Ako je tebi rast sa 160kn na 280kn 200% onda mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se ostavis dionica, ili se barem pocni koristiti digitronom.[smiley1]
ne placem ja.. ne brini se.. osim za ptkm, tu ste me dobro navukli[smiley1]
Ako imaš dionice još nisi u gubitku…….dok ih ne prodaš za nižu cijenu nego si ih kupio. Ako ulagač nema strpljenja strpljenja……..[smiley16]
ma ne places, al ti je zao…..
hvalal Plonkeru za link….
super24:
”
”
Ako imaš dionice još nisi u gubitku…….dok ih ne prodaš za nižu cijenu nego si ih kupio. Ako ulagač nema strpljenja strpljenja……..[smiley16]
marcello, možemo to pogledati i ovako :
zar se ne radujemo kada poraste dionica ?
radujemo.
a nismo je prodali
a pogledajmo slijedeći primjer :
ako PTKM ili bilo koja dionica ne raste npr. 2 mj. pa ćak i pada a ti nećeš prodati jer bi kapitalizirao gubitak no ima tu jedan ali… !
ako ih prodaš i kupiš tim novcem dionice koje u to vrijeme rastu – ti si nadoknadio gubitak ili ga smanjio a možda odeš i u plus a ako ćekaš ti zapravo povećavaš gubitak indirektno jer tu važi ona:
”vrijeme je novac” – izgubio si vrijeme povoljne kupnje na drugim dionicama !
zar ne ? [smiley1]
Ako je tebi rast sa 160kn na 280kn 200% onda mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se ostavis dionica, ili se barem pocni koristiti digitronom.[smiley1]
http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni/DDJH-R-A,ZSE,2.html
Evo kako o Đurinom usjehu izvješćuju inozemniji mediji …
NOXX: ” Ako je tebi rast sa 160kn na 280kn 200% onda mislim da bi stvarno bilo vrijeme da se ostavis dionica, ili se barem pocni koristiti digitronom.[smiley1] ” http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni/DDJH-R-A,ZSE,2.html
i što zaključuješ? [smiley11]
Evo kako o Đurinom usjehu izvješćuju inozemniji mediji …
Đurin uspjeh?!?!?!
Niti se Đuro spominje, niti je to njegov uspjeh. Da su posao dobili Austrijanci opet bi Đuro radio vozila…
zakljucak je:
Prvi put od rata je poslovanje pozitivno, Ugovoreni su poslovi za tekucu godinu, Dobili su najveci posao u povijesti hrvatskih oruzanih snaga, Makedonci govore da cemo dobiti i izradu njihovih vozila, šeik samo sto se nije javio, finci ce nam po ugovoru donjeti jos poslova, sire se kapaciteti proizvodnje, zaposljavaju se novi radnici, sve tvrtke iz regije koje proizvode tesko naoruzanje su kupljene od amerikanaca, vlakovi, vjetrenjace, mostovi, vagoni,…..
Đuro je dosta rastao. u posljednjih 8 mjeseci nije rastao 200% nego oko 75%. to je puno. ali ako gledas siru sliku i nije tako puno. pogledaj koliko je i trziste raslo u to vrijeme i pogledaj koji je ovo trenutak za Đura.
Ja nisam daytrader i gledam na ovu dionicu dugorocno. Kupio sam je zbog kvalitete tvrtke s pogledom u buducnost. Ako i padne zbog nekog razloga ja cu samo nadokupiti, a vi gospodo kako zelite.
DDJH se fenomenalno drži,fenomenalna potpora na kupnji a nitko ne želi lupati po BID-u.Sve što se stavi na prodaju se gricka polako.Neka se istresu još neki pa krećemo dalje jer sitnih je ribica sve manje čak i na ovim razinama!