DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BUMBAR5 ima u potpisu jednu zanimljivu rečenicu. Kupujte kad drugi prodaju i prodajte kad drugi kupuju. Tako to radi Buffet.A i još neki za koje Levi misli da su jaki. Levi jel ti kupuješ ili prodaješ?

Levi ima nalog na 229 kn tako da nisam ni dans imo sreće.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

apsolutno sam protiv lock up perioda, to je u krajnjoj liniji i neprirodan pojava koja nije u duhu tržišne ekonomije, bolje je bez njega, neka cijena padne koliko treba pasti, nadokupit po toj cijeni, i što se prije istresu oni kojimi namjeravaju prodati to bolje imamo jasniju situaciju, tvrtka ima perspektivu i idemo gore. Dakle lock-up period apsolutno ne.[smiley9][smiley9]

Lako se može ustanovit ispod koje cijene DDJH neće ići.A to je cijena koju VABA banka nudi braniteljima za otkup dionica.Nemam nikakvu informaciju koja bi to mogla bit cijena ali saznajem da je relativono fer pa mislim da ispod 200 nije.

Nisam pratio Đuru neko vrijeme ali sam prošli tjedan na Novoj Tv, na dnevniku, gledao vijest da će branitelji imati lock-up godinu dana.Odakle se informirate da neće? Poslovni rezultati će biti dobri, ĐĐ Montaža se prodaje, dionica je narasla na 1800kn.Ne vidim razloga za prodaju.No, to što se prodaje će pokupovati fondovi i iskusniji investitori i Đuro ode prema 300+ kn.Pogledajte samo kako je Montaža narasla preko 100% u zadnje vrijeme.[/quot]

Montaža se NE PRODAJE, a i da se prodaje postignuta cijena nebi bila niti približno 1800 kn. Oni koji sada kupuju po 1800 mogu biti sretni da Montaža ne ide odmah u prodaju jer bi bilo plača kao i na npr. LURI.[smiley2]

Pozdrav

Đuro će opasno dolje.

Odredili su lock-up period za prodaju dionica INA-e.Lock-up je bio neka vrsta zaštitnog mehanizma, kako bi se izbjeglo ‘urušavanje’ tržišta kapitala i kako se ne bi naškodilo dionici Ine.

I ovdje bi se mogao odrediti lock-up zbog sličnih razloga, zašto ne se nebi, na isti način, zaštitili, postojeći krupni i sitni dioničari Đure.

Vaš link

ETO SADA JE IZGLEDA SLUŽBENO!!!!!

La vita e bella!

Vaš link ETO SADA JE IZGLEDA SLUŽBENO!!!!!

Ajd samo nek požure dosta piskaranja nek im daju to već jednom.

Ja ove dionice ne prodajem ni u ludilu a ako se otvori prilika za kupnju prodajem sve ostale dionice koje imam,i kupujem dionice DDJH čiji fundamenti su stabilni a perspektiva fenomenalna.
Naravno,strah i panika mi može otvoriti lijepu priliku!Sve se čini da bude što većeg obima!
Mediji se obrušavaju na ovu dionicu sad bombastičnim naslovima!(90% drži poslovni)
Jer na ni još jednom mediju nisam vidio da Naslovnica kontinuirano objavljuje članke koji miriše na (za većinu) “smrt” a za manjinu super priliku!
Sretno kockarima!

Novac je kisik burze!

Mediji se obrušavaju na ovu dionicu sad bombastičnim naslovima!(90% drži poslovni) Jer na ni još jednom mediju nisam vidio da Naslovnica kontinuirano objavljuje članke koji miriše na za većinu “smrt” a za manjinu super priliku! Sretno kockarima!

Kada sam ovo pročitao sjetio sam se jedne svoje izjavi s početka godine. Onda još nisu bile aktuelne braniteljske dionice već se špekuliralo isključivo s BOV-ovima. Onda su mediji, a najviše ovaj Poslovni kojega sada ti napadaš, u gotovo pravilnim razmacima objavljivali članke o tome kako se uskoro očekuje potpisivanje ugovora i koliko bi to značilo za DDJH i hrvatsko gospodarstvo općenito. I nakon svakog takvog članka cijena dionice je skočila. Ja sam onda rekao da je za dioničare DDJH bolje da se potpisivanje ugovora što više odgađa jer će sa činom potpisa prestati ovakove špekulacije, a time i rast cijene.
Danas je situacija potpuno drugačija. Isti ti mediji koji su u nedogled ponavljali dobru vijest, sada ponavljaju lošu. Samo što su onda to bili “dobri mediji”, a sada su “pokvareni mediji”. Mediji plasiraju vijesti isključivo iz svog vlastitog ekonomskog interesa i boli ih neka stvar da li če te vi radi njihovih pisanja zaraditi ili izgubiti novce.

Pozdrav

Polako kolege unosite previše emocija,za tri mjeseca biti če sve u redu.Polako skupljajte i to je jedina zadaća,šteta jedino što se ovakva situacija poklapa sa Ht-om,ali ko zna,strpljen spašen!

Uhljebe na ulicu!!!!!

rocky:

Mediji se obrušavaju na ovu dionicu sad bombastičnim naslovima!(90% drži poslovni) Jer na ni još jednom mediju nisam vidio da Naslovnica kontinuirano objavljuje članke koji miriše na za većinu “smrt” a za manjinu super priliku! Sretno kockarima!”

Kada sam ovo pročitao sjetio sam se jedne svoje izjavi s početka godine. Onda još nisu bile aktuelne braniteljske dionice već se špekuliralo isključivo s BOV-ovima. Onda su mediji, a najviše ovaj Poslovni kojega sada ti napadaš, u gotovo pravilnim razmacima objavljivali članke o tome kako se uskoro očekuje potpisivanje ugovora i koliko bi to značilo za DDJH i hrvatsko gospodarstvo općenito. I nakon svakog takvog članka cijena dionice je skočila. Ja sam onda rekao da je za dioničare DDJH bolje da se potpisivanje ugovora što više odgađa jer će sa činom potpisa prestati ovakove špekulacije, a time i rast cijene.
Danas je situacija potpuno drugačija. Isti ti mediji koji su u nedogled ponavljali dobru vijest, sada ponavljaju lošu. Samo što su onda to bili “dobri mediji”, a sada su “pokvareni mediji”. Mediji plasiraju vijesti isključivo iz svog vlastitog ekonomskog interesa i boli ih neka stvar da li če te vi radi njihovih pisanja zaraditi ili izgubiti novce.

Pozdrav

No, pravi investitori znaju koliko dionica vrijedi, jel su napravili analitiku dionice i ulažu na duži vremenski period, tako da ih ne smeta piskaranje ovih ili onih, jel tako?[smiley2]

New Report

Close