E moj Stipetiću, koji te vrag tjero da daješ ovakav interview??? [smiley8]
Naučio sam ja lekciju na drugim firmama što se tiče intervju-a s “glavonjama”.Ne brine mene ovo ništa,evo da je na slici Stipetić bio barem malko nasmijan cijena bi otišla gore barem 5%[smiley1]
rocky ne plasi ljude sa tih10000kom dizanjem i spustanjem cijene velike su pare u igri ali jedno je istina ni tih 10000 ili 20000 dionica za dizanje nije problem problem je sto su ljudi na godisnjem promet sve manji i ljudi manje kupuju vremena je sve manje a u rujnu je tht cash je kljucna rijec
Ode nam Đoko još malo u blokadu. Jesu li to branitelji počeli sa desantom ??? Jer ako jesu, REŽI i spašavaj živu glavu. A jesam li Vam već to rekao ??? Naravno da jesam.
[smiley2][smiley2][smiley2]
Ode nam Đoko još malo u blokadu. Jesu li to branitelji počeli sa desantom ???
Jer ako jesu, REŽI i spašavaj živu glavu.
A jesam li Vam već to rekao ??? Naravno da jesam.
ja sam vas oduvijek cijenio kolega [smiley2]
Posejdon: ” E moj Stipetiću, koji te vrag tjero da daješ ovakav interview??? [smiley8] ” Naučio sam ja lekciju na drugim firmama što se tiče intervju-a s “glavonjama”.Ne brine mene ovo ništa,evo da je na slici Stipetić bio barem malko nasmijan cijena bi otišla gore barem 5%[smiley1]
Menađer koji izjavi da je izgubljena cijela godina zaslužuje momentalni otkaz.
Ma što ima Stipetić pravo lupetati o braniteljima i dionicama kad to nije njegov posao.Sam kaže da se time bavi HFP i tu treba stati s izjavama jedino ako nije službeno obaviješten od HFP ili Polančeca!
Njegov posao je koliko ja znam povećanje vriejdnosti svojim dioničarima i točka!
Ode nam Đoko još malo u blokadu. Jesu li to branitelji počeli sa desantom ??? Jer ako jesu, REŽI i spašavaj živu glavu. A jesam li Vam već to rekao ??? Naravno da jesam.
ajd ti rezi jos malo da ulovim jos nesto ispod 270
[smiley1]
rocky:
”
Posejdon: ” E moj Stipetiću, koji te vrag tjero da daješ ovakav interview??? [smiley8] ” Naučio sam ja lekciju na drugim firmama što se tiče intervju-a s “glavonjama”.Ne brine mene ovo ništa,evo da je na slici Stipetić bio barem malko nasmijan cijena bi otišla gore barem 5%[smiley1]
”
Menađer koji izjavi da je izgubljena cijela godina zaslužuje momentalni otkaz.
Upravo čitam intervju sa Stipetićem, nije mi se baš dopao. Ovaj pad IMHO nije uzokovan prodajom braniteljskih paketa ( čekaju podjelu pinova ) već upravo posljedica Stipetićevih izjava.
HANFA!!
p.s. pa i nije veliki pad.. ja mislio palo na 250 po vasoj graji a ono ide uredno po 280..