a možda bi đurini branitelji htjeli prodat đuro i kupit HT, zato su i dali ultimatum do 31.kolovoza.
Uvjeren sam da će ih većina to i učiniti. Ako budu mogli raspolagati dionicama 31. kolovoza , uvjeren sam da ni jedan neće pitati za cijenu.
Doći će brokeru i reći PRODAJ!
ovakvih drukera nema nigdje, samo na đuri[smiley2][smiley2][smiley2]
I to ste
To ste koleg dobro primjetili!![smiley2][smiley2][smiley2]
Koliki nam je limit danas,naravno na putu prema dole!![smiley1][smiley1]
svi kao prodaju, đuka niš ne vrijedi, a dam se kladiti da će se opet ista ekipa sjatiti u njega u dogledno vrijeme
ne trguje se tu toliko dionicama đure, koliko se trguje ljudskom naivnošću i strahom… [smiley11]
rocky o tom sam ja pricao prije mijesec i pol dana ljudi mi nisu vjerovali i tako je a sad ce donica prije ht na 150kn ja se kladom sa svima koji hoce a ulazem200000kn pozdrav
željko:
”
”
svi kao prodaju, đuka niš ne vrijedi, a dam se kladiti da će se opet ista ekipa sjatiti u njega u dogledno vrijeme
naravno da hoće, malo njih tvrdi da ne vrijedi generalno, nego da ne vrijedi u ovom trenu ili ti kratkoročno gledajući. [smiley11] U tome i je cijela poanta špekulativnog ulaganja – prodaj skuplje kupi jeftinije i obrnuto. [smiley2]
Dobro je, vec sam bio pomislio da nema panike i da se nece moc kupit ispd 200kn[smiley2]! Ne razumijem zasto neko kupuje sada kada ce moc kupovat kroz koji tjedan kada branitelske dodju debelo ispd 200.[smiley2]Ha, malo crnog humora, nije na odmet.
lasica:
”
željko:
”
”
”
naravno da hoće, malo njih tvrdi da ne vrijedi generalno, nego da ne vrijedi u ovom trenu ili ti kratkoročno gledajući. [smiley11] U tome i je cijela poanta špekulativnog ulaganja – prodaj skuplje kupi jeftinije i obrnuto. [smiley2]
Samo da je to tako lako kako ti pričaš svi bili milijunaš.