evo ja kazem doci ce izvjesce koje ce biti ok, nista posebno.. cijena na 260-270 i FIMA ce istovariti desetak tisuca dionica i u petak branitelji dobivaju dionice[smiley1]
quark: ” Vjerojatno će sutra i cijelo trište lagano UP. ” Nadam se samo da si ovaj put u pravu, jer ovo s Beljem i jeftinom kupovinom koju si reklamirao danonoćno znamo da je završilo s fijaskom. Da ne pričam o PTKM koju si nedavno dokupljivao na 285 kuna.
Vidim da me pratiš što pišem iako zadnje vrijeme jako malo pišem. A čuj, koja dionica nije stradala posljednje vrijeme u korekcijama? Belje nejde po planu ali svejedno ga i dalje dokupljujem i vjerujem u njega, i danas sam bio na bidu. PTKM je dobra dionica i svakako ako si strpljiv teško možeš izgubiti na njoj.
ovo je najvolatilnija dinica u povjesti burze…tko je pogodio sve ove padove ..a toje skoro nitkolijepo je mogao zaradit…a pošto to nije nitko nek su ugavnom gledali…
katastrofa..kaj se sve može s 300 000 kuna na đuri..u dve blokade…ovo je smješno
Amo anketa!
Koliko cijena DDJH sutra raste?
a) 1-2%
b) 4-6%
c)blokada
Moj odgovor C![smiley7]
ne moze nit iznad 300 ni pod razno..
u to se ne bi kladio. pogledaj koliko je skočila Montaža u par dana.
da ne planira možda onaj biser od Polančeca potpisati ugovor sa Patrijom u petak?
to bi moglo objasniti ovaj polet.
k/p
22422 /11599
a sta ocekujete vi od tog izvjesca? da imaju 50 miliona dobiti? nema tu nekih iznenadjenja..
Drži se ti žitnjaka,jučer si rekao da će sigurno danas rasti, a ono pad -7%,plus jučerašnjih -10,pa ti vidi.
Sutra će ti sigurno rasti!
broker kaže PRODAJ.
iako brokeri nisu svetinja, valjda oćekuje ispuhivanje ovog trenutnog balona – vidjet ćemo
mislim da su određeni financijski krugovi u velikoj brizi, ovo je krenula pre rano i neplanirano i moglo bi biti signal ljudima koliko ova dionica vrijedi, lampica je na crvenom, sada mešetari velikog formata moraju brzo smisliti što dalje.
broker kaže PRODAJ. iako brokeri nisu svetinja, valjda oćekuje ispuhivanje ovog trenutnog balona – vidjet ćemo
Pa što će ti broker reći nego prodaj!On ima odmah proviziju u đžepu!