DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,7,24,vojna_oprema,83436.jl

Osim toga, “Đuri Đakoviću” iz Slavonskog Broda, kao nositelju posla u Hrvatskoj, Patria osigurava posao na trećim tržištima, te otvara potencijalnu mogućnost da u budućnosti postane regionalni centar za oklopna vozila.

Ljudi imate priliku kupiti dionicu za 285 kn i u narednih 2-3 godine barem upetostručiti iznos!

Novac je kisik burze!

marcello:

BUMBAR5:

Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h

Kolko se ja razmem u tu vrstu muzike, prema regulama Hanfe blokade nema u slučajevima kad je porast ili pad cijena velik a uzrokovan je javno objavljenim vijestima, izvješćima i sl.!!!

Tako bi trebalo biti, ali to sam vidio jedina u slučaju ERNT dividenta.

Koliko se sjećam nije bilo blokade i pri objavi 1Q izvješća HDELa mislim…

te otvara potencijalnu mogućnost da u budućnosti postane regionalni centar za oklopna vozila.

Gospodo nekako sumljam da ce đuro jos dugo moci ostati u hrvatskim rukama.

Kada odrade ovo, pa dojdu zemlje iz regije, pa kuvajcani,
[smiley8][smiley2]

Đuka postaje GIGANT

Shit happens, keep on smiling!

A što je sa braniteljima,mislim da bi opet moglo biti iznenađenja na ovim visinama,kao prije nekog vremena… Svi zaboravili na veliku količinu dionica gdje stoje negdje i čekaju neki povoljan trenutak. Kako je naglo krenulo zadnjih dana,mnoglo bi i pasti,a tko visoko leti,nisko pada. [smiley7][smiley7]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

” sto bi rekao mauricije.. malo manje pit[smiley1]

Na ovu rečenicu “Manje pit!” odgovaram sa “Povijest je učiteljica života”!
Za koji dan službena odluka,dobro izvješće DDJM(koji je u vlasništvu DDJH),onda dobro izvješće DDJH…bit ćemo na 300kn dok kažeš:ČAKIJA!

Novac je kisik burze!

tenkisat nam se vratio pa kako si kolega

Hvala na pitanju kolega, pa eto gura se. I da te pohvalim, imaš najbolji potpis na forumu! Pozdrav!

Meni je ovaj dio jako zanimljiv:

james, 24.07.2007. u 12:05
Vlada bi, nakon preporuke Povjerenstva, najkasnije do početka listopada trebala donijeti konačnu odluku.

Znaci da je realno ocekivati u narednih mjesec dva donosenje odluke, a ukoliko sve bude islo prema najavama da Finci dobivaju posao, sa ovako ponudjenim offsetom, onda su cijene na ovim razinama doista smjesne.

A što je sa braniteljima,mislim da bi opet moglo biti iznenađenja na ovim visinama,kao prije nekog vremena… Svi zaboravili na veliku količinu dionica gdje stoje negdje i čekaju neki povoljan trenutak. Kako je naglo krenulo zadnjih dana,mnoglo bi i pasti,a tko visoko leti,nisko pada. [smiley7][smiley7]

A prijatelju tko ti je kriv imo si je prije par dana na 215kn
Ljudska pohlepa je nekad neobjašnjiva sa 314 padne na 215kn njemu nije ni to dosta on je čeka na 160kn.
Sad je prošla baka sa kolačima i sam znaš gdje će đuka do kraja tjedna.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Može on i iznad 300.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Đuro Đaković je nakon objave neslužbene vijesti o izboru finske Patrije za dobavljača oklopnih vozila premašio 280 kuna po dionici. Posao stoljeća, kako ga mnogi nazivaju, Đuri Đakoviću uz sklapanje oklopnjaka donijet će i lobiranje Patrije na trećim tržištima, a u ušima je ulagača odlično zazvučala i mogućnost dobivanja dijela kolača u naoružavanju finskih oklopnjaka.

evo jos jedne vijesti …

Pročitajete teletext, strana 119, HTV. Morh opovrgava glasine iz medija da je odluka donijeta, povjerenstvo će se sastati idući tjedan. Nastavak odgađanja…, ne vidim kraja…[smiley8]

james, 24.07.2007. u 12:49
Pročitajete teletext, strana 119, HTV. Morh opovrgava glasine iz medija da je odluka donijeta, povjerenstvo će se sastati idući tjedan. Nastavak odgađanja…, ne vidim kraja…

Još bolje, do tada će vjerovatno doći polugodišnji izvještaj što če stvotiti sinergijski efekt i ovu dionicu gurnuti još više gore, nadam se debelo preko 300KN[smiley1]

New Report

Close