POTPIŠITE ONLINE PETICIJU MALIH DIONIČARA DJURE DJAKOVICA PREMA KOJOJ SE ZAHTJEVA PRESTANAK DIJELJENJA DIONICA TVRTKE KOJU SMO SANIRALI SVOJIM NOVCEM !!!!
http://thiscause.org/p/menu.php?p=Djakovica17678DB
POTPIŠITE ONLINE PETICIJU MALIH DIONIČARA DJURE DJAKOVICA PREMA KOJOJ SE ZAHTJEVA PRESTANAK DIJELJENJA DIONICA TVRTKE KOJU SMO SANIRALI SVOJIM NOVCEM !!!!
p.s šaljite mailom link ! Cilj je prikupiti što više potpisa ! Svaki potpis vjerodostojan je i potpisuje se mišem.
kolega totalni promašaj. ovdje se druka da branitelji dobiju dionice i da završi ova agonija. ako si vlasnik dionica ddjh, mislim da bi i tebi ovo trebao biti cilj, a ne da se pokušava slučaj sa braniteljskim dionica razvući duže nego bi to trebalo.
kolega totalni promašaj. ovdje se druka da branitelji dobiju dionice i da završi ova agonija. ako si vlasnik dionica ddjh, mislim da bi i tebi ovo trebao biti cilj, a ne da se pokušava slučaj sa braniteljskim dionica razvući duže nego bi to trebalo.
Naravno kolega, uopće mi nisu jasni ovi likovi koji bi htjeli da se ova agonija rasteže unedogled…. treba im dati dionice i završiti tu priču jednom zauvjek. Svima će biti bolje kada se to dogodi.
I meni je žao onih koji su kupovali visoko, ali takva je burza i dionice, sve to nosi određeni rizik. Drago mi je kolega da ne trebaš apaurin, to je naravno bila šala iako bi nekima do petka stvarno mogao zatrebati. Vidit ćemo tada što se odlučilo i kako. Do tada nam ostaje jedino da gajimo nade, ja o jeftinom dokupu, a većina ostalih o rastu na 300. Mislim da će se naposlijetku ispuniti i moja nadanja , kao i ovih ostalih . poz. [smiley1]
ja sam dokupio na 298 đuru ali sad cekam za dodatni dokup na 200 ovisno o situaciji kako ce se odvijati, otprilike cu kupit istu kolicinu dionica kao i na 298 tako da cu si smanjit prosjek ulaza i zadovoljan cu bit
[smiley2]
ima i ostalih koji ce tako napravit jer ova situacija je samo prilika za dokup, nis drugo….za pola godine cemo se nasmijat na ovu situaciju…..i bit sretni sto smo dokupili
Peticija???????????
Pa jel treba onda peticija i protiv dodjele dionica radnicima Ine i HT-a, jer smo vecinom i te firme izgradili (svi gradjani HR) putem raznoraznih samodoprinosa!?
Dajte malo razmislite prije nego sto ovako napisete, jer onda bi trebali biti konsekventni u svim slicnim slucajevima, a ne samo kod ove dionice ili postoje razlike, koje vecina ipak ne vidi?
Pozdrav i NHF
Hm. Da li radnici INE dobivaju dionice s popustom od 80%, dobivaju li radnici T-HT s popustom od 80% ? ne bi rekao ! razmisli malo što pišeš !
ljudi treba te branitelje poslati raditi a ne poklanjati im dionice
rat je bio prije 16g. dokle više
ljudi treba te branitelje poslati raditi a ne poklanjati im dionice rat je bio prije 16g. dokle više
Sve dotle dok hrvatskim političarima njihov neuki narod bude dopuštao da sličnim mahinacijama kupuju (izborne) glasove.
krajnje je vrijeme da se ostavimo branitelja i molimo polančeca da im te dionice podjeli što prije pa da ih oni prodaju nama što prije tako da nastavimo sa normalnim događanjima na dionici
chico, jesi li ti u dosluhu sa vesnom škare-ožbolt kada obadvoje isto želite?[smiley1]
DC traži hitnu predaju dionica Đure Đaković braniteljima
Predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare-Ožbolt i saborska zastupnica te stranke u 5. izbornoj jedinici poslala je danas otvoreno pismo potpredsjedniku Vlade RH Damiru Polančecu sa zahtjevom da se braniteljima hitno predaju u posjed dionice holdinga “Đuro Đaković” iz Slavonskog Broda.
U pismu Škare-Ožbolt tvrdi, uz ostalo, da su potpredsjednik Polančec i Vlada odgovorni što branitelji-dioničari, od kojih je većina iz Slavonskog Broda i okolice, dosad još nisu upisani u knjigu dioničara, iako su odavno postali vlasnici tih dionica, uplativši za njih 11 milijuna kuna.
Predsjednica DC-a najavila je da će zatražiti ostavku potpredsjednika Polančeca i podržati prosvjed branitelja-dioničara, ako im se ne omogući da mogu raspolagati svojim dionicama koje su, kako naglašava, već odavno platili.
Potpredsjednik Vlade Damir Polančec izjavio je u subotu (25. kolovoza) kako će se nastojati do 31. kolovoza, dakle do skupštine Društva “Đuro Đaković” razriješiti pitanje branitelja koji su kupili dionice “Đure Đakovića” u naknadno odobrenom otkupu, a zbog akcije “Maestro” blokiran im je prijenos vlasništva dionica u Središnjoj depozitarnoj agenciji.
krajnje je vrijeme da se ostavimo branitelja i molimo polančeca da im te dionice podjeli što prije pa da ih oni prodaju nama što prije tako da nastavimo sa normalnim događanjima na dionici
Čiku za premijera! [smiley1]