ah prekasno već je palo na 255 ! strašno [smiley5][smiley5][smiley5][smiley5]
Ne vjerujem da ce biti bas puno jeftinijeg dokupa, jer na ovaj paket namjerili su se i neki drugi investitori.
Na sastanku je tako receno za slijedeci tjedan, ali tjedan-dva-tri kod nas nista ne znaci! [smiley1]
Ja znam samo jedno, da VABA, čitaj FIMA ima pravo prvokupa dionica od branitelja ako se branitelji odluče za prodaju, vidio ugovor
bitno da je rečeno da radnici IPAK dobivaju dionice ! sad ćeš vidjeti STAMPEDO
….držte gaće oni unutra, nedajte se, oni koji nisu unutra eto prilike za dokup 🙂
Ne bih se štel mešati u vjerodostojnost prethodno iznesenih informacija, jedino mogu ustvrditi da je potrebno napraviti dosta pravne vratolomije kako bi se poništili ugovori koje su dobili novih radnici/branitelji. [smiley6]
bitno da je rečeno da radnici IPAK dobivaju dionice ! sad ćeš vidjeti STAMPEDO
….držte gaće oni unutra, nedajte se, oni koji nisu unutra eto prilike za dokup 🙂
Slažem se kolega da bez obzira na to koliko bilo zainteresiranih velikih igrača za dokup , mogao bi stvarno nastati stampedo kada se po prvi puta SLUŽBENO IZ VLADE POTVRDI da će branitelji dobiti dionice.
Do sada su to bili samo članci po novinama pa ste vidjeli što je bilo. Sada bi mogla repriza u jačem izdanju.
Posejdone,
potpuno se slažem s tom tvrdnjom…jedino, hipotetički, što ako neki od onih koji su upisivali 90-tih pomisli da su mu prekršena ustavom zajamčena prava jednakosti pred zakonom – po istom zakonu bi on dobio 200 a ovaj drugi 748 dionica.
Ili sam u krivu?
bez obzira dobili lock up ili ne, kod nas su “investitori” nestrpljivi i neće im se dat u dionici koja će se oporaviti tek za recimo 1 godinu kad se lock up otpušta. tako da svejedno na lock up ili ne, dionica će pasti čim se objavi da radnici dobivaju dionice, a izgleda da je objavljeno [smiley5]
Nema stampeda za braniteljske dionice, ako vlada odobri one su u portfelju već….a za naše?
Kako neki reagiraju stampedo počinje.
Evo, onda moram ja napisati sto je konkretno bilo, ali samo u grubim crtama. Predstavnici branitelja su sva svoja prava argumentirali polancecu i nekolicini drugih (izmedju ostalih i ekipi odvjetnika koji su prisustvovali sastanku). Takodjer su tamo bili Stipetic i predstavnici grada broda. Nakon duze diskusije, polancec nije mogao pobiti argumente i slijedeci tjedan (nakon jos nekih neformalnih provjera), trebalo bi se izaci sa zavrsnim dokumentom s kojim bi se protvrdilo i formalno pravo branitelja na upis stecenih dionica!
hvala da ste nam to rekli gospon polancec. ja cu odmah prodat svoje.
zg28: ” shane54: ” Sutra će biti konferencija za novinare i na njoj će se iznijeti zaključci sa današnjeg sastanka. Za jedne dobra za druge recimo ne tako dobra vijest. Ništa spektakularno i ništa o čem se već nešpekulira . [smiley2] ” Zanimljivo je, kolega shane54 da ste dosta dugo na forumu a imate tako malo postova. Hmhmh zašto li se baš danas našli pisata na ovoj temi? Da se niste zabrinuli za nas ili…? ” Ili mozda pise samo kada ima i nesto argumentirano ili novo za reci, za razliku od veceg broja na ovom forumu, koji prvo napisu, pa tek onda razmisle….?! [smiley1]
O i gospodin shooter se javio da komentira shanea… svak čast dečki dobar posao e da i hvala ma obavjesti. Ja kažem to su pravi investitori takva obavjest a gosp. Shane hladan ko zagorski špricer, nema vremena napisat.