Rocky, ne nagovaraj ljude na zlo.Nije fer.
Ne mogu ja nikoga nagovoriti kad su ovdje svi već odavno prodali i zamrzili ovu dionicu!
Ako može k/p?Hvala
fondovi. nema tu nikakvih vijesti. jedino vješta manipulacija
Neće u blokadu iz jednog jednostavnog razloga. Treba to opravdati.
Rasti bi moglo ako je ova odluka u petak pozitivna za sve dioničare DDJH a branitelji se malo strpe tj. stavi im se zabrana prodaje do daljenjeg.
da ga neznam, nebi niš reko, a i ta provizija mu je za kavicu , tak da ak mu je to važnije od povjerenja nek si uzme
lasica: ” broker kaže PRODAJ. iako brokeri nisu svetinja, valjda oćekuje ispuhivanje ovog trenutnog balona – vidjet ćemo ” Pa što će ti broker reći nego prodaj!On ima odmah proviziju u đžepu!
lasica: ” broker kaže PRODAJ. iako brokeri nisu svetinja, valjda oćekuje ispuhivanje ovog trenutnog balona – vidjet ćemo ” Pa što će ti broker reći nego prodaj!On ima odmah proviziju u đžepu!
Pa ima proviziju i za kupnju i za prodaju ?!?! [smiley5] eh, eh…
Osobno mislim da fondovi igraju igru, pošto mi svi ne znamo nikakvu informaciju, a cijena roka gore, očito je da se netko veliki igra. Mišljenja sam da se spremaju na istovar pa bildaju cijenu , tzv PUMP & DUMP…
bumo vidli…zasada možemo samo mislit …
netko je stavio na prodaju naog od 1194 dionice po 260 kn, ono što se njemu čini kao stijena mogao bi ispasti kamičić, kad cunimi krene.
Samo se ti tješi,a možda je dionica bila brutalno jeftina?[smiley5]
rocky to su prave riječi dionica je zaista brutalno jeftina i svi znamo iz kojih razloga!!!!