lovac: ”
A što je sa braniteljima,mislim da bi opet moglo biti iznenađenja na
ovim visinama,kao prije nekog vremena… Svi zaboravili na veliku
količinu dionica gdje stoje negdje i čekaju neki povoljan trenutak.
Kako je naglo krenulo zadnjih dana,mnoglo bi i pasti,a tko visoko
leti,nisko pada. [smiley7][smiley7]
”
A prijatelju tko ti je kriv imo si je prije par dana na 215kn
Ljudska pohlepa je nekad neobjašnjiva sa 314 padne na 215kn njemu nije
ni to dosta on je čeka na 160kn.
Sad je prošla baka sa kolačima i sam znaš gdje će đuka do kraja tjedna.
O kolega pa nije mi nitko kriv,mogao sam ju imati tako nisko,ali sa velikim stresovima,hahaha. Ali snašao sam se na nekoj malo manje stresnoj dionici. A kroz vrijeme kada se TOČNO vidi kako će se branitelji ponašati sa svojim papirima,možda se ponovo uključim. Ali pratim situaciju redovno,i u mraku su mi velike oči,hahaha.
A sada idem malo grlo rashladiti sa pivicom,ako je još tko za,neka mi se pridruži.[smiley7][smiley7]
Odluka nije službeno donesena(pobjednik se zna),ti pričekaj da bude službena pa kupi za 300kn!!!
Pročitajete teletext, strana 119, HTV. Morh opovrgava glasine iz medija da je odluka donijeta, povjerenstvo će se sastati idući tjedan. Nastavak odgađanja…, ne vidim kraja…[smiley8]
što ste svi zapeli za tu odluku koja je navodno donesena kad se to samo odnosi na odluku (čitaj preporuku) koju povjerenstvo dostavlja vladi koja onda može i ne mora prihvatiti istu, a ionako je sad sva ekipa na godišnjima pa ništa od oluke tako skoro, mislim na odluku vlade.
doći će đuro na svoje zaslužene vrijednosti ali molim vas nemojte ga bez veze pumpati u nebesa na osnovu špekulacija jer bi onda mogao jednako brzo i dolje.
što ste svi zapeli za tu odluku koja je navodno donesena kad se to samo odnosi na odluku (čitaj preporuku) koju povjerenstvo dostavlja vladi koja onda može i ne mora prihvatiti istu, a ionako je sad sva ekipa na godišnjima pa ništa od oluke tako skoro, mislim na odluku vlade. doći će đuro na svoje zaslužene vrijednosti ali molim vas nemojte ga bez veze pumpati u nebesa na osnovu špekulacija jer bi onda mogao jednako brzo i dolje.
Ne možemo mi napumpati ni gume na bicikli a kamoli DDJH!!!!Kad je bio 250kn prije 3 dana nitko nije kupovao jer nemaju ljudi novaca,fondovi ovo režiraju a mi se možemo “slikati”!!!
što ste svi zapeli za tu odluku koja je navodno donesena kad se to samo odnosi na odluku (čitaj preporuku) koju povjerenstvo dostavlja vladi koja onda može i ne mora prihvatiti istu, a ionako je sad sva ekipa na godišnjima pa ništa od oluke tako skoro, mislim na odluku vlade.
doći će đuro na svoje zaslužene vrijednosti ali molim vas nemojte ga bez veze pumpati u nebesa na osnovu špekulacija jer bi onda mogao jednako brzo i dolje.
Konačno glas razuma.
Ne možemo mi napumpati ni gume na bicikli a kamoli DDJH!!!!Kad je bio 250kn prije 3 dana nitko nije kupovao jer nemaju ljudi novaca,fondovi ovo režiraju a mi se možemo “slikati”!!!
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Upravo suprotno! Iz transakcija se baš vidi da su kupovali isključivo sitne ribe, a ne nikakvi fondovi. A to što nisu htjeli kupovati po 250 i niže još više potvrđuje da su mali, jer se oni obično tako ponašaju – kada je nisko neće a kad kerene malo rasti onda se zaletavaju koda je sudnji dan!
super24:
”
” sto bi rekao mauricije.. malo manje pit[smiley1]
”
Na ovu rečenicu “Manje pit!” odgovaram sa “Povijest je učiteljica života”!
Za koji dan službena odluka,dobro izvješće DDJM(koji je u vlasništvu DDJH),onda dobro izvješće DDJH…bit ćemo na 300kn dok kažeš:ČAKIJA!
to se slazem, komentar je bio na upeterostrucenje investicije barem u sljedece 2-3 godine..
dvostruko ce bit, trostruko mozda.. a vise od toga ne znam sta bi se trebalo desiti..
Nemoj se ljutiti Rocky, samo prenosim vijest i iskreno kažem da vlada namjerno zavlači da ju nikako ne bi zapalo potpisivanje ugovora u ovom mandatu. Dobronamjeran sam a dionice imam. A zadnjih mjesec i više dana imao sam informaciju iz prve ruke da ove godine neće biti potpisivanje ugovora i to sam vam prenio. Dobronamjerno.
Nemoj se ljutiti Rocky, samo prenosim vijest i iskreno kažem da vlada namjerno zavlači da ju nikako ne bi zapalo potpisivanje ugovora u ovom mandatu. Dobronamjeran sam a dionice imam. A zadnjih mjesec i više dana imao sam informaciju iz prve ruke da ove godine neće biti potpisivanje ugovora i to sam vam prenio. Dobronamjerno.
Ja pak mislim da će Sanader i te kako požuriti prije izbora sa tom odlukom. Brod je inače u raspadu a HDZ nedavno izgubio lokalne izbore u gradu u kojem je znao samo za pobijedu.. Koja prilika da Sanader (čitaj spasitelj) dodje i promovira Djuru kao giganta zahvaljujući njemu. Pa i braniteljske dionice su samo dio te igre i gotovo sam siguran da će se branitelji namiriti tek pred izbore.