niste mi jasni vi koji pricate o valjanosti ugovora?.. ako ja potpisem ugovor da prodajem vasu kucu, koliko je taj ugovor valjan?
Ako si država,ugovor je apsolutan…[smiley2]
Polancec je apsolutan, a on se jos nije ocitovao..
Polancec je apsolutan, a on se jos nije ocitovao..
kad se on očituje bit će shopinga ko na pazaru [smiley1]
Meni sve miriši na to da branitelji neće dobiti ništa (barem po ovim uvjetima). Kao što ni Ostoja nije dobio NIŠTA
Meni sve miriši na to da branitelji neće dobiti ništa (barem po ovim uvjetima). Kao što ni Ostoja nije dobio NIŠTA
Pa kolega počisti onda prodaju, ima solidnih 500 komada ispod 130, to je dobar diskont u odnosu na ATH, ako ti već miriše. Meni smrdi , pa ću pričekati još malo da se u kotao jače zaključa! [smiley11]
budd:
”
”
Pa kolega počisti onda prodaju, ima solidnih 500 komada ispod 130, to je dobar diskont u odnosu na ATH, ako ti već miriše. Meni smrdi , pa ću pričekati još malo da se u kotao jače zaključa! [smiley11]
Vjerujem da će biti prilike za jeftiniju kupovinu do petka
Kako god bilo, branitelji dobili ili ne (a sve mi nesto smrdi da nece dobiti nista) Djuka ce na kraju godine biti opet na 300 [smiley2]. Samo se strpite ljudi…
Jako me zanima sutra i preksutra hoće li biti kod Fime promjene ono što se može vidjeti na SDA?
(ono što se ne može vidjeti,hebiga[smiley1])
Prošle su velike količine krajem prošlog tjedna,nešto između 15-20 000komada ako se ne varam.
sta radit….imam love za dokup….dal kupit danas po ovoj cijeni ili cekat do kraja tjedna, mozda padne dodatno, pogotovo ako se ovaj rumeni damir odluci progovirt da od tih dionica braniteljima nista nece ni bit…..pitam se pitam…jos bi i izvjesce trebalo izac ovaj tjedan….sve to skupa kad se pomjesa…..neznam! [smiley5]
Jako me zanima sutra i preksutra hoće li biti kod Fime promjene ono što se može vidjeti na SDA?
(ono što se ne može vidjeti,hebiga[smiley1])
Prošle su velike količine krajem prošlog tjedna,nešto između 15-20 000komada ako se ne varam.
Kolega to što fima nadokupljuje ni u kom slučaju ne znači da neće dokupljivati još niže, jer oni imaju toliko casha da si to mogu priuštiti. Njima se isplati kupiti na svakoj razini nižoj od prethodnih dana. Nije to dakle nikakav pokazatelj. Neće oni valjda puštati da cijena strelovito padne pa da im fondovi odu jače u minus? Moraju pomalo držati mrežu.
Više treba obratiti pozornost na to da se poklopi svaki veći nalog koji se pojavi na kupnji….