DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čemu takav stav? Ako je istina da su neupućeni ( a možda smo mi ), razlog više za razmjenu informacija.
Komunikacija je skoro uvijek korisna, za razliku od bahatosti.

gklemenc: ”
ma to su zezancije. na forumu pola nezna sta pise a druga polovica
govori sta im pase. pre male ribe smo mi da bi odredivali cjene
dionica, vjeruj mi

Nemoj ti podcjenjivati forum!Ima ovdje dosta njih koji imaju nekoliko
stotina dionica i kad se oni svi preplaše i počnu prodavati odjednom
“odu kola nizbrdo”!!!

Vjerujte mi, ima i onih koji imaju hiljade dionica i još kupuju, i na ovom forumu su! Ovdje se ne radi samo o malim ulozima, ne kažem da ih nema ali bez sumnje se radi o velikim stvarima. Ovih dana se zapitam zašto je plasirana takva vijest koja će baciti na noge većinu malih, stresti ih sa grane tako reći, prije objave za natječaja o BOV-u. Netko bi si sam rezao granu na kojoj sjedi, sumnjam. U pitanju je bio milijunski jeftin dokup jer se znalo da će do rasta doći. Čitajući neke postove sa ovog foruma stječem dojam da je bilo i onih koji su to sa 100% sigurnošću znali i iskoristili. [smiley2] Manipulacija. [smiley2]
Ovih dana kola su krenula naprijed i interesatno je vidjeti što bi se moglo sljedeće dogoditi. Mišljenja sam da bi moglo potegnuti još gore ali to je samo mišljenje, vidjet ćemo…. trenutno velikih ne nedostaje. [smiley2] A i mali su se vratili ili se polako vraćaju…

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Koje su vase pretpostavke, kolika ce biti đurina dobit od BOVa?

znam da se ne moze reci tocno, ali ono od – do.

Shit happens, keep on smiling!

kakva arogancija! [smiley9] kao mi smo ovdje relevantniji od njih? kad je bilo na 240 svima sam lijepo govorio da ne prodaju, prodali sve do 220.. ako ste kupili drzite ali ulazak po 280 je meni osobno previse.. mozda (vjerojatno) bi i ostvario 10-20% u sljedecih 6 mjeseci, no meni to nije dovoljno, a sumnjam i da ce se fanaticni djuro navijaci time zadovoljiti.. tu ne mislim na rocky-a i ostale koji su u djuri od ispod 200kn..

a sto bi rekli na one koji su usli na 142 i ne tako davno,a na onaj pad nisam niti trepnula jer mi je target 100E a on ce doci i prije nego li mnogi mogu i zamisliti,
pozdrav

Pa imam dobrog prijatelja koji je do prije par mjeseci radio u DDJH i kad sam mu rekao da sam kupio dionice DDJH on me gledao kao da sam rekao da sam kupio Hotele Omišalj ili Zdenku!!!! On je inženjer strojarstva i zna radit neke nacrte za DDJH i još X stvari iz struke ali o burzi i bilo kakvoj procjeni nema blage veze!

Nije baš svakom inženjeru nepoznata i strana burza. Vaš prijatelj možda nema blage veze, ali bi se iznenadili koliko ima vrlo dobrih “burzovnih inženjera” koji su po obrazovanju tehničke struke.

Igra se magarad; bit će kiše!

Opa gospođica domacica se vratila !!!

Pa vi ste bili jedan od najglasnijih navijaca za dionice braniteljima.

Govorili ste kako su ih vec dobili i pocinju s prodajom za koji dan, pa draga kako to da taj dan jos nije dosao?

Vjerovatno ste sada ponovo dosli da nam iznesete nekakve lose vijesti, ili ste se mozda nakrcali dok su panicari prodavali zbog stvorene atmosfere o braniteljskim dionicama, pa sada navijate za đuku.

bas me zanima, pa ako mozete odgovoriti bio bi zahvalan.

Shit happens, keep on smiling!

rocky:

Pa imam dobrog prijatelja koji je do prije par mjeseci radio u DDJH i kad sam mu rekao da sam kupio dionice DDJH on me gledao kao da sam rekao da sam kupio Hotele Omišalj ili Zdenku!!!! On je inženjer strojarstva i zna radit neke nacrte za DDJH i još X stvari iz struke ali o burzi i bilo kakvoj procjeni nema blage veze!

Nije baš svakom inženjeru nepoznata i strana burza. Vaš prijatelj možda nema blage veze, ali bi se iznenadili koliko ima vrlo dobrih “burzovnih inženjera” koji su po obrazovanju tehničke struke.

Opa Domaćice, čeko sam te. Kad si još napisala da su branitelji dobili dionice a još dan danas glase na HFP. Kolike si ljude upropastila , neznam kako se usudiš ponovo doći na forum!

Tenkista, napisala sam “ugovore”, a ne “dionice”. Bijaše to 15.06.07.

Igra se magarad; bit će kiše!

O tome smo prilikom prezentacije vozila Patria AMV 8×8 razgovarali sa Stephanom Gröndahlom, Direktorom Offset programa.

U vašoj ponudi ste naveli da će veliku ulogu u proizvodnji imati i Đuro Đaković.
Da, veliki dio vozila bit će proizveden u tvrornici Đure Đaković. Naša je namjera prenijeti naše znanje i iskustvo u tvornicu te uspostaviti i proizvodu liniju. S jedne strane to je naša praksa, dok je s druge strane to i zahtjev i hrvatske i finske vlade. U Đuri Đakoviću, koji također ima dugogodišnju tradiciju i poznat je po kvaliteti, vozila će se prouzvoditi ali i servisirati, što će toj tvornici značiti da imaju posla sljedećih 20 do 30 godina.

Novac je kisik burze!

Brzo su maknuli vijest sa linka … zato … evo je c/p …

Patria Reported to Have Won Croatia Armour Order

(Source: STT Finnish Government news; issued July 24, 2007)

Hrvatska radiotelevizija (HRT), the Croatian public broadcaster, reported late on Monday that Finnish arms maker Patria had won the Croatian tender for 126 wheeled armoured vehicles.
Patria told the Finnish News Agency (STT) that no decisions had been made and refused to comment further.
HTV quoted unofficial information as saying that the order, worth an estimated 200 million euros, was for Patria’s Armoured Modular Vehicle (AMV) range.
Patria’s competitor in the final stage of the tender is Austria’s Steyr-Daimler-Puch Spezialfahrzeuge.

"Bolje je biti bogat i anoniman, nego siromašan i slavan" Hloverka Srzić Novak

http://media.vecernji-list.hr/news/content/pages/video/newspop_all.php?appID=745&video=3

Novac je kisik burze!

O tome smo prilikom prezentacije vozila Patria AMV 8×8 razgovarali sa Stephanom Gröndahlom, Direktorom Offset programa. U vašoj ponudi ste naveli da će veliku ulogu u proizvodnji imati i Đuro Đaković. Da, veliki dio vozila bit će proizveden u tvrornici Đure Đaković. Naša je namjera prenijeti naše znanje i iskustvo u tvornicu te uspostaviti i proizvodu liniju. S jedne strane to je naša praksa, dok je s druge strane to i zahtjev i hrvatske i finske vlade. U Đuri Đakoviću, koji također ima dugogodišnju tradiciju i poznat je po kvaliteti, vozila će se prouzvoditi ali i servisirati, što će toj tvornici značiti da imaju posla sljedećih 20 do 30 godina.

Bravo Štef , vidi se da si naš. Koji je link od Public relations Patrie ? Može i na finskom .

New Report

Close