama da će onda cijena krenuti prema gore!
Zašto?
Pa zato što je cijena VEĆ reagirala na vijest o braniteljima i tu je gdje je,a to je 230kn umjesto barem 350kn!
Opet će netko reći kako?
Ono trenutka kad se odluka donese više ne postoje negativne vijesti za ovu dionicu,one su PROŠLOST!
OK,sad će netko reći pa što kad krenu branitelji prodavati kao sumanuti?
Pa fima će postaviti kupnju gdje njoj odgovara!Ne vjerujem da će mjesecima biti u minusu!
p.s. sad očekujem pljuvanje jer sam kontra svih[smiley5]
Pozdrav
Kolega ovo je najbolja tvrdnja danas.
Dijagnoza i pol!
Ljudi dajte mi samo jedan razlog da ne bude ovako…..
ako dobiju branitelji lock up nista ne znaci.. NE IDE preko 250-300.. NE IDE..
ako ne dobiju, e onda ce tek biti belaja..
kao što sam napomenuo, branitelji sigurno dobivaju dionice, tj. već su ih dobili, samo još nisu dobili pinove
super24: ” ako dobiju branitelji lock up nista ne znaci.. NE IDE preko 250-300.. NE IDE.. ako ne dobiju, e onda ce tek biti belaja.. ” kao što sam napomenuo, branitelji sigurno dobivaju dionice, tj. već su ih dobili, samo još nisu dobili pinove
ok…. ajd kad vec sve znas da su dobili reci konacno PO KOJIM UVJETIMA SU DOBILI?
super24:
”
ako dobiju branitelji lock up nista ne znaci.. NE IDE preko 250-300.. NE IDE..
ako ne dobiju, e onda ce tek biti belaja..
”
kao što sam napomenuo, branitelji sigurno dobivaju dionice, tj. već su ih dobili, samo još nisu dobili pinove
zeko trčiš pred rudo ! Nisu oni još dionice dobili je u SDA stanje i dalje nepromjenjeno. Ali će ih naravno dobiti, vjerovatno već idući tjedan. Dakle možemo reći da su ih dobili tek onda kada transfer bude vidljiv u SDA.
BTW. pinovi nemaju previše veze s dobivanjem dionica, već je to jedan od kolega dobro primjetio. Dakle svako ko otvori račun kod nekog brokera, uskoro dobije i pin od SDA , jer broker za njega tamo otvori račun, a da pri tome ne mora posjedovati ni jednu dionicu.
Šta trabunjate o tim pinovima to ste naučili od Stipetića. Kakve veze imanju pinovi sa prijenosom dionica. Šta ako neki od tih branitelja već godinama imaju račun u SDA, ili ako su otvarali u zadnjih par mjeseci brok.račun pa im je brok.kuća otvorila račun u SDA. Govorite kao da je tim tipovima dosada bilo zabranjeno otvoriti račun u SDA i trgovati dionicama na ZSE. Poanta je da pinovi su najmanja tehnička stvar i nemaju nikakvu ulogu u ovom slučaju, jedina i glavna stvar je da su dionice uknjižene na računu HFP a ne na računima tih tipova.
BTW. pinovi nemaju previše veze s dobivanjem dionica, već je to jedan od kolega dobro primjetio. Dakle svako ko otvori račun kod nekog brokera, uskoro dobije i pin od SDA , jer broker za njega tamo otvori račun, a da pri tome ne mora posjedovati ni jednu dionicu.
Nije valjda da se i mi u nečem slažemo.
Jel mi može netko objasniti kako to da Đuro Đaković Montaža raste a Holding koji ima 70 ili 80% udjela u Montaži ne može narast.
Zašto svi napadate kolegu Evogaopet, on samo ima točne informacije za razliku od većine vas a za to što vama njegova informacija smeta nije vam kriv on. Pozdrav!
evogaopet:
”
”
Nije valjda da se i mi u nečem slažemo.
Ma vidi čuda , tako sam se i s kolegom kamenim u oklopnom vozilu isto nedavno oko nečega složio. [smiley1]
Sve je to meni više sumnjivo, još će za koji dan ispasti da ćemo se u svemu slagati [smiley1]
Jel mi može netko objasniti kako to da Đuro Đaković Montaža raste a Holding koji ima 70 ili 80% udjela u Montaži ne može narast.
kolega ako nemožeš sam dokučiti odgovor na to pitanje nakon što pročitaš par stranica na ovoj temi onda ti ni ja neću to objasniti. [smiley2] Evo ti ipak mali hint: branitelji
BTW: jes ti možda brat od Ivane7 ? [smiley1]
Evo ekipa. Sa HINA.e zadnja vijest:
Sl. Brod- branitelji-dioničari Holdinga “Đuro Đaković” odustali od blokade
SLAVONSKI BROD, 30. kolovoza 2007. (Hina) – Branitelji koji sudjeluju u naknadnom otkupu dionica Holdinga “Đuro Đaković” na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u Slavonskom Brodu rekli kako više nema razloga za najavljeni prosvjed u vezi sa sutrašnjom skupštinom dioničara, jer im je iz Hrvatskog fonda za privatizaciju potvrđeno da se krenulo s upisom njihova vlasništva.
Prošloga tjedna branitelji su najavili prosvjed blokadom sutrašnje skupštine dioničara Holdinga “Đuro Đaković”, jer im je zbog akcije Maestro bio zaustavljen upis u vlasništvo dionica koje su platili 11 milijuna kuna još u lipnju. Fond za privatizaciju tada je na adrese 682 branitelja poslao ugovore za otkup dionica. Ugovore su potpisala i dionice platila 463 branitelja. Procjenjuje se da će branitelji po upisu u vlasništvo raspolagati s 15 posto dionica Holdinga “Đuro Đaković”.
“Iz fonda su potvrdili da u ponedjeljak kreću tabularne izjave prema Središnjoj depozitarnoj agenciji i izjave o kupovini dionica prema braniteljima koji ih još nisu primili”, rekao je Ivan Barić, predsjednik Kluba branitelja “Đuro Đaković Specijalna vozila” zahvalivši predstavnicima Brodsko-posavske županije na potpori koju su dobili.
Potpredsjednik Vlade Damir Polančec u subotu je najavio da će se nastojati riješiti pitanje branitelja koji su kupili dionice u naknadno odobrenom otkupu, a kojima je zbog akcije “Maestro” bio blokiran prijenos vlasništva dionica u Središnjoj depozitarnoj agenciji.
—-
Trenutna cijena 232.00 [smiley11]