DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo samo jedno razmišljanje. Šta ako se dogodi da sada vlada odluči dati svima dio kolača. Patria dobije natječaj za 6×6, a Steyr dobije natječaj za 8×8. Nakon toga Patria se naravno žali jer Steyr nije ponudio 6×6. I stvar se zakomplicira nekoliko mjeseci. Meni se čini jedino dobro za dioničare ddjh da u ovoj nastaloj situaciji Patria dobije cijeli natječaj. Ali s obzirom da je Steyr dio General Dynamics, mislim da se Sanader mora dodvorit amerima. Ovo bi se ipak moglo produžit na slijedeću godinu.

navijač:

Moram podsjetiti forumaše da se po pitanju BOV-a radi o dvostruko večem poslu , jer če se ista količina oklopnjaka raditi i za makedonsku vojsku , pa su več u vezi toga više puta bili makedonski predstavnici u posjetu hrvatskoj , znači posao če vrijediti znatno više i nikako neče biti odbačen. Veselite se![smiley2]

Kladim se i na ostale susjede ( + KOSOVO ) !

P.S.
Ovo je samo oklada .

Za Makedonce je bilo spomena, ali ništa konkretno.
Budimo konkretni.

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Evo samo jedno razmišljanje. Šta ako se dogodi da sada vlada odluči dati svima dio kolača. Patria dobije natječaj za 6×6, a Steyr dobije natječaj za 8×8. Nakon toga Patria se naravno žali jer Steyr nije ponudio 6×6. I stvar se zakomplicira nekoliko mjeseci. Meni se čini jedino dobro za dioničare ddjh da u ovoj nastaloj situaciji Patria dobije cijeli natječaj. Ali s obzirom da je Steyr dio General Dynamics, mislim da se Sanader mora dodvorit amerima. Ovo bi se ipak moglo produžit na slijedeću godinu.

Možda ti je to slučajno promaklo ali imaš to već na ovoj temi. Obadva dobavljača (i Patria i Steyr) su u vlasništvu Gen. Dynamicsa!!!! Znači da kakva god odluka bude donesena efekti idu u istu “kasu”. Zato niti vlada (bilo koja) neće imati mnogo dvojbi niti problema sa donošenjem odluke. Sve je čini se upravo tako i unaprijed postavljeno (grubo je reči namješteno). Nema “treče” mogućnosti a prve dvije su pod kontrolom. Šta treba još bolje……i za DDJH i za RH.
Gen. Dynamicsu je i tako svejedno dali ćemo kupiti sa lijeve ili desne police.

marcello

[Možda ti je to slučajno promaklo ali imaš to već na ovoj temi. Obadva dobavljača (i Patria i Steyr) su u vlasništvu Gen. Dynamicsa!!!! Znači da kakva god odluka bude donesena efekti idu u istu “kasu”. Zato niti vlada (bilo koja) neće imati mnogo dvojbi niti problema sa donošenjem odluke. Sve je čini se upravo tako i unaprijed postavljeno (grubo je reči namješteno). Nema “treče” mogućnosti a prve dvije su pod kontrolom. Šta treba još bolje……i za DDJH i za RH.
Gen. Dynamicsu je i tako svejedno dali ćemo kupiti sa lijeve ili desne police.

Može li pojašnjenje i izvor za ovu tvrdnju jer na stranicama Patrie nisam mogao pronači da su oni u vlasništvu Gen. Dynamicsa, kao vlasnici se spominu država Finska i Europska obrambena aeronautička i svemirska kompanija evo i linka
Vaš link

tycoon76: ” Evo samo jedno razmišljanje. Šta ako se dogodi da sada vlada odluči dati svima dio kolača. Patria dobije natječaj za 6×6, a Steyr dobije natječaj za 8×8. Nakon toga Patria se naravno žali jer Steyr nije ponudio 6×6. I stvar se zakomplicira nekoliko mjeseci. Meni se čini jedino dobro za dioničare ddjh da u ovoj nastaloj situaciji Patria dobije cijeli natječaj. Ali s obzirom da je Steyr dio General Dynamics, mislim da se Sanader mora dodvorit amerima. Ovo bi se ipak moglo produžit na slijedeću godinu. ” Možda ti je to slučajno promaklo ali imaš to već na ovoj temi. Obadva dobavljača (i Patria i Steyr) su u vlasništvu Gen. Dynamicsa!!!![/u] Znači da kakva god odluka bude donesena efekti idu u istu “kasu”. Zato niti vlada (bilo koja) neće imati mnogo dvojbi niti problema sa donošenjem odluke. Sve je čini se upravo tako i unaprijed postavljeno (grubo je reči namješteno). Nema “treče” mogućnosti a prve dvije su pod kontrolom. Šta treba još bolje……i za DDJH i za RH. Gen. Dynamicsu je i tako svejedno dali ćemo kupiti sa lijeve ili desne police.

otkad? navedi izvor, meni je promaklo.

Internet postoji vec 10-ak godina pa je lako provjeriti spomenute dezinformacije. Patria is owned by the State of Finland (73,2%) and the European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8%Vlasnik GD je vlasnik puno toga, a izmedju ostaloga Steyera i Mowaga ali ne i Patrie. Zbog ovakvih

cadilac, 13.07.2007. u 08:11
informacija i analiza
tema DDJH je postala zelje i pozdravi[smiley16]

Možda ti je to slučajno promaklo ali imaš to već na ovoj temi. Obadva dobavljača (i Patria i Steyr) su u vlasništvu Gen. Dynamicsa!!!! Znači da kakva god odluka bude donesena efekti idu u istu “kasu”. Zato niti vlada (bilo koja) neće imati mnogo dvojbi niti problema sa donošenjem odluke. Sve je čini se upravo tako i unaprijed postavljeno (grubo je reči namješteno). Nema “treče” mogućnosti a prve dvije su pod kontrolom. Šta treba još bolje……i za DDJH i za RH. Gen. Dynamicsu je i tako svejedno dali ćemo kupiti sa lijeve ili desne police.

Prijatelju, počni provjeravati informacije, a ne vjerovati svemu što piše na ovom forumu. U suprotnom bi uskoro mogao popušiti neku lovu ( ne mislim na DDJH nego općenito).

Dakle, Patria NIJE u General Dynamics-u.
Steyr i Mowag jesu.

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

Da pratite Đuru 2 godine kao ja znali bi da Patria nije u vlasništvu GD. Za boga miloga, pa oni se natječu međusobno za posao. Ko da ste rekli da je Hajduk u vlasništvu Dinama ili obrnuto.

Kolega marcello se malo zaigrao. Jednostavno koliko čita forum na temi ddjh, ne stigne provjeriti ostale informacije.

Dakle moja teorija za razmišljanje ostaje. Iskreno potaknuo ju je tenkista sa svojim postovima, i moram se složiti sa njim da od toga ove godine nažalost ne bude ništa.

Pa neka i ne bude ove godine.. jos i bolje, barem ce biti vise vremena za jeftiniji dokup. [smiley2]

Bit će vremena za dokup kad stignu braniteljske. Do onda, strpljen-spašen u ovo turbulentno vrijeme za DDJH.

prilicna nezainteresiranost za DDJH danas…

Zatisje pred buru ili su svi otisli na godisnji? [smiley2]

New Report

Close