DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jutarnji list, strana 10 veliki clanak o ovome i koliko to donosi Đuri Đakovići + plus posolovi koje Dzro dobija od Finaca na trećim tržištima. Jaaaakoooooo dobrooooo

u kojoj je to rubrici, ne mogu nać u online izdanju?

a kaj je s tim braniteljskim dionicama, to se zaboravilo, nema toga više ili kaj

Da da sad će one treba ih sačekat na 180kn.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

nisam pesimističan, ali do sada je svaki ovakav nagli rast naknadno obilježio debeli pad… [smiley7]
nadam se da danas ne ulaze samo paničari i oni željni brze zarade, već oni svjesni prave vrijednosti dragog nam Đure…[smiley11]

a kaj je s tim braniteljskim dionicama, to se zaboravilo, nema toga više ili kaj

pojavit ce se one opet kad bude trebalo..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pa hajde daj neke podatke iz clanka… da ne idem po jutarnji[smiley2]

Djuro nositelj posla desetljeca, bitnu ulogu u ponudi su logistički troškovi kroz 20 godina eksploatacija vozila, a Djuro u tim godinama treba postati regionalni centar za oklopna vozila. Već se kontaktiralo i sa izraelskim tvrtkama radi daljenje suradnje.
Ova zadnja recenica je iz Vecernjeg

Branitelji će prodavati po 1-3 dionice , a ostalo u krajnjoj nuždi . Zanemarivi dio će prodavati cijeli paket.

281 nema šanse da izbjegnemo blokadu

nekako ne vjerujem u to… pogledaj koliko se opet naloga na prodaji pojavilo, daytraderi su to, zavrtili bi lovu na brzaka, kvare nam koncepciju…

Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h

Kolko se ja razmem u tu vrstu muzike, prema regulama Hanfe blokade nema u slučajevima kad je porast ili pad cijena velik a uzrokovan je javno objavljenim vijestima, izvješćima i sl.!!!

marcello

Gospodo polako se ostvaruju vizije o kojima sam pisao kad je cijena bila 225kn[smiley1]

Novac je kisik burze!

BUMBAR5:

Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h

Kolko se ja razmem u tu vrstu muzike, prema regulama Hanfe blokade nema u slučajevima kad je porast ili pad cijena velik a uzrokovan je javno objavljenim vijestima, izvješćima i sl.!!!

Tako bi trebalo biti, ali to sam vidio jedina u slučaju ERNT dividenta.

vedric:

Branitelji će prodavati po 1-3 dionice , a ostalo u krajnjoj nuždi . Zanemarivi dio će prodavati cijeli paket.

Ja mislim da će se dogovarati po dvojica i zajedno prodati jednu dionicu i popola podijeliti novce.[smiley2]

tenkisat nam se vratio pa kako si kolega

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close