DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vi bi ulagali a ne znate citati..

Patria nije GD, a sve ostalo je..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Svi izvještaji su na ZSE-u. Odaberi DDJH, klik na firmu i sva izvješća su dostupna.

Ono što me zabrinjava da država ima 70% udjela u vlasništvu.

Zašto te to zabrinjava? [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Svi izvještaji su na ZSE-u. Odaberi DDJH, klik na firmu i sva izvješća su dostupna. Ono što me zabrinjava da država ima 70% udjela u vlasništvu.

To bi te trebalo vesliti!DDJH će biti preuzet!Kad?
Nećemo dugo čekati!
U europi firme kao DDJH više nisu u državnom vlasništvu!

Novac je kisik burze!

a ti to imaš neke pouzdane informacije ili se samo nabacuješ…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

a ti to imaš neke pouzdane informacije ili se samo nabacuješ…

Ja to lupam bez ikakve logike!!!Ima li po tebi ikakve logike da država proda DDJH?
Možeš li naći ijedan razlog da to napravi?

Novac je kisik burze!

WarenBufet: ” Svi izvještaji su na ZSE-u. Odaberi DDJH, klik na firmu i sva izvješća su dostupna. Ono što me zabrinjava da država ima 70% udjela u vlasništvu. ” To bi te trebalo vesliti!DDJH će biti preuzet!Kad? Nećemo dugo čekati! U europi firme kao DDJH više nisu u državnom vlasništvu!

Ne bi se ja tome previše radovao -> vidi VPIK i TLM!

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma kod države se nikada ne zna. Odluče sve rasprodati i *bip* cijenu. Mogu dati dionice radnicima u bescjenje, a to će sigurno srušiti cijenu na tržištu ili kao ratu umirovljenicima. Što znaš tko će dogodine biti na vlasti i što će odlučiti sa svojim udjelom… Sve je moguće.

The Truth Is Out There

Moram podsjetiti forumaše da se po pitanju BOV-a radi o dvostruko večem poslu , jer če se ista količina oklopnjaka raditi i za makedonsku vojsku , pa su več u vezi toga više puta bili makedonski predstavnici u posjetu hrvatskoj , znači posao če vrijediti znatno više i nikako neče biti odbačen. Veselite se![smiley2]

Kladim se i na ostale susjede ( + KOSOVO ) !

P.S.
Ovo je samo oklada .

Mislim da ova dionica zaslužuje da dođe na prvu stranu.[smiley1]
Zadnji put kad je dospjela na četvru stranicu, počela je padati. A po top 10 izgleda da fima ne kupuje iznad 230, 240 kn
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D./REDOVNA DDJH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 956.180 29,54 Osnovni račun
2. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
3. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.199 6,49 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 102.000 3,15 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 29.000 0,90 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.000 0,59 Skrb. račun
10. HPB D.D. 17.787 0,55 Skrb. račun
Ukupno: 85,13

I zaboravih, HFP još uvijek ima sve dionice.[smiley1]

budemo vidli opet uskoro.. tenkista.. s druge strane ne bi se kladio da fimasi nemaju par skrbnickih s kojih ce samo jednog lijepog dana samo preknjiziti dosad pokupovano.. nisu oni vesla sisali..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

I zaboravih, HFP još uvijek ima sve dionice.[smiley1]

izgleda će tako i ostat dok General Dynamics to ne otkupi

ako se može tenkista ovdje zezat mogu i ja

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

New Report

Close