DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupujemo finske oklopnjake?

Posao desetljeća – nabavka 126 oklopnih vozila za potrebe Hrvatske vojske, vrijedna oko 200 milijuna eura – pri kraju je. Čini se da će pobjednik natječaja biti Patria s vozilom AMV.

Sjednica Povjerenstva koje će Vladi uputiti prijedlog odluke najavljena za kraj ovoga tjedna. No, HTV neslužbeno doznaje da su posao dobili Finci.

Suparnik im je bio austrijski Steyr. Čini se da je finska ponuda – uključujući izravna i neizravna ulaganja u hrvatsko gospodarstvo – bila bolja, javlja HTV.

Net.hr
23.07.2007.

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Evo nas i na teletextu,aaaaa ovo će bit danas urnebes na burzi.
[smiley11]

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Jasno je da imam Đuru ali sad vidite u večernjaku da će ugovor potpisati tek slijedeća vlada kao što sam vam napisao pred oko mjesec dana. A to bi moglo biti tek na proljeće ili još kasnije. Nažalost… Za mene nisu ovo nikakve dobre vijesti. Tako da ću ipak nadokupiti (ili kupiti) nešto drugo.

hahahaha e moj tenkista.promjeni nick, sjedni na bicikl i odpedaliraj što dalje od đure.pusa

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ma vi mene sa Đurom mislite samo iživcirat, nema, to ne dolazi u obzir jer to meni ne igra ulogu, jer ga ima moja mama, a ja ozbiljno raznišljam da kupim koju dionicu.

Jasno je da imam Đuru ali sad vidite u večernjaku da će ugovor potpisati tek slijedeća vlada kao što sam vam napisao pred oko mjesec dana. A to bi moglo biti tek na proljeće ili još kasnije. Nažalost… Za mene nisu ovo nikakve dobre vijesti. Tako da ću ipak nadokupiti (ili kupiti) nešto drugo.

Nešto tu neće štimat.Ovog se pute neće stić ukrcat 100%

Jasno je da imam Đuru ali [smiley16]

Nije mu za zamjerit treba za tog đuru imat živce ko konj.

Jutarnji list, strana 10 veliki clanak o ovome i koliko to donosi Đuri Đakovići + plus posolovi koje Dzro dobija od Finaca na trećim tržištima. Jaaaakoooooo dobrooooo

pa hajde daj neke podatke iz clanka… da ne idem po jutarnji[smiley2]

Shit happens, keep on smiling!

Nije neralno očekivat blokadu danas i to već do 12h

281 nema šanse da izbjegnemo blokadu

a kaj je s tim braniteljskim dionicama, to se zaboravilo, nema toga više ili kaj

za dobrim konjem uvjek se praši hahahahah

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close