Dosta jaka potpora na 280kn!
Većina je opet bila u krivu i počela prodavati prerano,nema veze počet će oni opet kupovati kad krenemo preko 290kn a onda se prelazi “psiholoških” 300kn u trenu!
Pričekajmo “nešto” službeno od Rončevića ili izvješće,pa će lavina kupovine opet krenuti!
Dosta jaka potpora na 280kn! Većina je opet bila u krivu i počela prodavati prerano,nema veze počet će oni opet kupovati kad krenemo preko 290kn a onda se prelazi “psiholoških” 300kn u trenu! Pričekajmo “nešto” službeno od Rončevića ili izvješće,pa će lavina kupovine opet krenuti!
kaže patak….
ma nemas brige za đuku, branit cemo tenkovima na 280[smiley1]
nego mogo bi se i onaj seik javit, otiso onako bez pozdrava i nikom nista. moglo je poslat razglednicu kakvu u kojoj pise da su zainteresirani za suradnju sa đukom i da nam salju milijuncice da im sredimo tenkice.[smiley2]
e i hajde mi kazite kada je sljedece financijsko izvjesce?
U praksi bi se uvijek prvo pojavilo izvješće od DDJM,što može biti lijepi uvod,ja očekujem u petak ili ponedjeljak…
Poruka braniteljima “đuke “a sigurno neki od njih prate ovaj forum,i ako dobiju najavljene dionice nek se dobro informiraju,raspitaju i razmisle kad će ih prodavat.Već imaju iskustvo iz kuponske privatizacije kad su RVI i prognanici dobivali besplatno dionice različitih firmi.Požurili su ih što prije prodati jer su bili u škripcu sa lovom .Većina njih nije ni danas u boljoj poziciji,a bila bi da je te dionice stavila na stranu i čuvala npr. do danas.Imam poznanika koji je dobio dionice Arenaturista.Tada (prije nekih 5 g)je cijena dionice bila oko 30 kn,danas je ta dionica oko 550kn.Neka si sami izračunaju koliko su izgubili zbog brzopletosti i ne razmišljanja. Ovaj poznanik je dobio oko140 dionica ,ne da mi se računati kolika je izgubio što ih nije čuvao.
Poruka braniteljima “đuke “a sigurno neki od njih prate ovaj forum,i ako dobiju najavljene dionice nek se dobro informiraju,raspitaju i razmisle kad će ih prodavat.Već imaju iskustvo iz kuponske privatizacije kad su RVI i prognanici dobivali besplatno dionice različitih firmi.Požurili su ih što prije prodati jer su bili u škripcu sa lovom .Većina njih nije ni danas u boljoj poziciji,a bila bi da je te dionice stavila na stranu i čuvala npr. do danas.Imam poznanika koji je dobio dionice Arenaturista.Tada (prije nekih 5 g)je cijena dionice bila oko 30 kn,danas je ta dionica oko 550kn.Neka si sami izračunaju koliko su izgubili zbog brzopletosti i ne razmišljanja. Ovaj poznanik je dobio oko140 dionica ,ne da mi se računati kolika je izgubio što ih nije čuvao.
od kud se ovaj stvorio????
Rogi nabaci k/p.Znam da ga imaš![smiley2]
Malo kasnim ali evo sa zatvaranja…
DDJH-R-A Vrijeme: 16:06:11
Kupnja
Ukupno ponuda 45
Ukupno dionica 8132
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 80
Ukupno dionica 7783
K.
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
280,01 70
280,00 348
279,00 300
278,10 118
278,00 300
P.
283,70 100
283,99 5
284,00 169
284,50 50
284,87 30
Kupnje ne nedostaje, udaralo se po asku i po bidu danas . Sutra će biti interesantno pratiti kretanje cijene.
Prošla dobra vijest i očekivanje izvješća koje bi moglo biti obećavajuće možda još malo zagrije situaciju. Očekivanje izvješća bi moglo dodatno zakuhati stanje pa možda i stignemo natrag do psihološke granice od 300 kn ili je i probijemo. [smiley2]
ova tema se stvarno pretvorila u odvratno navijanje.. bez trunke objektivnosti..
mozda i dodje do 300, mozda i do 350.. no sto vise ode to ce jace ljosnuti kad jednom dodju branitelji.. vidjeli smo sto se desilo na sam spomen istih.. -50% a desiti ce se i ponovno.. ne do 220 vjerojatno ali ispod 300 ja vjerujem da cemo je jos vidjeti ove godine..ova dionica je odradila skoro 200% rast u 8 mjeseci.. ako kupujete na dulje od godinu dana onda kupite.. ali 50% u kratkom vremenu ovdje nece dici nitko, ili eventualno rijetki na gluposti drugih..
ova tema se stvarno pretvorila u odvratno navijanje.. bez trunke objektivnosti.. mozda i dodje do 300, mozda i do 350.. no sto vise ode to ce jace ljosnuti kad jednom dodju branitelji.. vidjeli smo sto se desilo na sam spomen istih.. -50% a desiti ce se i ponovno.. ne do 220 vjerojatno ali ispod 300 ja vjerujem da cemo je jos vidjeti ove godine..ova dionica je odradila skoro 200% rast u 8 mjeseci.. ako kupujete na dulje od godinu dana onda kupite.. ali 50% u kratkom vremenu ovdje nece dici nitko, ili eventualno rijetki na gluposti drugih..
Obriši suze, sine……….
ne placem ja.. ne brini se.. osim za ptkm, tu ste me dobro navukli[smiley1]