Specijalna vozila ce raditi BOV-ove. Ona i drze zapravo cjelokupni holding i moze se reci da Specijalna vozila= Holding. Sva ostala drustva u sklopu Holdinga su podredjena samo Spec. Svi potezi se vuku odatle.
Ovaj mi se odgovor sviđa . I pitanje koje slijedi , a ne razumijem – zašto pored holdinga ( jedna kapa ) imamo i još jednog Đuru ?
zna li netko kad će polugodišnje FI za holding, je li što procurilo????[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]
Hvala Silvi, pa Bože moj ja kupujem dionice poduzeća , a ne kupujem poduzeće.
Da ali te dionice su upravo vlasnički udjeli u poduzeću , dakle kupuješ poduzeće [smiley11]
Ovaj mi se odgovor sviđa . I pitanje koje slijedi , a ne razumijem – zašto pored holdinga ( jedna kapa ) imamo i još jednog Đuru ?
Jel ti to nas malo zaje….. Imaš 2-3 stranice ispred sve lijepo objašnjeno. Ne da mi se ponovno pisati.
Zeko , danas je kavalir još uvijek na cijeni i uvijek će imati prednost, zato hvala svim kulturnim nickovima.
svasta je danas na cijeni[smiley2]..
pa tako i mudre izreke, a jedna od njih glasi: bez muke nema nauke!
pa tako ajde ti lijepo ne budi toliko lijena (ne moras ni lijenu guzicu iz stolca dic) i klikni na link koji su ti kolege ljubazno dali.. evo ja cu ga ponoviti iz velikog klavirizma
http://www.ddsv.hr/
http://www.duro-dakovic.com/drustva_grupacije/duro_dakovic_specijalna_vozila_dd/default.aspx
Ljudi, VELIKI nam se smiju čitajući ove nebuloze svaki dan!
Hajd’mo se malo skulirat’!
Ljudi, VELIKI nam se smiju čitajući ove nebuloze svaki dan! Hajd’mo se malo skulirat’!
I treba da se smiju to je takav topic kakva dionica takvi su joj i investitori.
Od takve dionice i normalan bi prosviro .
Svaki tjedan nekakv stres vidiš da su ljudi morali okrenut to na neozbiljnost jer ovo ako svatš ozbiljno neće bit dobro.[smiley2]
To je dionica je.. lud zbunjenog.
Ajde sad reci ozbiljno ima li bolesnije dionice na našoj buzi ?
Ali kad đuka povuče prijatelju samo da mi je to doživit.[smiley11]
Ali kad đuka povuče prijatelju samo da mi je to doživit.[smiley11]
Bit će, samo polako! [smiley11]
zna li netko kad će polugodišnje FI za holding, je li što procurilo????[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]
to i mene zanima i ne kuzim zbog cega đuro i ovaj i zadnji tromjesecni izvjestaj je izasao dosta poslije svih ostalih, ako ne i zadnji….nekako mi to djeluje jadno…..
a kolegice samby, mene ste stvarno sa ovim pitanjima iznenadili, tu pisete vec mjesecima na ovoj temi i na kraju pitate tko ce proizvoditi BOV-ove ??? halo? mislio sam s obzirom na vase postove da kuzite nesto o đuri [smiley5]
Jel to moguće da je DDJH tek na trećoj strani i da je ovo sada u 14h prvi post.
Jel to moguće da je DDJH tek na trećoj strani i da je ovo sada u 14h prvi post.
Sve je moguće, ali me čudi i ovako mali promet danas na Đuri očito se lomi kupnja i prodaja, vidjet ćemo na koju će stranu do kraja današnjeg dana. Tko će popustiti.