DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NAJKASNIJE 31.07. izlazi nekonsolidirano, a 15.08. konsolidirano FI za 2q. poslije toga mislim da definitivno probijamo psiholosku barijeru od 300 kn.

Ako ne krenu braniteljske dionice , možda.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

evogaopet
Ako ne krenu braniteljske dionice , možda.

braniteljske dionice zaboravi ovu godinu.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

. ” Ako ne krenu braniteljske dionice , možda.

Žao mi je što si loše procjenio situaciju,nadam se da te nije previše koštalo!

Novac je kisik burze!

EvoGaOpet sa braniteljima.

Pa sto nisi ulazio kada si mogao po 214 – 240 … nego si cekao dionicu na 120 pa sada ponovo prizivas branitelje[smiley1]

Da su imali doci dosli bi, pusti vise te price.. koje se pricaju na temelju clancica od 5 rijeci. A ako ih i dobiju sigurno je da nece moci odmah sve dionice na trziste.

Shit happens, keep on smiling!

NAJKASNIJE 31.07. izlazi nekonsolidirano, a 15.08. konsolidirano FI za 2q. poslije toga mislim da definitivno probijamo psiholosku barijeru od 300 kn.

Koliko ja pratim DDJH 300kn je odavno probijeno.
Jedino da postavimo pitanje kad će se đuka vratit tamo gdje je bio ,ja vijerujem samo što nije sljedeći tjedan smo blizu ong gdje smo bili.
Znači još 10% up i evo nas na starom.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Đuka je rokno i on će se vratit pitanje je samo vremena.
Silizni trend na tržištu ne znači nazadak,on je prilika za dokup.Ako krdo počne biježati od dionica,spremite se da potrčite prema njemu. Buffett
Eto to nam se desilo i desit će se opet to je sastavni dio trgovanja na burzi pitanje je samo kako je tko od nas to znao iskoristit.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Da ne nabrajam sviju koji su mi odgovorili i ne citiram – dio vas sigurno radi u upravi DDJH , a drugi dio je sigurno iz vlade i HFP-a , pa raspolažete informacijama kada će krenuti prodaja i hoće li biti zabrane na prodaju. [smiley1]

Da ne rastežemo ovu već sto puta prožvakanu dilemu o braniteljima , s ovim postom ću završiti što imam reći o tome , jer sam ionako već sve prije rekao. Ništa se nije promjenilo.

Sretno svima vama koji ste kupovali i kupujete iznad 270, 80 , 90…… nadam se da nećete puno živaca izgubit i da ćete zaraditi barem 300 % u idućih godinu dana na DDJH. [smiley11]

Lijepo se pomelo 800 komada na prodaji.Ja mirišem “pečenje”,a vi?

Novac je kisik burze!

u sljedecu sri prelazi 320kn

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

u sljedecu sri prelazi 320kn

uvjeren sam kolega da ti znaš i točno u koliko sati će se to dogoditi.

za evogaopet

a neces pozeljeti srecu nama koji smo prije kupili. kupio sam 14.12.2006. a tad sam morao izdvojiti cak 150 kn za dionicu. [smiley2][smiley2][smiley2]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

naravno. u 11

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

New Report

Close