Jutarnji list, strana 10 veliki clanak o ovome i koliko to donosi Đuri Đakovići + plus posolovi koje Dzro dobija od Finaca na trećim tržištima. Jaaaakoooooo dobrooooo
u kojoj je to rubrici, ne mogu nać u online izdanju?
a kaj je s tim braniteljskim dionicama, to se zaboravilo, nema toga više ili kaj
Da da sad će one treba ih sačekat na 180kn.
nisam pesimističan, ali do sada je svaki ovakav nagli rast naknadno obilježio debeli pad… [smiley7]
nadam se da danas ne ulaze samo paničari i oni željni brze zarade, već oni svjesni prave vrijednosti dragog nam Đure…[smiley11]
a kaj je s tim braniteljskim dionicama, to se zaboravilo, nema toga više ili kaj
pojavit ce se one opet kad bude trebalo..
pa hajde daj neke podatke iz clanka… da ne idem po jutarnji[smiley2]
Djuro nositelj posla desetljeca, bitnu ulogu u ponudi su logistički troškovi kroz 20 godina eksploatacija vozila, a Djuro u tim godinama treba postati regionalni centar za oklopna vozila. Već se kontaktiralo i sa izraelskim tvrtkama radi daljenje suradnje.
Ova zadnja recenica je iz Vecernjeg
Branitelji će prodavati po 1-3 dionice , a ostalo u krajnjoj nuždi . Zanemarivi dio će prodavati cijeli paket.
281 nema šanse da izbjegnemo blokadu
nekako ne vjerujem u to… pogledaj koliko se opet naloga na prodaji pojavilo, daytraderi su to, zavrtili bi lovu na brzaka, kvare nam koncepciju…
Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h
Kolko se ja razmem u tu vrstu muzike, prema regulama Hanfe blokade nema u slučajevima kad je porast ili pad cijena velik a uzrokovan je javno objavljenim vijestima, izvješćima i sl.!!!
Gospodo polako se ostvaruju vizije o kojima sam pisao kad je cijena bila 225kn[smiley1]
BUMBAR5:
”
Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h
”
Kolko se ja razmem u tu vrstu muzike, prema regulama Hanfe blokade nema u slučajevima kad je porast ili pad cijena velik a uzrokovan je javno objavljenim vijestima, izvješćima i sl.!!!
Tako bi trebalo biti, ali to sam vidio jedina u slučaju ERNT dividenta.
vedric:
”
”
Branitelji će prodavati po 1-3 dionice , a ostalo u krajnjoj nuždi . Zanemarivi dio će prodavati cijeli paket.
Ja mislim da će se dogovarati po dvojica i zajedno prodati jednu dionicu i popola podijeliti novce.[smiley2]