Bit će i dans čišćenje u 15.45h
Pa naravno, a onda sutra opet 3-5% minus [smiley2] do petka smo na 200, a možda i niže…
Na kraju se malo počisti i digne cijena da bi se ublažio pad u postotku a kako kolega evogaopet kaže sutra opet down.[smiley14]
BUMBAR5: ” Bit će i dans čišćenje u 15.45h ” Pa naravno, a onda sutra opet 3-5% minus [smiley2] do petka smo na 200, a možda i niže…
Danas neće završit u crvenom.
BUMBAR5: ” Bit će i dans čišćenje u 15.45h ” Pa naravno, a onda sutra opet 3-5% minus [smiley2] do petka smo na 200, a možda i niže…
Bok,dosadansamopet!
Ovo gdje ti piše “wall street je jedino mjesto na svijetu……” ,tu napiši “DDJH ide sigurno prema 200kn i bit će totalna rasprodaja kad branitelji dobiju dionice” tako da kad pišeš i na drugoj temi da svi znaju koji dosad nisu.
Ili ti se to možda ne isplati?
Neznam koliko dobivaš love po napisanom postu?
Pozdrav
evogaopet:
”
”
Bok,dosadansamopet!
Ovo gdje ti piše “wall street je jedino mjesto na svijetu……” ,tu napiši “DDJH ide sigurno prema 200kn i bit će totalna rasprodaja kad branitelji dobiju dionice” tako da kad pišeš i na drugoj temi da svi znaju koji dosad nisu.
Ili ti se to možda ne isplati?
Neznam koliko dobivaš love po napisanom postu?
Pozdrav
Kolega nemoj mislit ako si u tenku da mi se imaš pravo obraćati na osobnoj razini, jer ni ja to ne činim. To što si malo nervozan zbog pada cijene a ja nisam je tvoj problem. Popij apaurin bit će ti lakše , a i manje ćeš se nervirati kad sutra cijena još klizne. Najgore je od svega što ću ja dočekati svoj dokup na 200 , a kleo si se da su to samo moji snovi. Ja još uvijek ne sanjam , skroz sam budan , a cijena je jako blizu mojim predviđanjima, a jako daleko od tvojih naklapanja od prije mjesec dana kada si pisao da nema ništa od branitelja ovu godinu i da se cijena vraća na 300 do izvješća…..
Toliko kolega kameni oklopnjak.
kolega je u BOV-i a ne u tenku, molim lijepo[smiley2]
kolega je u BOV-i a ne u tenku, molim lijepo[smiley2]
ma bitno da je kolega kameni shvatio poruku, nadam se da će i poslušati moj savjet s apaurinom jer bi mu idući dani u suprotnome mogli naškodit zdravlju. Evo opet sam našao povod da napišem još jedan post i zaradim koju kunicu. [smiley1]
Branitelji nisu dobili još ništa koliko ja znam,to je prvo…
Kad je cijena bila 230kn ja sam rekao da idemo na 300kn i došli smo na 290kn,toliko je bilo naloga na prodaji na toj razini da mi je bilo previše sumnjivo(rekao bi da je to FIMI-no maslo).
Non-stop se lupalo po ask-u na razini 288kn a ono uvijek novih 200,pa 300,pa 200 i tako unedogled…
Forumaši nebi stavljali na prodaju sigurno dok ne dođe na barem 300kn,znači smrdi što bi ovdje rekli neki…
Meni je neshvatljivo da država dava 500 000(ili koliko već) za 30kn,hej pa nismo mi Qatar čovječe!!!
Firma je sanirana,pa gdje će DATI radnicima 15% firme za” čavle”?!
Ovdje je neko zaribao nešto u pravnom sektoru sigurno,daj radnicima najviše 150 komada i zdravo đaci!
Pa gdje ćeš davati 750kom,pa nema DDJH 50 000 000 izdanih dionica!!!!
Ovdje se spominju izbori,pa što?
Kao da će biti klauzula,”ako dobiješ dionice DDJH onda moraš zaokružiti HDZ”!!!!
OK,đabe je cijela ova moja priča jer burza je burza!
Kad cijena počne padati ljude je strah i prodaju!
Tu se nikad ništa promjeniti neće,i neka!
ja kupujem, al nikako da me poklopi[smiley1]
Ja sam uzimao dionicu po 150kn i ne pijem apaurine ali mi je žao onih koji su ubacili svoju ušteđevinu i sad ih “zvijeri deru”!
ja sam uzeo po 183, i po 256, i na kraju prodao sve po 256.. sad pletem mrezu izmedju 180 i 220 kako sam prognozirao da bi mogla cijena..
ako branitelji ne dobiju dionice prodajem sve cim se vratimo blize 300
I meni je žao onih koji su kupovali visoko, ali takva je burza i dionice, sve to nosi određeni rizik. Drago mi je kolega da ne trebaš apaurin, to je naravno bila šala iako bi nekima do petka stvarno mogao zatrebati. Vidit ćemo tada što se odlučilo i kako. Do tada nam ostaje jedino da gajimo nade, ja o jeftinom dokupu, a većina ostalih o rastu na 300. Mislim da će se naposlijetku ispuniti i moja nadanja , kao i ovih ostalih . poz. [smiley1]