Bumbar5 ,
Đuro Đaković je član CROTRAMA.
Mislim da je Đuro samo pridruženi član ili suradnik, u svakom slučaju nešto se proizvodi u Đuri. Ako se dobro sjećam bio je član kad se dobio posao no morao je istupiti iz konzorcija, ali sad nigdje ne mogu naći članak o tome. Nešto vezano za bankovna jamstva ili tako nešto…
U svakom slučaju u zadnje vrijeme se više ne spominje u kontekstu crotrama… Evo primjer link – http://www.hic.hr/gospodarstvo-arhiv01.htm piše Končar-Gredelj.
Imam dojam da je posao sa tramvajima vrijedniji od montaže BOVa.
posao s tramvajima je vrlo vrijedan, samo neznamo u kojem omjeru u poslu participira djuro…
imao sam čast gledati proizvodnu liniju u gredelju… znate li da se sklapanje radi ručno, od glave do pete…. i u to vrijeme kad sam ja bio, rekli su da ih radne 4 kom mjesečno ( to znaci da jedan izlazi tjedno…) skroz ok, a ako bi se jos malo bavili matematikom… znaci sa potpisivanjem ovog novog ugovora ( naručeno je 70 kom, ako se ne varam) imat će posla za 17,5 mjeseci…..
radi se i airbus rucno
samby: ” Imam dojam da je posao sa tramvajima vrijedniji od montaže BOVa. ” posao s tramvajima je vrlo vrijedan, samo neznamo u kojem omjeru u poslu participira djuro… imao sam čast gledati proizvodnu liniju u gredelju… znate li da se sklapanje radi ručno, od glave do pete…. i u to vrijeme kad sam ja bio, rekli su da ih radne 4 kom mjesečno ( to znaci da jedan izlazi tjedno…) skroz ok, a ako bi se jos malo bavili matematikom… znaci sa potpisivanjem ovog novog ugovora ( naručeno je 70 kom, ako se ne varam) imat će posla za 17,5 mjeseci…..
a što se tiće đure u udjelu CROTRAMA, to je neupitno… ja se vozim tim tramvajom [smiley6] , a na semaforu u tramvaju svako malo piše tko je sve financirao tramvaj i koje su firme u suradnji proizvele tramvaj…. djuro je napisan na tom semaforu.. i jos pise da se trudnicama i majkam sa malom djecom mora ustupit mjesto za sjedenje… dakle NEMOJ da nekog vidim da se nije usto [smiley7]
”
33 mjeseca
natjero si me da vadim kalkulator….. ako se radi 4 mjesečno….. trebat ce im 17,5 mjeseci…..matematika ide ovako :
70 / 4 = 17,5
[smiley1][smiley1]
da vas pitam nesto.. na sto se odnosi izvjesce za ddjh nekonsolidirano?
shipro: ” ” 33 mjeseca ” natjero si me da vadim kalkulator….. ako se radi 4 mjesečno….. trebat ce im 17,5 mjeseci…..matematika ide ovako : 70 / 4 = 17,5 [smiley1][smiley1]
3 kom/mj , 33 mjeseca je po ugovoru, a ne po matematici [smiley2]
po ugovoru je i 3×33=70
U novom METRO-u se kao član konzorcija CROTRAM ne navodi Đuka
Netko je krivo prepisao .
da vas pitam nesto.. na sto se odnosi izvjesce za ddjh nekonsolidirano?
Odnosi se samo na Đuro Holding dakle recimo prihodi i rashodi koji su direktno išli na i sa firme ĐĐ Holding bez povezanih društava odnosno cijele grupacije.