Pa super neka se ta trakavica više riješi, neka oni dobiju te svoje dionice i da se zna više na čemu smo. Tko misi prodati neka proda i idemo dalje. I sam planiram uzeti još 200 komada nek se nađe jer kad ovo sve završi i pokažu se dobri poslovni rezultati idemo up.
Branitelji iz Đure Đakovića dobit će dionice bez lockup razdoblja
najbolje da svakog nazovemo posebno i pitamo ,kaj će napravit s dionicama, al da mogu maltretirat…a poznavajući stanje u brodu vvjerujem da će se ipak dosta tih dionica prodat..vjerujem da će svako 50% portfelja prodat da pokrije troškove kredite, popravi fasade i kupi neki polovni auto…
a možda bi đurini branitelji htjeli prodat đuro i kupit HT, zato su i dali ultimatum do 31.kolovoza.
Branitelji iz Đure Đakovića dobit će dionice bez lockup razdoblja najbolje da svakog nazovemo posebno i pitamo ,kaj će napravit s dionicama, al da mogu maltretirat…a poznavajući stanje u brodu vvjerujem da će se ipak dosta tih dionica prodat..vjerujem da će svako 50% portfelja prodat da pokrije troškove kredite, popravi fasade i kupi neki polovni auto…
Ili ulagati u THT….
Upoznao sam vas s posljedicama akcije Maestro i činjenicom da je Državno odvjetništvo i ovaj predmet izuzelo iz HFP-a radi daljnje istrage i do trenutka dok ne dobijemo njegovo očitovanje ne možemo dalje postupati”, navodi Polančec
Zbog kašnjenja s upisom dionica kod Središnje depozitarne agencije, koji je zapriječio HFP, zaposlenici-branitelji koji su već prije dva mjeseca platili svoje dionice neće moći sudjelovati na predstojećoj skupštini, no prijete da se ona neće niti održati. “Blokirat ćemo i glavnu skupštinu i predizborni skup HDZ-a u Slavonskom Brodu koji je najavljen za 11. rujna”, poručuje Barić. Kaže i da su branitelji ogorčeni spekulacijama kako iza njih stoji neka skupina, točnije FIMA I vaba.
Točno je, pojašnjava, da zaposlenike-branitelje u kupnji dionica prati Vaba banka
CIRKUS COLORADO i zato će HDZ izgubit izbore.Rumeni je kralj svih zavrzlama.
‘Svi moraju znati da je dionica rizik i tko kaže da ćemo svi profitirati? Nitko nikome ništa ne jamči’
A što im je veliki rizik, kupe dionice po 20-30 kuna a prodavat će po 200 kn. A mi smo kupovali bez rizika po 300 kn jer smo očekivali 500. Stvarno rade budale iz nas.[smiley3]
‘Svi moraju znati da je dionica rizik i tko kaže da ćemo svi profitirati? Nitko nikome ništa ne jamči’ A što im je veliki rizik, kupe dionice po 20-30 kuna a prodavat će po 200 kn. A mi smo kupovali bez rizika po 300 kn jer smo očekivali 500. Stvarno rade budale iz nas.[smiley3]
tenkisata kaj nisi ti rekao da si vani i da bu padalo kaj tebe to tak sikira…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0462b036-7dad-4307-bd00-18c53011c126&ref=lastadd
Mislim da će se sve vratiti na početak . Prvo analize , pa provjere , onda Ustavni sud .
Ipak bi najbolje za nas bilo da im što prije to daju da to rastrgamo za 2mj i idemo gora više bez tih radnika a može i sa mjima ako budu pametni to spremit na 2 godine.
Na žalost, to je samo članak, s izjavama koje ne moraju imati nikakvu težinu. Stanje u Brodu je gotovo jadno, uopće ne dvojim da će prodaja većeg dijela tako upisanih dionica krenuti. No, ipak to ne smatram strašno lošom vijesti, već naprotiv da citiram slavnog autora: “…rasprodaja, sve u pola cijene..”
Sav ovaj cirkus sa našim DDJH sve su to izbori tko dobije izbore u slavoniji dobit će izbore u RH tu se sve lomi, HDZ mora pojačat poziciju na ovim prostorima jel im je Glavaš odnjeo Osijek i okolicu.
I zato su išli dobit Brod po svaku cijeni pa makar to bilo i po našim leđima.