DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a možda bi đurini branitelji htjeli prodat đuro i kupit HT, zato su i dali ultimatum do 31.kolovoza.

Uvjeren sam da će ih većina to i učiniti. Ako budu mogli raspolagati dionicama 31. kolovoza , uvjeren sam da ni jedan neće pitati za cijenu.

Doći će brokeru i reći PRODAJ!

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ovakvih drukera nema nigdje, samo na đuri[smiley2][smiley2][smiley2]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

Eto nas na 240 kuna u prvim sekundama, očito vijest nije sjajna. 1390 kom u par minuta.

I to ste

To ste koleg dobro primjetili!![smiley2][smiley2][smiley2]

Koliki nam je limit danas,naravno na putu prema dole!![smiley1][smiley1]

Uhljebe na ulicu!!!!!

svi kao prodaju, đuka niš ne vrijedi, a dam se kladiti da će se opet ista ekipa sjatiti u njega u dogledno vrijeme

Toliko brzo pada naš đuka,da je i INU povukao za sobom![smiley2]

Uhljebe na ulicu!!!!!

ne trguje se tu toliko dionicama đure, koliko se trguje ljudskom naivnošću i strahom… [smiley11]

Manipulacija nije moja zanimacija.

rocky o tom sam ja pricao prije mijesec i pol dana ljudi mi nisu vjerovali i tako je a sad ce donica prije ht na 150kn ja se kladom sa svima koji hoce a ulazem200000kn pozdrav

željko:

svi kao prodaju, đuka niš ne vrijedi, a dam se kladiti da će se opet ista ekipa sjatiti u njega u dogledno vrijeme

naravno da hoće, malo njih tvrdi da ne vrijedi generalno, nego da ne vrijedi u ovom trenu ili ti kratkoročno gledajući. [smiley11] U tome i je cijela poanta špekulativnog ulaganja – prodaj skuplje kupi jeftinije i obrnuto. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Dobro je, vec sam bio pomislio da nema panike i da se nece moc kupit ispd 200kn[smiley2]! Ne razumijem zasto neko kupuje sada kada ce moc kupovat kroz koji tjedan kada branitelske dodju debelo ispd 200.[smiley2]Ha, malo crnog humora, nije na odmet.

lasica:

željko:

naravno da hoće, malo njih tvrdi da ne vrijedi generalno, nego da ne vrijedi u ovom trenu ili ti kratkoročno gledajući. [smiley11] U tome i je cijela poanta špekulativnog ulaganja – prodaj skuplje kupi jeftinije i obrnuto. [smiley2]

Samo da je to tako lako kako ti pričaš svi bili milijunaš.

to je dionica za dobre prijatelje Fime,, samo oni znaju kad reba obranit cijenu…a za nas ostale je još uvije ta dionica,,,ko na poker aparatu… velika… mala…

New Report

Close