super24:
”
kad vas citam ekipa drago mi je da sam prodao, pa makar i tako nisko..(260).. i nece mi biti zao ni kada odete na ATH.. sto je vjerojatno da hocete..
puno srece vama pri prodaji, a jos vise meni na kupnji za par mjeseci[smiley1]
”
pa ako si prodao i planiras kupit tek za par mjeseci, sto se trudis toliko u zadnje vrijeme popljuvat DDJH? Iskoristi vrijeme pa prati dionice koje imas i u koje planiras ulozit u skorije vrijeme…..
da nisi ti zagorac….pa se nadas da ce susjedu ubit obje krave za tvoju jednu?
pomozi sirotu na svoju sramotu
[smiley1]
evo da i ja doprinesem bljezgarenju na ovoj temi
EVO NAS NA STRANICI 666 !
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [smiley1][smiley1][smiley1]
evo da i ja doprinesem bljezgarenju na ovoj temi EVO NAS NA STRANICI 666 ! BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [smiley1][smiley1][smiley1]
Synca za predsjednika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Pozvao sam Brođane sa SBonline da nam se pridruže u raspravi. Možda se netko i javi. Volio bih malo za promjenu čuti njihovo mišljenje.
Pozvao sam Brođane sa SBonline da nam se pridruže u raspravi. Možda se netko i javi. Volio bih malo za promjenu čuti njihovo mišljenje.
A šta če ti oni!!![smiley2][smiley2][smiley2]
za malo objektive?
Kakvo mišljenje?Mišljenje o burzi možda?Ili mišljenje o vladi i Polančecu ili mišljenje od politici firme DDJH?
Relevantni bi mogli biti,samo za što???!
kakva arogancija! [smiley9]
kao mi smo ovdje relevantniji od njih?
kad je bilo na 240 svima sam lijepo govorio da ne prodaju, prodali sve do 220.. ako ste kupili drzite ali ulazak po 280 je meni osobno previse..
mozda (vjerojatno) bi i ostvario 10-20% u sljedecih 6 mjeseci, no meni to nije dovoljno, a sumnjam i da ce se fanaticni djuro navijaci time zadovoljiti.. tu ne mislim na rocky-a i ostale koji su u djuri od ispod 200kn..
Pa imam dobrog prijatelja koji je do prije par mjeseci radio u DDJH i kad sam mu rekao da sam kupio dionice DDJH on me gledao kao da sam rekao da sam kupio Hotele Omišalj ili Zdenku!!!!
On je inženjer strojarstva i zna radit neke nacrte za DDJH i još X stvari iz struke ali o burzi i bilo kakvoj procjeni nema blage veze!
ruzno za rec, al to je razlika izmedju kmeta i gospodara oduvijek bila..
bez uvrede ikome, 90% ljudi koje znam je takvo.. zato stvar i funkcionira..
ruzno za rec, al to je razlika izmedju kmeta i gospodara oduvijek bila.. bez uvrede ikome, 90% ljudi koje znam je takvo.. zato stvar i funkcionira..
Kad sam mu govorio za dionice DDJH cijena je bila oko 240kn..da sam mu savjetovao da kupi vjerovatno bi me potapšao po ramenu i nasmijao se…
Takvi kupuju Inu,Podravku,Adris koji su “jaki”….
super24: ” ruzno za rec, al to je razlika izmedju kmeta i gospodara oduvijek bila.. bez uvrede ikome, 90% ljudi koje znam je takvo.. zato stvar i funkcionira.. ” Kad sam mu govorio za dionice DDJH cijena je bila oko 240kn..da sam mu savjetovao da kupi vjerovatno bi me potapšao po ramenu i nasmijao se… Takvi kupuju Inu,Podravku,Adris koji su “jaki”….
Razlika između njih i nas je očita. [smiley2]
Mi kupujemo i INU i Đuru…..[smiley1][smiley2][smiley1][smiley2]