DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da jednostavno svi čekaju rasplet ovih događanja u zadnje vrijeme i da konačno izađu informacije od vodećih ljudi đure/vlade

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

mislim da jednostavno svi čekaju rasplet ovih događanja u zadnje vrijeme i da konačno izađu informacije od vodećih ljudi đure/vlade

Iz vlade su ti nekoliko puta ponovili: odluka o BOV-u će biti do kraja godine. E sad koliko je to dobra informacija za Đuru neka svako zaključi za sebe. Odluka može biti kupujemo od Steyera, Patrije, Mowaga ili od sviju po malo, a može biti i da ne kupujemo od nikoga jer eto nismo zadovoljni s ponudama, vozilo nije prošlo na testiranju, itd.itd. Isto tako odluka može biti tijekom kolovoza, rujna, listopada, studenog… pa ti sad reci što će i kako to sve završiti.

Iz vlade su ti nekoliko puta ponovili: odluka o BOV-u će biti do kraja godine. E sad koliko je to dobra informacija za Đuru neka svako zaključi za sebe. Odluka može biti kupujemo od Steyera, Patrije, Mowaga ili od sviju po malo, a može biti i da ne kupujemo od nikoga jer eto nismo zadovoljni s ponudama, vozilo nije prošlo na testiranju, itd.itd. Isto tako odluka može biti tijekom kolovoza, rujna, listopada, studenog… pa ti sad reci što će i kako to sve završiti.

Možemo mi lijepo gatati ovdje po cijele dane,možemo isto vidjeti koji član foruma ima najbujniju maštu ali ključna stvar je poslovanje ove firme.
Kako su odradili polugodište trebalo bi se znati za 15-ak dana.
Trend od početka godine(prva tri mjeseca) je po meni odličan,Stipetić nije spominjao probleme već je rekao da je trend u firmi pozitivan.
Sukladno tome očekujem lijepe pokazatelje a onda nek svatko vidi jel i dalje zainteresiran,kad izvješće izađe pitanje je hoćete li onda baš moći kupiti za 260kn jer po mojoj procjeni bit će špekulanta koji će se kladiti na dobro izvješće i počet će kupovati ranije.
Tko voli nek izvoli!

Novac je kisik burze!

Samo kupujte i dižite cijenu. Bit će za branitelje kad dođu na burzu.

Ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

ja ne znam jel vi gledate isti mostich kao ja? sve sto je proslo je proslo po asku osim par rusenja sa manje od 50 komada.. netko krca opasno..

15.7. je u nedjelju i pravo vrijeme za jos jedan prilog u dnevniku[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Evo malo indexa i povijesnih podataka …

Da se odmaknemo od pustih laprdanja i sl.

Inače, nitko nije napisao unazad zadnjih 200 stranica da je đuro na preko 2 booka. Ali to sada nije niti važno.

I love the Smell of Profits in the Morning

2 booka? prestrasno jelda..

i na 0,7-8 P/S bez bova i kuvajta..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Samo kupujte i dižite cijenu. Bit će za branitelje kad dođu na burzu. Ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.

haha ovo je postala luda mantra već…

samo vi učite, analizirajte, investirajte, režite pozicije, prodajite na ATH-u, kupujte na ATH-u, živite zdravo, ne psujte itd…

ne znam kako će vam to pomoći [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

2 booka? prestrasno jelda.. i na 0,7-8 P/S bez bova i kuvajta..

Nisam u tom tonu mislio, što odmah serendaš.

a u kojem si tonu mislio?[smiley1]

nemoj da te tuzim vjeki pa da te opet moderira[smiley1]

a u kojem si tonu mislio?[smiley1] nemoj da te tuzim vjeki pa da te opet moderira[smiley1]

u tonu da se trkelja bez veze (uključujući i tebe), a zaboravilo se komentirati FA pokazatelje …

P.S. tuži me, moš’ mislit
[smiley8]

pa pokazatelji su poznati odavno..

tvoj post je odisao ogromnom sadrzajnoscu.. zaista.. ispricavam se gospon fazan.. [smiley8]

New Report

Close