DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BUMBAR5: ” Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu. Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve. ” Kolega nemojte gledati DDJH kao kratkoročno ulaganje. Možda nešto sitno za špekulaciju i igru ali veći dio treba čuvati za budućnost. Ponavljam, ovdje bi se mogao dogoditi sličan scenario kao i sa Končarom.[smiley2]

Ma jasno ne mislim ja to prodavat par godina nego nije ugodno kolega kad nako najavi 500 000 komada dionica direktno na burzu i gleda sunovrat sa 314 na 217 kn.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

rogi:

BUMBAR5: ” Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu. Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve. ” Kolega nemojte gledati DDJH kao kratkoročno ulaganje. Možda nešto sitno za špekulaciju i igru ali veći dio treba čuvati za budućnost. Ponavljam, ovdje bi se mogao dogoditi sličan scenario kao i sa Končarom.[smiley2]

Ma jasno ne mislim ja to prodavat par godina nego nije ugodno kolega kad nako najavi 500 000 komada dionica direktno na burzu i gleda sunovrat sa 314 na 217 kn.

Točno laži i manipulacije nije ugodno gledati, a još je najgore onima koji su prodali nisko i popušili.

I nitko više ni da spomene te braniteljske dionice… koja smo mi država…
Što imam – imam, ne kupujem niti prodajem dok se nešto ne obznani…
Sačuvaj nas Bože

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

al se tandrče…

braniteljske još nisu stigle… ali hoće…

al se tandrče… braniteljske još nisu stigle… ali hoće…

A hoće da i to nam je jasno. Ali prijatelju ako ne dobiju to do izbora prošla baka sa kolačima.
I onda nam slučajno dođu na vlast gospon Radomir i Ljubo Jurčić ,e onda će baš dobit 748 dionica za 20 000kn.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ne znam kakve to veze ima s izborima… jer su koliko sam ja obaviješten, a mislim da jesam, ugovori odavno poslani na adrese branitelja…
očito da sve skupa ide sporo, ali da te dionice možemo uskoro očekivati na burzi, mislim da je neizbježno…
a što će biti onda, mislim da nije teško predvidjeti…

A hoće da i to nam je jasno. Ali prijatelju ako ne dobiju to do izbora prošla baka sa kolačima. I onda nam slučajno dođu na vlast gospon Radomir i Ljubo Jurčić ,e onda će baš dobit 748 dionica za 20 000kn.

Zanimljivo razmišljanje – jedan od mogućih raspleta situacije s braniteljima.
Ovakvo (traljavo) ponašanje aktuelne vlade RH glede operativnog funkcioniranja HFP-a, kao bitnog čimbenika u cijeloj priči, ostavlja previše mogućnosti za spekulacije i neočekivane obrate, a dobro znamo kako to djeluje na cijenu dionice DDJH-a.
Eventualna pobjeda SDP-a na predstojećim izborima također bi mogla donijeti (ne)ugodna iznenađenja.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Kad god djuka dodje sebi, tada se pocne pricati o dionicama i baniteljima. Ma sutra ce izaci na burzu, zar ne znate? Cccc. Ljudi moji pa da dionice Magme izadju trebaju mjeseci, a kamoli ne ovo. To nece jos ohoooo, treba stvoriti sve preduvjete (citaj politicke)…. [smiley1]

Đuro nam se oporavlja!Ako dođe na 270kn uz manji promet onda sam uvjeren da ćemo imati eksplozivan rast u narednim danima!

Novac je kisik burze!

Đuro nam se oporavlja!Ako dođe na 270kn uz manji promet onda sam uvjeren da ćemo imati eksplozivan rast u narednim danima!

Ne znam na temelju cega si dosao do tog zakljucka ?!

Međutim sluzbena objava o odluci koga su izabrali nakon testiranja mozda bi i mogla imati eksplozivan rast[smiley1]

Shit happens, keep on smiling!

Ne znam na temelju cega si dosao do tog zakljucka ?!

Iz iskustva!

Novac je kisik burze!

! ” Ne znam na temelju cega si dosao do tog zakljucka ?! Međutim sluzbena objava o odluci koga su izabrali nakon testiranja mozda bi i mogla imati eksplozivan rast[smiley1]
[/quote]

Dosta umna izjava. No bez obzira i na branitelje Djuka će biti što je bio i prije najjača firma u regiji. Ozbiljni investitori ne bi trebali gledati ispod 2-3 godine. Iskreno ne vidim dionicu sa jačim potencijalom.
Službenom objavom ide na 350 minimalno a ispod 250 je neće više rušit ni branitelji. Ja iz Broda pa tako kontam poznavajući dosta njih.

New Report

Close