DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo analize…
Vaš link

The Truth Is Out There

Koliko ja vidim u prvih pet omjer K/P je 300/1100, a ukupno je K/P 8415/11235. Naravno da se stanje mijenja kako dolaze vijesti iz MORH-a i Đure ali ne očekujem ništa značajno do kraja srpnja.

Zanemari omjer K/P jer lako možeš počet donositi krive zaključke.
Po meni će veliki utjecaj imati polugodišnji izvještaj,mene zanima kako moja firma radi jer mi to jedino može donjeti zaradu a ne neki članak od novinara.
Tromjesečni izvještaj je pokazao kako ĐĐ staje na noge i daje za pravo da očekujem pozitivan izvještaj s nekoliko milijuna dobiti.
To će očvrstiti postojeće dioničare i potaknuti potencijalne da ulože u ovu firmu,uz to dolaze i vijesti vezane za BOV gdje cijeli posao vrijedi 200 milijuna eura ,onda se dobije perfektan psihološki momenat gdje svaki razuman ulagač želi imati tu dionicu pod svaku cijenu.Tada se prodaja povlači a cijena,što?
Dakle?[smiley1]

Novac je kisik burze!

rocky:

james, 16.07.2007. u 13:22
Zanemari omjer K/P jer lako možeš počet donositi krive zaključke.
Po meni će veliki utjecaj imati polugodišnji izvještaj,mene zanima kako moja firma radi jer mi to jedino može donjeti zaradu a ne neki članak od novinara.
Tromjesečni izvještaj je pokazao kako ĐĐ staje na noge i daje za pravo da očekujem pozitivan izvještaj s nekoliko milijuna dobiti.
To će očvrstiti postojeće dioničare i potaknuti potencijalne da ulože u ovu firmu,uz to dolaze i vijesti vezane za BOV gdje cijeli posao vrijedi 200 milijuna eura ,onda se dobije perfektan psihološki momenat gdje svaki razuman ulagač želi imati tu dionicu pod svaku cijenu.Tada se prodaja povlači a cijena,što?
Dakle?smiley1

Predviđanja su ti jako realna, a ostaje da vrijeme pokaze koliko su i tocna. Osobno potpisujem sve receno.

cadilac: ” Koliko ja vidim u prvih pet omjer K/P je 300/1100, a ukupno je K/P 8415/11235. Naravno da se stanje mijenja kako dolaze vijesti iz MORH-a i Đure ali ne očekujem ništa značajno do kraja srpnja. ” Zanemari omjer K/P jer lako možeš počet donositi krive zaključke. Po meni će veliki utjecaj imati polugodišnji izvještaj,mene zanima kako moja firma radi jer mi to jedino može donjeti zaradu a ne neki članak od novinara. Tromjesečni izvještaj je pokazao kako ĐĐ staje na noge i daje za pravo da očekujem pozitivan izvještaj s nekoliko milijuna dobiti. To će očvrstiti postojeće dioničare i potaknuti potencijalne da ulože u ovu firmu,uz to dolaze i vijesti vezane za BOV gdje cijeli posao vrijedi 200 milijuna eura ,onda se dobije perfektan psihološki momenat gdje svaki razuman ulagač želi imati tu dionicu pod svaku cijenu.Tada se prodaja povlači a cijena,što? Dakle?[smiley1]

Slažem se u potpunosti, ali to je upravo ono što sam i sam napisao. Ništa od značajnijeg rasta prije neke konkretne informacije (izvješće, BOV, Kuvajćani….šta bilo samo da je crno na bijelo)

ne prodaje se vise olako ova dionica…

sve je kupljeno po ask-u danas…

Zanemari omjer K/P jer lako možeš počet donositi krive zaključke. Po meni će veliki utjecaj imati polugodišnji izvještaj,mene zanima kako moja firma radi jer mi to jedino može donjeti zaradu a ne neki članak od novinara. Tromjesečni izvještaj je pokazao kako ĐĐ staje na noge i daje za pravo da očekujem pozitivan izvještaj s nekoliko milijuna dobiti. To će očvrstiti postojeće dioničare i potaknuti potencijalne da ulože u ovu firmu,uz to dolaze i vijesti vezane za BOV gdje cijeli posao vrijedi 200 milijuna eura ,onda se dobije perfektan psihološki momenat gdje svaki razuman ulagač želi imati tu dionicu pod svaku cijenu.Tada se prodaja povlači a cijena,što? Dakle?[smiley1]

rocky, ti cesto pises takve nebuloze da ostajem naprosto sokiran. a mogu ti ovdje citirati najmanje 3 tvoja posta gdje se pozivas na omjer K/P kako bi opravdao svoju tezu rasta cjene.
sad kad sam procitao sta si napisao cisto sumljam da si procitao 1Q izvjestaj za DDJH, ili si mozda greskom skinuo izvjestaj varteksa koj je ostvario 300% povecanje dobiti da sad ocekujes par miljuna prihoda. ajde ti ljepo kreni na http://www.zse.hr, pa na izvjestaje, i budi siguran da ovaj put skidas FI djure, a ne neke druge firme. ticker ti je DDJH-R-A. sretno!

rocky, ti cesto pises takve nebuloze da ostajem naprosto sokiran. a

Sve mi jasno iz ove rečenice.
Želim ti puno sreće na burzi!

Novac je kisik burze!

Kolega markoros i dalje u ofenzivi vidim.[smiley2] Kolega koliko se ono ofenziva učilo u školi? 7 ili 8?
Od članka u Vjesniku o branitelima(14.6.) prošlo je cca 105.000 komada. FIMA je kupila cca 7000 komada. Ostaje pitanje tko je kupio ostalih 98.000. Sad će netko reć da su mali kupili, pa koliko nas malih ima i koliko novaca imamo? Stalno slušam mali pokupovali; mali pokupovali LRH, mali pokupovali DDJH, mali pokupovali SNHO. Zaključite sami tko je kupovao i tko kupuje. Mislim da fondovi kod nas nemaju šta tražit ako mali sve čiste. Paničare i one koji su htjeli 500% u 2 tjedna smo istresli. To je dobro.

Only God, Muammar and Libya!

netko se fino nakrcava…

2 puta po 400 komada otislo..[smiley2]

Malo analize…

ako se ne varam u ovom privitku je vidljiva ona ponistena transakcija od 100 i kusur kuna, sto ce reci da privitak ne stima 100% [smiley1]

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

” Sve mi jasno iz ove rečenice. Želim ti puno sreće na burzi!
[/quote]
Ma pusti ga Rocky,on čeka braniteljske dionice već mjesec dana,ma evo markane samo što ti nisu krenile![smiley1]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ma pusti ga Rocky,on čeka braniteljske dionice već mjesec dana,ma evo markane samo što ti nisu krenile![smiley1]
[/quote]

Cuj da ceka, on je prije 20 dana tvrdio da je na svoje oci vidio kako torbari kupuju dionice od branitelja po 120 kuna.

[smiley1]

Shit happens, keep on smiling!

New Report

Close