DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Gljede Crotrama, Gredelj sudjeluje s 30 posto, Končar ima 70. Brak im baš i nije uspio pa će vjerojatno biti konkurenti u natječaju za laku željeznicu za HŽ. Gredelj zajedno sa Siemensom a Končar će vjerojatno potražit novu udavaču. Toliko sam uspio shvatiti iz starih članaka. Stvarno nisam u toku [smiley8]

Silvestar, evo ti sa teme KOEI preneseno:

ZAGREB, 20. srpnja 2007. (Hina) – U Vladi je danas održan sastanak na kojem su predstavnici Končara i Gredelja prezentirali projekte niskopodnih elektromotornih prigradskih vlakova potpredsjedniku Vlade Damiru Polančecu, ministrima prometa i gospodarstva Božidaru Kalmeti i Branku Vukeliću, te zagrebačkom dogradonačelniku Ivi Jelušiću i članu Uprave Hrvatskih željeznica (HŽ) Marijanu Klariću . U priopćenju Vladina Ureda za odnose s javnošću stoji kako je nakon održanih prezentacija zaključeno da Vlada, Grad Zagreb i Hrvatske željeznice inzistiraju na razvijanju samo jednog koncepta niskopodnih elektromotornih prigradskih vlakova i da nositelji takvog projekta, na ravnopravnoj osnovi, budu Končar i Gredelj. Odlučeno je da se odmah pristupi formiranju zajedničkog projektnog tima Končara i Gredelja koji će do kraja kolovoza ove godine pred članove Vlade, Grada Zagreba i HŽ-a izaći sa zajedničkim projektom za izradu niskopodnih elektromotornih prigradskih vlakova za potrebe Hrvatskih željeznica i Grada Zagreba, navodi se u priopćenju Vlade.”

dakle…Gredelj i Končar očigledno idu skupa….. [smiley2]

DOKUP!

S,

mozda se i FIMA pripremila, izasla iz Podravke sa 300 000 000 kn

Nije Fima izašla iz Podravke

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

S koraMA:

Nije Fima izašla iz Podravke

Kako nije kad je, ta vijest je bila naširoko objavljivana prije tjedan dana.

S,

Jedna FIMA je prodala drugoj FIMI[smiley1] Znači FIMA je još uvijek in, a ne out.

Only God, Muammar and Libya!

S koraMA:

Jedna FIMA je prodala drugoj FIMI[smiley1] Znači FIMA je još uvijek in, a ne out.

Yup, samo preslagivanje među fondovima interno

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

oberst: ” S koraMA: ” mozda se i FIMA pripremila, izasla iz Podravke sa 300 000 000 kn ” Jedna FIMA je prodala drugoj FIMI[smiley1] Znači FIMA je još uvijek in, a ne out. ” Yup, samo preslagivanje među fondovima interno

Zakaj ?

Možda im jedan fond ide u stešaj[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley12]

šala mala

piše da je FIMA GRUPA d.d. otpustila dionice ….

http://www.zse.hr/newsindetail.php?sessionId=8336f64c305d1422fe34aae28c7004f6&newsId=2581

SKORa-M-A[color=blue][/color]

fima, podravka – DDJH off topic – tu ima objašnjenje
Vaš link

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Jel ovo Podravka ili DDJH odjel,sve gledam da nisam ušao u krivu grupu.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

A cuj 🙂 lova od toga sigurno ce i u DDJH koji se nalazi u pozitivnoj atmosferi i bit ce zanimljivo.

Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu.
Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Uf samo kad je prošla kriza sa našim đurom,bilko mi ono teže izdržat nego ovu vrućinu.
Pogotovo onu transakciju po 140kn kad sam to bio preživio onda ću sve.

Kolega nemojte gledati DDJH kao kratkoročno ulaganje. Možda nešto sitno za špekulaciju i igru ali veći dio treba čuvati za budućnost. Ponavljam, ovdje bi se mogao dogoditi sličan scenario kao i sa Končarom.[smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

New Report

Close