DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim one koji više prate ovu dionicu za mišljenje, oćemo li danas gledati đuru ispod 225?

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Nećemo.

Molim one koji više prate ovu dionicu za mišljenje, oćemo li danas gledati đuru ispod 225?

osobno mislim na neće. postoji kontrola da ne ode u blokadu jer bi blokada provukla prevelik interes investitora a fimi je u interesu da polako sakuplja i spušta cijenu.

Današnji limit je 220, 90. Ne vjerujem da ćemo danas u blokadu. Ali uskoro bi i ove razine mogle biti naša stvarnosti.

La vita e bella!

“Mi smo Polančecu iznijeli svoje argumente i upozorili ga da su branitelji, koji su dosad fondu već uplatili gotovo 11 milijuna kuna za dionice Holdinga, van pameti i da ne želimo odgovarati za moguće ekscese koji će sigurno nastupiti ne dopusti li se da se naše ugovore i zakonsko pravo realizira”, poručuje Barić.

ne mogu a da se ne osvrnem na ovakve izjave. mislim da je ovaj “gospodin” zaostao u vremenima prve djelidbe dionica radnicima odnosno 1993. ne razumijem što bi onda trebali učiniti investitori koji su uložili nekoliko stotina tisuća kuna na razinama višim od 280. možda bi trebali napraviti državni puč? stvarno ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji ovako razmišljaju i mogu ovako nešto izjaviti.

Meni su momci iz FIME o.k. Ja trgujem preko njih. Još prije mjesec i nešto imao sam podeblji paket.
Nazovem svog brokera, kaže čovjek prodaj, zarada ti je dobra, a dionica će pasti, naravno nije znao reći koliko.
Poslušao, prodao i o.k. Nezam kakva su vaša iskustva sa njihovim brokerima.

Pa ti nemaš brokera nego financijskog savjetnika.

Poznam jednog njihovog brokera osobno. Dragi su to i susretljivi momci.
Jedino me gadno nerviraju kada se ovako igraju sa omjerom kupnje i prodaje.
To je tako prozirno i nepotrebno da BOLI. [smiley12]

La vita e bella!

Šta mislite do koje cijene Đuro može pasti ovih dana, tj. na koju cijenu se postaviti za kupnju.

Dali nekoga čudi ovaj pad na Đuri -5,48 % . Koliki će tek biti pad kad dođu novi paketi na burzu.

Recimo na 40 kuna, ako su dečki dobili dionice po 30 ne vidim razloga da ne prodaju po 40 i zarade 30%.

Šta mislite do koje cijene Đuro može pasti ovih dana, tj. na koju cijenu se postaviti za kupnju.

E tu su mišljenja jako različita pa mislim da ti nema smisla slušati druge , jer teško da neko može biti vidovit pa ti odgovoriti. Ja ne mislim dokupljivati iznad 220 , ali to je samo moje mišljenje , što naravno ne mora značiti da ću uspjeti dokupiti. [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close