tycoon76: ” Mislim da je ovaj dio ipak puno bitniji: Ugovorom za oklopnjake bit će definirana i isplata do koje sasvim sigurno neće doći prvih godinu dana jer je Patria ponudila pogodnost jednogodišnje odgode plaćanja. Dakle u slijedećoj godini može se svašta očekivati samo ne dobro FI. ” A od kuda ti znaš na koji će način ići plačanje Đurinog dijela posla, vrlo vjerojatno direktno iz MORH-a.
Ovo sam shvatio kao pozitvno za drzavu a time i za djuru, jer vlada ima mogucnost odgode placanja ili !?
Uopće nije važno koji je dio teksta bitniji.
Ne zaboravite da će i makedonci ući u posao, a ulaskom u NATO broj potencijalnih kupaca oklopnih vozila proizvedenih u Đuri naglo se povećava. Slobodno brojeve proizvedenih vozila množite s 5 ili 6 u narednih 5-10 godina. U svakom slučaju ovo nije dionica za bogaćenje preko noći, iako ni to nije isključeno!
Sretno
Sickboy: ” tycoon76: ” Mislim da je ovaj dio ipak puno bitniji: Ugovorom za oklopnjake bit će definirana i isplata do koje sasvim sigurno neće doći prvih godinu dana jer je Patria ponudila pogodnost jednogodišnje odgode plaćanja. Dakle u slijedećoj godini može se svašta očekivati samo ne dobro FI. ” A od kuda ti znaš na koji će način ići plačanje Đurinog dijela posla, vrlo vjerojatno direktno iz MORH-a. ” Ovo sam shvatio kao pozitvno za drzavu a time i za djuru, jer vlada ima mogucnost odgode placanja ili !?
Da sigurno. A sve troškove će snositi Patria. Đuro neće imati niti troška.
Mislim da je ovaj dio ipak puno bitniji: Ugovorom za oklopnjake bit će definirana i isplata do koje sasvim sigurno neće doći prvih godinu dana jer je Patria ponudila pogodnost jednogodišnje odgode plaćanja. Dakle u slijedećoj godini može se svašta očekivati samo ne dobro FI.
Kakve veze ima FI s tim kada će vlada platiti Fincima ? [smiley6]
Dragi dečki i cure, kroz dva-tri dana će mcap DDJM biti veći od DDJH. Ludilo, za ne vjerovati
prije je djuro skakao na svaku vijest a sad ne trza ni na sto..[smiley2]
prije je djuro skakao na svaku vijest a sad ne trza ni na sto..[smiley2]
Sve se to polako skuplja zato, ali zato kad jednom lupi lupit će tako da će se čuti sve do Finske.
[/i] Dakle u slijedećoj godini može se svašta očekivati samo ne dobro FI.
a pa to bi onda znacilo da ce jedini posao koji ce đuro imat jesu oklopnjaci? đuro i bez njih ima dobro FI, a mislim da ce se troskovi pokriti sa ostalim poslovima a i prodajom montaže….