DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na ovu situaciju bi trebalo gledati sa pozitivne strane… pred Đurom je svijetla budućnost (BOV ,svi sklopljeni ugovori ,DDJM a dugoročno gledano i privatizacija) ,a prema ovome što se događa za zaključiti je da su dionice u čvrstim rukama tako da eventualni pad uzrokovan braniteljskim dionicama treba iskoristiti za jeftiniji dokup jer je vrlo izgledno da će nakon toga dionica opasno potegnuti prema gore (kad fima da zeleno svijetlo). Ono što me veseli u ovoj situaciji jest da je jako mali promet i mali pad na ovoj dionici uzevši u obzir vijest iz poslovnog… Kao i mnoge na ovom forumu mući me dilema kako odigrati i sinkronizirati HT i Đuru… Prodavati Đuru ne mislim tako da se najpametnije čini kupiti HT i prodati ga nakon izlistavanja na burzu i sa tom lovom ući u Đuru ,ali vidjeti ćemo dali će se sve poklopiti za taj scenarij…

Pozdrav druže GOKI po meni je tvoj glas N1 na cijelom ovom odjelu.Ja ga još zovem gals razuma.
Molim malo pozornosti za ovaj nick pratim njegove postove od 5mj i čini mi se jajako jako reealno i zdravo razmišljanje.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Svaka čast i čestitke svima koji su bili stabilni i nisu prodali. Nisam niti ja, ali priznajem da me uhvatila panika….
Ova dionica danas je upravo izašla iz puberteta ,a mnogima je bila i jedna dobra burzovna škola …
! (nadam se da će tako i ostati).
Nadam se da se i FINA uvijerila u to.

Sretno dalje [smiley2]

sve je lako kad si mlad :)

FIMA

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Je li se tko prijavio za sudjelovanje na skupštini?

dionica koja nemre s 245 kn past na 200 kn po meni nije dionica……fluktuacija je moja furka[smiley9]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Svaka čast i čestitke svima koji su bili stabilni i nisu prodali. Nisam niti ja, ali priznajem da me uhvatila panika….
Ova dionica danas je upravo izašla iz puberteta ,a mnogima je bila i jedna dobra burzovna škola …
! (nadam se da će tako i ostati).
Nadam se da se i FINA uvijerila u to.

Sretno dalje [smiley2]

Po čemu je to baš danas izašao DDJH iz puberteta, po tome što je neko stavio puste tisuće na nisko kupnju kako bi se spriječila panična rasprodaja? Čekaj da apoxijev rođo dobije dionice pa ćeš mi onda reći jel još u pubertetu….. Ima “prištića” još koliko ti srce želi, dapače još ni jedan jedini nije “istisnut”… [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

FIMA

zato imaš toliko postova kad ispravljaš tipfelere ! [smiley1]

pa ne kužim te…pa sigurno niti jedan branitelj neće dobiti dionice pa ići sam na plac ih prodavat kao jaja. Pa svatko za prodaju dionica treba brokera, a broker im sigurno neće reći prodajte sve po 200, a cijena na tržištu je 250 ??? I sigurno će se dobro raspitati kod ljudi koji se kuže u burzu…
Malo pretjerujemo u tome da su ti ljudi glupi…ovoliko se grčevito bore za te dionice pa ne rade to uzalud, a već je buzzword medju njima da će te dionice u budućnosti vrijediti jako puno stoga ne čude izjave nekih pojedinaca od njih “veliki dio ću sačuvati, mora biti nešto i za djecu/unuke”….

Da će cijena ići dolje raditi pojave puno dionica na tržištu, hoće, ali tržište je spremno za taj zalogaj…njam, njam

[smiley1]

Za koga ti radiš,sync?

Koliko zarađivaš po postu?

pozdrav

Novac je kisik burze!

bez optužbi molim ! ja radim kod gdina Zdravi Razum i Logika…
Ja jednostavno pišem na temelju informacija iz medija i raznih foruma. Prenosim svoje mišljenje, a optužbe sačuvaj za nekog drugog, ima ih hvala bogu…
Da malo čitaš više informacija od ovog foruma znao bi pametnije pisati i ne optuživati ljude…
p.s i ne piše se zarađivaš nego zarađuješ (da malo i ja ispravljam[smiley1])

Opet pad. Pa ova dionica ima največe osilacije na cijeloj zse

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Opet pad. Pa ova dionica ima največe osilacije na cijeloj zse

kolega pupvan nije to samo s đurom , pogledajte npr dioki..ista je situacija sa oscilacijama

New Report

Close