BUMBAR5: ” Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu. Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve. ” Kolega nemojte gledati DDJH kao kratkoročno ulaganje. Možda nešto sitno za špekulaciju i igru ali veći dio treba čuvati za budućnost. Ponavljam, ovdje bi se mogao dogoditi sličan scenario kao i sa Končarom.[smiley2]
Ma jasno ne mislim ja to prodavat par godina nego nije ugodno kolega kad nako najavi 500 000 komada dionica direktno na burzu i gleda sunovrat sa 314 na 217 kn.
rogi:
”
BUMBAR5: ” Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu. Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve. ” Kolega nemojte gledati DDJH kao kratkoročno ulaganje. Možda nešto sitno za špekulaciju i igru ali veći dio treba čuvati za budućnost. Ponavljam, ovdje bi se mogao dogoditi sličan scenario kao i sa Končarom.[smiley2]
”
Ma jasno ne mislim ja to prodavat par godina nego nije ugodno kolega kad nako najavi 500 000 komada dionica direktno na burzu i gleda sunovrat sa 314 na 217 kn.
Točno laži i manipulacije nije ugodno gledati, a još je najgore onima koji su prodali nisko i popušili.
I nitko više ni da spomene te braniteljske dionice… koja smo mi država…
Što imam – imam, ne kupujem niti prodajem dok se nešto ne obznani…
Sačuvaj nas Bože
al se tandrče… braniteljske još nisu stigle… ali hoće…
A hoće da i to nam je jasno. Ali prijatelju ako ne dobiju to do izbora prošla baka sa kolačima.
I onda nam slučajno dođu na vlast gospon Radomir i Ljubo Jurčić ,e onda će baš dobit 748 dionica za 20 000kn.
ne znam kakve to veze ima s izborima… jer su koliko sam ja obaviješten, a mislim da jesam, ugovori odavno poslani na adrese branitelja…
očito da sve skupa ide sporo, ali da te dionice možemo uskoro očekivati na burzi, mislim da je neizbježno…
a što će biti onda, mislim da nije teško predvidjeti…
A hoće da i to nam je jasno. Ali prijatelju ako ne dobiju to do izbora prošla baka sa kolačima. I onda nam slučajno dođu na vlast gospon Radomir i Ljubo Jurčić ,e onda će baš dobit 748 dionica za 20 000kn.
Zanimljivo razmišljanje – jedan od mogućih raspleta situacije s braniteljima.
Ovakvo (traljavo) ponašanje aktuelne vlade RH glede operativnog funkcioniranja HFP-a, kao bitnog čimbenika u cijeloj priči, ostavlja previše mogućnosti za spekulacije i neočekivane obrate, a dobro znamo kako to djeluje na cijenu dionice DDJH-a.
Eventualna pobjeda SDP-a na predstojećim izborima također bi mogla donijeti (ne)ugodna iznenađenja.
Kad god djuka dodje sebi, tada se pocne pricati o dionicama i baniteljima. Ma sutra ce izaci na burzu, zar ne znate? Cccc. Ljudi moji pa da dionice Magme izadju trebaju mjeseci, a kamoli ne ovo. To nece jos ohoooo, treba stvoriti sve preduvjete (citaj politicke)…. [smiley1]
Đuro nam se oporavlja!Ako dođe na 270kn uz manji promet onda sam uvjeren da ćemo imati eksplozivan rast u narednim danima!
Đuro nam se oporavlja!Ako dođe na 270kn uz manji promet onda sam uvjeren da ćemo imati eksplozivan rast u narednim danima!
Ne znam na temelju cega si dosao do tog zakljucka ?!
Međutim sluzbena objava o odluci koga su izabrali nakon testiranja mozda bi i mogla imati eksplozivan rast[smiley1]
! ” Ne znam na temelju cega si dosao do tog zakljucka ?! Međutim sluzbena objava o odluci koga su izabrali nakon testiranja mozda bi i mogla imati eksplozivan rast[smiley1]
[/quote]
Dosta umna izjava. No bez obzira i na branitelje Djuka će biti što je bio i prije najjača firma u regiji. Ozbiljni investitori ne bi trebali gledati ispod 2-3 godine. Iskreno ne vidim dionicu sa jačim potencijalom.
Službenom objavom ide na 350 minimalno a ispod 250 je neće više rušit ni branitelji. Ja iz Broda pa tako kontam poznavajući dosta njih.