DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ententinis: ” Financijsko izvješće? Ha,ha,ha. ” Sto sam neku glupost napisao?

Ma ne, nego to je jedina stvar na ovoj temi koja nikog ne zanima.
[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

glavna skupština Đuro Đaković holdinga treba se održati do 31. kolovoza 2007. godine, na takvoj skupštini nema se što raditi bez FI, dakle možemo ga očekivati u narednih par dana.

deimos: ” ententinis: ” Financijsko izvješće? Ha,ha,ha. ” Sto sam neku glupost napisao? ” Ma ne, nego to je jedina stvar na ovoj temi koja nikog ne zanima. [smiley2]

kolega…..ne samo ja,ima i drugih, ali ja osobno sam u zadnjih mjesec dana vec desetak puta napisao gdje je to FI i kada ce vise i uvijek bi se sprdao na racun racunovodstva đure jer nikako da izađe i uvijek kasne, poslao sam i mail đuri sa pitanjem kada ce izvjesce izac ali nisam dobio nikakav odgovor sto sam i predpostavljao……koliko ja znam, negdje sam procitao, izvjesce dolazi slijedeci tjedan jer navodno da imaju glavnu skupstinu u utorak, netko je spomenuo ponedjeljak da ce izac FI, al skupstina je u utorak, po meni bi trebalo FI izac u utorak ili srijedu, zar ne?
p.s. kolega vorda me uvijek me nasmije…..hvala [smiley1]

DOKUP!

deimos:

ententinis: ” Financijsko izvješće? Ha,ha,ha. ” Sto sam neku glupost napisao?

Ma ne, nego to je jedina stvar na ovoj temi koja nikog ne zanima.
[smiley2]

Vidiš to je za mene žalosno i pokazuje način razmišljanja većine vas koji sami sebe nazivate investitorom, ako ne javno onda barem onako kad legnete navećer u krevet i kažeš ponosno sam sebi “ha koji sam ja investitor“.
Ja sam nažalost naučio na vlastitoj koži razliku između dugoročnog i špekulantskog ulaganja, naučit će i drugi, neki će možda i odustati od ovog posla nakraju.

http://www.poslovni.hr/52014.aspx
Opet se ništa još nezna

http://www.poslovni.hr/52014.aspx Opet se ništa još nezna

Neznamo mi ali Zeko zna,sad će on ustaje poslije 12h.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

A imajući u vidu da se govori o oko 1500 branitelja-zaposlenika s pravom na naknadni upis, grubom i pojednostavljenom računicom dolazi se do prava na oko 1,1 milijun dionica, što je više 30 posto ukupnog broja dionica i više od količine kojom raspolaže sam HFP (29,5 posto, s tim da državni paket uključuje još i one u vlasništvu HZMO-a te Ministarstva financija. BRAVO ZA RUMENOG al ga je skuho ovaj put

Udruženi branitelji iz ĐĐ-a kažu da su potpredsjedniku Vlade Damiru Polančecu dali rok do kraja ovog mjeseca da se riješi pitanje zastoja.

napisao sam prije par dana da su mi u računovodstvu rekli da će FI biti idući tjedan prije skupštine.

Milijunašu, mislim da si mene pitao, i prodajem i kupujem kao što se to na burzi inače radi. Kako kad, uglavnom nastojim zaraditi što ponekad i uspijevam.

Pozdrav !

Inače,

definitivno su dionice braniteljima pripale. Nema zabrane prodavanja, objavljen je datum upisa HT-a, na burzi se zbog toga počinje crveniti sve više i to će dodatno pojačati pad vrijednosti i ove dionice. Kontrola pada je evidentna da se ne ubace i drugi ”veliki” igrači (čitaj fondovi).
Nama se poklapa, i HT i ”Đuro” , novca imamo koliko imamo, i sad treba procjeniti dobro.
A to nije lako.
Je li tako?
Ovo se na kraju i rimuje (lako – tako).

primus: ” http://www.poslovni.hr/52014.aspx Opet se ništa još nezna ” Neznamo mi ali Zeko zna,sad će on ustaje poslije 12h.

Stvarno bi volio da su dobili da se to riješi i da možemo konačno u katapultiriranje .
Da su branitelji dobili dionice takva formulacija ostavlja prostora različitim tumačenjima, ali upitno je koliko manevarskog prostora za to danas ostavljaju pravna uporišta.
Htijeli mi to priznat ili ne MAESTRO je ozbiljana prepreka na putu da se to okonča.
Zato se bojim da riješenje ove DDJH krize nije još pri kraju ovo mi tek izgleda kao uvertira.
Najgora varijante za nas male dioničare da to ostane u utatusu neriješeno.

Ili ona :

…tako je lako zaljubiti se, tako laaakooo…

zaljubiš se u ”Đuru” i prođu one hrpe tako lijepe žene iz druge pjesme…uh.

New Report

Close