cadillac….mislim da ima veze…jer kolko se sjecam, uvjet za pristupanje NATO-u je i modernizacija vozila i zrakoplova…..
Trgovina na 600 komada još sam jučer ustvrdio da padamo u drugi plan i to je definitivno ,zbog neizvjesnosti sa braniteljima dinica gubi interes od strane malog investitora.
Godinu dana je puno, sumljam da će branitelji moći toliko čekati, mislim da je dosta njih uzelo kredite da bi mogli kupiti dionice tako da će se boriti da se to što prije realizira.
Jel ima nekoga od branitelja na forumu ili zna nešto iz prve ruke što se događa sada tamo?
Možda i bumbaru jednom upadne kašika u med.
Đuro Đaković vjerojatno ima i najbolje reference od svih dosadašnje preuzetih industrijskih kapaciteta pa ne začuđuje američka zainteresiranost za ulazak u jedan takav industrijski kompleks.
Možda i bumbaru jednom upadne kašika u med.
Đuro Đaković vjerojatno ima i najbolje reference od svih dosadašnje preuzetih industrijskih kapaciteta pa ne začuđuje američka zainteresiranost za ulazak u jedan takav industrijski kompleks.
Jel ovo citati? Može neki link?
Branitelji su do daljnjega na cekanju…
…Navodno i radnici slavnoskobrodskog holdinga Đuro Đaković namjeravaju organizirano ovih dana doći pred HFP zbog neriješenih zahtjeva za upisom dionica po starim uvjetima.
BUMBAR5: ” Možda i bumbaru jednom upadne kašika u med. Đuro Đaković vjerojatno ima i najbolje reference od svih dosadašnje preuzetih industrijskih kapaciteta pa ne začuđuje američka zainteresiranost za ulazak u jedan takav industrijski kompleks. ” Jel ovo citati? Može neki link?
Može prijatelju kako ne.
http://www.nacional.hr/articles/view/20497/
Evo ti dolje na kraju kao zaključak.
Zadnja rečenica, ja to malo izdvojio iz konteksta kad nema ništa vedrije za pisat šta da se radi.[smiley7
Udaram na pozitivu nakon jučerašnjekg katastrofalnog dana trgovalo se samo za 600 komad i varteks nas prešo( tekstilici )katastrofa.
Branitelji su do daljnjega na cekanju…
[/quote]
Baš ćemo vidjeti dali će burza reagirati na ovu vijest?!
Evo prenosim sa moj novac.
http://www.poslovni.hr/48742.aspx
Da neprenosim cijeli tekst:
… Navodno i radnici slavnoskobrodskog holdinga Đuro Đaković namjeravaju organizirano ovih dana doći pred HFP zbog neriješenih zahtjeva za upisom dionica po starim uvjetima…
Sada odjednom one izjave o radnici sutra prodaju 500000 dionica i slično padaju u vodu. Odjednom su 100% sigurne dionice postale nerješeni zahtjevi i opet smo tamo gdje smo prije 2 mj. još samo da se i cijena vrati. Koja je ovdje vesela igra odigrana.
Još da nadodam da branitelji mogu dolaziti pred HFP (odnosno utranovu u gašenju) ali to im neće pomoći samo će ljudi potrošiti za benzin. A ako vlada prebaci upravljanje novom agencijom na plaćene menađere (kao što piše u gore navedenom tekstu) onda se definitivno više neće imati kome žaliti i prijetiti.
Evo prenosim sa moj novac. http://www.poslovni.hr/48742.aspx Da neprenosim cijeli tekst: … Navodno i radnici slavnoskobrodskog holdinga Đuro Đaković namjeravaju organizirano ovih dana doći pred HFP zbog neriješenih zahtjeva za upisom dionica po starim uvjetima… Sada odjednom one izjave o radnici sutra prodaju 500000 dionica i slično padaju u vodu. Odjednom su 100% sigurne dionice postale nerješeni zahtjevi i opet smo tamo gdje smo prije 2 mj. još samo da se i cijena vrati. Koja je ovdje vesela igra odigrana. Još da nadodam da branitelji mogu dolaziti pred HFP (odnosno utranovu u gašenju) ali to im neće pomoći samo će ljudi potrošiti za benzin. A ako vlada prebaci upravljanje novom agencijom na plaćene menađere (kao što piše u gore navedenom tekstu) onda se definitivno više neće imati kome žaliti i prijetiti.
Đaba prijatelju neznam kakva vijest još treba da đuro malo prizdravi.
Evo ga opet roka dolje.
branitelji ce doci novim degmanom i demonstrirati fire power[smiley2]