DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra će biti konferencija za novinare i na njoj će se iznijeti zaključci sa današnjeg sastanka. Za jedne dobra za druge recimo ne tako dobra vijest. Ništa spektakularno i ništa o čem se već nešpekulira . [smiley2]

Zašto konkretno ne napišeš kada si već bio?

Sutra će biti konferencija za novinare i na njoj će se iznijeti zaključci sa današnjeg sastanka. Za jedne dobra za druge recimo ne tako dobra vijest. Ništa spektakularno i ništa o čem se već nešpekulira . [smiley2]

Zanimljivo je, kolega shane54 da ste dosta dugo na forumu a imate tako malo postova. Hmhmh zašto li se baš danas našli pisata na ovoj temi? Da se niste zabrinuli za nas ili…?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

shane cekamo odgovor…..

DOKUP!

Evo, onda moram ja napisati sto je konkretno bilo, ali samo u grubim crtama.
Predstavnici branitelja su sva svoja prava argumentirali polancecu i nekolicini drugih (izmedju ostalih i ekipi odvjetnika koji su prisustvovali sastanku). Takodjer su tamo bili Stipetic i predstavnici grada broda. Nakon duze diskusije, polancec nije mogao pobiti argumente i slijedeci tjedan (nakon jos nekih neformalnih provjera), trebalo bi se izaci sa zavrsnim dokumentom s kojim bi se protvrdilo i formalno pravo branitelja na upis stecenih dionica!

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Evo, onda moram ja napisati sto je konkretno bilo, ali samo u grubim crtama. Predstavnici branitelja su sva svoja prava argumentirali polancecu i nekolicini drugih (izmedju ostalih i ekipi odvjetnika koji su prisustvovali sastanku). Takodjer su tamo bili Stipetic i predstavnici grada broda. Nakon duze diskusije, polancec nije mogao pobiti argumente i slijedeci tjedan (nakon jos nekih neformalnih provjera), trebalo bi se izaci sa zavrsnim dokumentom s kojim bi se protvrdilo i formalno pravo branitelja na upis stecenih dionica!

hmm..a lock up? ima? nema?

shane54: ” Sutra će biti konferencija za novinare i na njoj će se iznijeti zaključci sa današnjeg sastanka. Za jedne dobra za druge recimo ne tako dobra vijest. Ništa spektakularno i ništa o čem se već nešpekulira . [smiley2] ” Zanimljivo je, kolega shane54 da ste dosta dugo na forumu a imate tako malo postova. Hmhmh zašto li se baš danas našli pisata na ovoj temi? Da se niste zabrinuli za nas ili…?

Ili mozda pise samo kada ima i nesto argumentirano ili novo za reci, za razliku od veceg broja na ovom forumu, koji prvo napisu, pa tek onda razmisle….?! [smiley1]

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

Ako je ovo istina, to bi bio početak jeftinog dokupa kojem sam se nadao. [smiley2][smiley2] , blago nama sa viškom casha. [smiley2]

Nakon duze diskusije, polancec nije mogao pobiti argumente i slijedeci tjedan (nakon jos nekih neformalnih provjera), trebalo bi se izaci sa zavrsnim dokumentom s kojim bi se protvrdilo i formalno pravo branitelja na upis stecenih dionica!

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Evo, onda moram ja napisati sto je konkretno bilo, ali samo u grubim crtama. Predstavnici branitelja su sva svoja prava argumentirali polancecu i nekolicini drugih (izmedju ostalih i ekipi odvjetnika koji su prisustvovali sastanku). Takodjer su tamo bili Stipetic i predstavnici grada broda. Nakon duze diskusije, polancec nije mogao pobiti argumente i slijedeci tjedan (nakon jos nekih neformalnih provjera), trebalo bi se izaci sa zavrsnim dokumentom s kojim bi se protvrdilo i formalno pravo branitelja na upis stecenih dionica!

znaci krecemo u dokup? pa to te ja pitam [smiley2] napokon da se i ova prica zavrsi pa da odemo gore…..

DOKUP!

znaci krecemo u dokup? pa to te ja pitam [smiley2] napokon da se i ova prica zavrsi pa da odemo gore…..

Samo polagano kolega , nemojte se previsoko i prerano stavljati na kupnju , bit će toga dosta za sviju … [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

daj nemojte biti smiješni i vjerovati ovakvim glasinama …. pričekajte sigurnije informacije

sve je lako kad si mlad :)

Nisam stigao napisat odgovor jer imah posla al vidim da je kolega shooter odgovorio već.

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

New Report

Close