DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.nacional.hr/articles/view/20497/

Ovaj tekst mi je pobudio ozbiljne sumnje u naredno kretanje cijene DDJH-a. Ukoliko stvarno odaberemo Austrijsko-Američku kobminaciju, koja je znatno lošija, a iz ovog teksta se da zaključiti i da bi bila znatno lošija opcija za proizvodnju što se tiče kvalitete i profitabilnosti poslovanja DDJH-a, dobro ću razmisliti hoću li uopće zadržati dionice koje imam a kamol i nadokupiti.

S druge strane ako izaberemo Fince, debelo ću se nakupiti ove dionice. Najviše me kopka to što je navodno odluka pala na ovu lošiju varijantu zbog političkih poena već od prije. Ostaje nam da čekamo i vidimo. Čini mi se da cijena neće nigdje dok neke stvari ne budu jasnije.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Da li će pad helikoptera imati utjecaja na odluku ? Šrot dijelovi itd. Na odluku može jako utjecati današnje testiranje i ono što nakon toga objave novinari koji to prate.

Tek sam sada primjetio da je ovaj članak za koji sam nepažljivo kopirao link od nekog prijašnjeg posta stariji od biblije. Dakle stvarno bi bilo dobro da se kolege suzdrže od objavljivanja ovoliko starih članaka, jer to nema smisla, i može dovesti do krivih zaključaka.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

http://www.nacional.hr/articles/view/20497/

Ovaj tekst mi je pobudio ozbiljne sumnje u naredno kretanje cijene DDJH-a. Ukoliko stvarno odaberemo Austrijsko-Američku kobminaciju, koja je znatno lošija, a iz ovog teksta se da zaključiti i da bi bila znatno lošija opcija za proizvodnju što se tiče kvalitete i profitabilnosti poslovanja DDJH-a, dobro ću razmisliti hoću li uopće zadržati dionice koje imam a kamol i nadokupiti.

S druge strane ako izaberemo Fince, debelo ću se nakupiti ove dionice. Najviše me kopka to što je navodno odluka pala na ovu lošiju varijantu zbog političkih poena već od prije. Ostaje nam da čekamo i vidimo. Čini mi se da cijena neće nigdje dok neke stvari ne budu jasnije.

ne podržavam tvoje mišljenje, bez obzira koga odabrali posao će donijeti višestruko povećanje dobiti + višestruke koristi od offseta…
financijska izvješća su ono što je bitno, a ona će biti odlična uz takav posao….

sve je lako kad si mlad :)

Tek sam sada primjetio da je ovaj članak za koji sam nepažljivo kopirao link od nekog prijašnjeg posta stariji od biblije. Dakle stvarno bi bilo dobro da se kolege suzdrže od objavljivanja ovoliko starih članaka, jer to nema smisla, i može dovesti do krivih zaključaka.

Ima članak itekako smisla, iako je star skoro 2 godine. Vrijedi ga 5 puta pročitati

Hell is Empty and all the Devils are Here

ni mieni nije jasno zasto kazes da bi to moglo utjecat na đuru….dal oni proizvodili finske ili austrijsko-americke zarada ce bit opet ista i to ce se vidit na FI….cijena ce bitno gore cim se potpise ugovor, dal on bio od prvih ili drugih….svejedno

DOKUP!

Miješate branitelje i radnike. Branitelji su dobili tih 500000 kom dionica samo se nezna dali će smjeti prodavati. A ovaj članak danas je o radnicima koji bi isto htjeli dobiti tak jeftino dionice. to valjda neće proći.

Miješate branitelje i radnike. Branitelji su dobili tih 500000 kom dionica samo se nezna dali će smjeti prodavati. A ovaj članak danas je o radnicima koji bi isto htjeli dobiti tak jeftino dionice. to valjda neće proći.

radnici imaju potpuno pravo na povlastene dionice.

Valjda neće proći ?!? Pa da to prođe onda i službeno izlazimo iz kotacije banana država i ulazimo u najnižu odnosno najnoviju kotacju koja će se zvati hrvatska, jednog dana nam se možda priključe kambođa i bangladeš.

Odnosno od sada i ja tražim kupovinu po povlaštenim uvjetima dionica DDJH, INE, HTa… iz razloga jer sam se rodio u RH i pridonio broju stanovnika (ako na temelju te velike i časne činjenice ne zaslužujem povlaštenu kupovinu onda ne zna što još trebam (možda neki transparent ili šatorčić na markovom trgu), a možda da zbog toga dobije i neku lentu hrvatske danice, maric…, a ne, ne za to trebam biti barem niže rangirani hdzeovac).

Ispričavam se malo sam izgubio živce, valjda zbog vrućine.

radnici dobro znaju tko sad moze diktirati uvjete.. no nije mi jasno zasto mislite da to nisu ti isti branitelji?

pa HFP ne moze podijeliti vise komada od onog kolko ima..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

radnici dobro znaju tko sad moze diktirati uvjete.. no nije mi jasno zasto mislite da to nisu ti isti branitelji? pa HFP ne moze podijeliti vise komada od onog kolko ima..

ovdje se samo čeka da neki fond počne kupovati i lavina će krenuti.Ja to očekujem krajem sljedećeg tjedna!
Imam dojam da će teško ispod 250kn jer kad god neki paničar izađe nova kupnja se stavi.
pozdrav

Novac je kisik burze!

radnici dobro znaju tko sad moze diktirati uvjete.. no nije mi jasno zasto mislite da to nisu ti isti branitelji? pa HFP ne moze podijeliti vise komada od onog kolko ima..

“Navodno i radnicislavnoskobrodskog holdinga Đuro Đaković namjeravaju organizirano ovih dana doći pred HFP zbog neriješenih zahtjeva za upisom dionica po starim uvjetima.”

http://www.poslovni.hr/48742.aspx

Ne vidim zašto bi to bili neki drugi? Molim kolegu da stavi link ili nešto konkretno zašto misli da je ovo nova skupina radnika? Ovi branitelji, tj. radnici iz 1993. dobivaju po tim uvjetima i još im zahtjevi nisu riješeni. Dakle po meni to su jedni te isti.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close