DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema pobjede za SDP na izborima, i nema vise velikih padova za DDJH na burzi…..
i onako usput, rocky, upravo smo na 270….pozlatile ti se rijeci i da nam dođe taj eksplozivan rast….ova dionica to i zasluzuje…. [smiley2]

DOKUP!

Đuro nam se oporavlja!Ako dođe na 270kn uz manji promet onda sam uvjeren da ćemo imati eksplozivan rast u narednim danima!

evo ni prometi do kraja dana mozda nece biti tako mali[smiley2]

mislim da su neke vijesti procurile, odluka je pala o vozilima, ili izlazi vjest da za sada nema nista od branitelja, mozda je i nesto trece, ali u svakom slucaju mogli bi u medijima citati dobre vjesti iducih par dana.

Shit happens, keep on smiling!

doabr promet…. ovkav promet se nije vidio vec duze vrijeme na gjuri… a i potraznja je veca od ponude….

Lijepom riječju i pištoljem možeš postići puno više nego samo lijepom riječju...

8 transakcija po 1 komad . Tko bi to mogao biti ?

http://www.business.hr
Stišavanje pompe oko braniteljskih dionica i pesimističnih analiza utjecaja na tržišnu cijenu te na kapaljku dozirane nove vijesti o ugovorima o sklapanju oklopnjaka danas je na gotovo milijunskom prometu u pozitivan teritorij izbacilo i dionice Đure Đakovića. Đaković je dosegao 264 kune po dionici, razinu koja je već nekoliko puta ovog mjeseca bila testirana, no na valu loših vijesti opovrgnuta. U slučaju probijanja te razine mogli bismo ponovno gledati Đuro na granicama iz lipnja.

Patria dobila posao uz izravno ulaganje u hrvatsko gospodarstvo.

HRT dnevnik

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ako ste gledali dnevnik kazu da je nesluzbeno finska patrija dobila posao. (BOV)

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Upravo objavljeno na dnevniku:
Finci su pobjedili na testiranju i kupuju se njihova vozila. To je nesluzbeno, a sluzbena odluka dolazi krajem tjedna.

Eto… sto mozemo ocekivati… u kojem ce smijeru đuka do kraja tjedna po vama ?!

Vjerojatno ste već svi čuli, doduše neslužbenu, vijest objavljenu u središnjem Dnevniku HRT-a kako su Finci dobili posao.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Ovo ako prođe stvarno možemo očekivat Končar scenario.
Stavarno šta gdje bi đuki bio kraj da uleti još i modernizacija tenkova uz ovaj BOV.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

A sto se prati dnevnik….[smiley2][smiley2]

U roku odmah 4 iste poruke…..

A zamislite da je bilo kako su branitelji dobili i da od sutra mogu prodavati, sto bi onda bilo ??[smiley1]

Srećom pa sam danas povukao nalog za prodaju [smiley7]

New Report

Close