Kolega Plonker:
Puno sam ja puta na ovoj temi pročitao kad je neko rekao za nešto nema šanse , i još toliko puta vidio upravo ono za što su se neki kleli da nema šanse. Zato bolje reci ne vjerujem.
Moje je mišljenje da će mnogi žaliti za današnjom cijenom i cijenom prošlih dana kada branitelji dobiju svoje pakete na raspolaganje. I za razliku od tebe, mislim da što se više bude bližio datum odluke i još sve to popapreno s bliženjem datuma HT-a, ova će dionica sve više tonuti prema 200.
Kada krene istresanje otići će i ispod 200. IMHO. Da se zna imam nešto malo DDJH , i kupovat ću još ako mi se prognoze ostvare.
Kolega Plonker:
Puno sam ja puta na ovoj temi pročitao kad je neko rekao za nešto nema šanse , i još toliko puta vidio upravo ono za što su se neki kleli da nema šanse. Zato bolje reci ne vjerujem.
Moje je mišljenje da će mnogi žaliti za današnjom cijenom i cijenom prošlih dana kada branitelji dobiju svoje pakete na raspolaganje. I za razliku od tebe, mislim da što se više bude bližio datum odluke i još sve to popapreno s bliženjem datuma HT-a, ova će dionica sve više tonuti prema 200.
Kada krene istresanje otići će i ispod 200. IMHO. Da se zna imam nešto malo DDJH , i kupovat ću još ako mi se prognoze ostvare.
Nakrcan sam sa Đurom i budem još kada dođu branitelji, meni je on ulaganje na 2 godine min.
Ali imate pravo što se retorike priče, dakle IMHO
Slažem se s Rejndžerom (bez uvrede).
Samo što sam ja svoj dio prodao ranije i nadam se da ću ga dočekati ponovno na oko 200.
ide do ispod 200 (po mom misljenju), mozda ne ovaj tjedan…..ali slijedeci hoce….al opet, tko sam ja da nesto prognoziram kad je ovdje svemoguce fima koja diktira sve…..mi obicni smrtnici [smiley2]
danas je dan za u smrt, sve se crveni na burzi i vani pada kisa……odlicno [smiley5]
Kome će prodavati ovi koji sada kupuju ? Kada dođu braniteljske dionice i izvrše pritisak na cijenu bit će ajoooj.
Pa dobro koliko će to onda branitelja dobiti dionice 1000-1500-1800. Znam jednog koji je radio punih 15 dana (90-ih nije imao veze sa djurom) i to 1985 godine i zamisli dobio je rješenje na 700 i nekoliko dionica sa punim popustom. I on bi išao rušit državu ako mu to ne daju??. Bože dragi ne mogu vjerovat što se to radi u ovoj našoj državi.
Dali nekoga čudi ovaj pad na Đuri -5,48 % . Koliki će tek biti pad kad dođu novi paketi na burzu.
Samo nek padne na 150. ja čekam
koja legenda je prodavatelj sa 300 kom na 236,00 … zbog 300 kn nece udrit po kupnji koja stoji na 235,00 sa 966 komada [smiley2]
Pa dobro koliko će to onda branitelja dobiti dionice 1000-1500-1800. Znam jednog koji je radio punih 15 dana (90-ih nije imao veze sa djurom) i to 1985 godine i zamisli dobio je rješenje na 700 i nekoliko dionica sa punim popustom. I on bi išao rušit državu ako mu to ne daju??. Bože dragi ne mogu vjerovat što se to radi u ovoj našoj državi.
ocito ima nekog dobrog odvjetnika……kako moze takva osoba dobit dionice? 85′ radio 15 dana a 90-tih nije….i on dobija dionice? isuse……inace, mislim da ce njih 1050 tu negdje dobit dionice…..
Kako bi volio znati tko kupuje dionice danas?
Prošlo je preko 6000 komada.
p.s.znam da forumaši ne kupuju[smiley8]
koja legenda je prodavatelj sa 300 kom na 236,00 … zbog 300 kn nece udrit po kupnji koja stoji na 235,00 sa 966 komada [smiley2]
Pa čovjeće to je 300 kuna manje jel bi ih ti dao[smiley2][smiley7]